Prazna gestacijska vrećica?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    27. Veljača 2015. 20:35

sretan rođendan i čestitam na srčeku!!!

hematom nije bezazlena stvar, pogotovo kad je veći od ploda i zato strogo mirovanje, kauč-wc, i utrogestani(hormon progesteron) i dalje bez straha jer pomažu održati trudnoću ( ja ih još koristim upravo radi hematoma)...svakim danom plod raste pa će tako prerasti i taj hematom a time će on postati manja opasnost...eto, sretno dalje, javljaj lijepe vijesti

Nessah
    11. Ožujak 2015. 22:59

Lijepi pozdrav svima! 
    Nova sam na stranici od veceras jer sam danas na uzv-u dobila blagu/blijedu nadu da cu imati bebu no postoji problem.Molila bih vas za savjet tko god da je imao ikakvog iskustva da mi olaksa misli.
    Naime moja zadnja menga je bila od 05.01.-11.01.2015 , prosjek trajanja menge je 7 dana, a prosjek trajanja zadnjih ciklusa je 40-ak dana. U medjuvremenu smo ja i muz imali nezasticene odnose 20.01.2015 i 06.02.2015. Mengu sam trebala dobiti 12.02.2015 no nisam, 23.02. i 24.02.2015 sam uradila testove na trudnocu i oba su bila negativna. 02.03.2015 sam bila na pregledu i ginekolog mi je nasao cistu za koju je smatrao da je odgodila mengu te me poslao da vadim markere za cistu, da bi me u Pon (09.03.2015) vratio kuci jer nisu dosli nalazi te da bi me ponovo vratio nazad danas gdje opet nisu stigli nalazi ali me prihvatio pregledati ponovo. CISTA je PUKLA i nema je vise, to je dobra vijest, jos bolja vijest je da je nasao MALU gestacijsku vrecicu koja je naravno prazna i kaze da mu se vratim za tjedan dana opet da me pregleda da vidi dali ce biti plod u njoj a u medjuvremenu mi je dao da vadim Betu HcG.
    Dali mozete biti toliko obzirni i pomogli mi izracunati koliko sam uopce trudna ako sam trudna i dali je normalno da se ne vidi plod odmah? Zelim bebicu ali ginekolog je bio bas nezainteresiran da mi pojasni sve a ja sam sad u totalnoj zbrci da jedino mislim na to da se bebica ugnijezdi do sljedeceg pregleda. Inace to bi mi bila prva trudnoca i preskepticna sam oko svega i sve mi je novo da neznam sto je za ocekivati.
    Hvala Vam svima na pomoci unaprijed!

StellaMaris
    11. Ožujak 2015. 23:09

Draga Nessah neznam sto bi ti rekla, ni tvoj ginic ocito nije siguran. Jesi li sigurna da niste imali nezasticene odnose iza 6.2. Jer bi po tom odnosu ti bila trudna 6-7 tjedana a tad bi se trebalo vidjeti vise toga. Nadam se da grijesim. Nalaz bete ce ti sve reci. Sretno!!!

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    11. Ožujak 2015. 23:27

Onda je lako moguce da vam se omaklo dok ste provodili tehniku 'vadi ga van' samim tim je i trudnoca onda manja pa se vidi samo GV. Kad vadis betu? Ako si nestrpljiva pisni jedan test ujutro 
    Simptomi koje opisujes su cesti kad je T u pitanju 

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.