Nebi vjerovali kolko ste mi uljepsali dan s ovim odgovorom! Hvala Vam! 😊😊😊😊😊
Samo da sve bude u redu 😍 i ja cekam kontrolu u cetvrtak...
Lalic123 😍😘😘 super. Bas mi je drago,
Tinci93-savjet trazi drugo mišljenje. Good luck😘😘
Izvadila betu, 117.495,4 je... pise da je to okej za 7. i 8. tjedan... samo mi nije jasno zasto se na tu betu ne vidi plod... izvadit cu ponovno u ponedjeljak pa da vidim dal raste ili pada, narucila sam se u srijedu kod privatnika pa molim Vas, drzite fige da ispadne dobro na kraju! 😊😊😊 sretno svima!
Pozdrav, trebala bi mi mala pomoć. Zavrsila sam u bolnici u 5 tjednu radi bolova u trbuhu te mi tada UZV nije mogao detektirati trudnocu te mi je doktor rekao da su mi bolovi radi uroinfekta. 5 dana nakon toga sam imala prvi UZV kod svoga ginekologa i vidjela se samo gestacijska vrecica bez ploda. Dobila sam informaciju od ginekologa da se sve trebalo u tom pocetku 6. tjedna vidjeti i narucena sam ponovno na pregled 7 dana nakon toga. Ima li netko ovakvih iskustava i da je sve bilo ok na kraju? Ginekolog me je malo prepao i nisam se uspjela snaci i pitati neka pitanja.
Cao zene.. Da se i ja malo pojadam..
Iza sebe imam jedan porod (curica 1,5god).. Prije 4mj sam imala spontani.. Zadnja mendruacija mi je bila 29.5. Ciklusi su mi svakih 34 dana.. Test mi je pozitivan.. Unazad dva puta javio mi se smedi iscjedak koji je prestao.. Danas sam isla na pregled i nema gastacijske vrecice.. Samo s evidi zaadebljanje.. Sad sam 5+2.. Dali se kojoj od vas tako desilo pa da je nakraju sve bilo okej?
5 tjedana, a nekad i 6 bude prerano.. tako da ima jos sanse. Pogotovo ako je ovulacija/implantacija bila kasnije. Od 7tjedna bi se vec sa sigurnoscu trebalo sve vidjeti, da li je trudnoca uredu te bebini otkucaji.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
To ti je rano da se ista vidi...kad te opet narucio?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Za tjedan dana sam narucena opet..
Radila sma jucer clear blue digitalni onaj sto pokazuje tjedne.. Pokazalo mi je + 1-2tj.. A tako mi je pokazalo i prije tjedan dana.. Pa mi cudno.. Sta nebi trebalo pokazat barem 2-3tj iako cak bi trebalo pokazat +3 ako sam sad punih 5 tjedana..
Sad sam ponovila neki ljevi test i negativan.. Bit ce da cu opet prokrvarit.. Msl d aje nemoguce da nije ocitao trudnocu..
Sad sma radila clearblue digitalni i pozitivan je.. Ne znam vise sta da mislim..
Sortiraj odgovore
Najstariji