Ne imali smo odnos 6.3 nakon toga mislim oko 10 i još jednom negdje oko 15-16 a ja sam to računala na način kada sam imala odnos a ne onako kako oni računaju od početka zadnje mjesečnice jer nelogično mi je da sam po njihovom trudna ako je odnos bio 6.3 prvi put nakon M i još nakon toga 2 puta , ja inače nemam trenutno nikakve bolove i nikakav iscjedak nije mi više nista jasno sutra opet idem na UVZ tad je rekla da ce sve još jednom pogledati ☹️ hvala vam puno od ♥️
Ne imali smo odnos 6.3 nakon toga mislim oko 10 i još jednom negdje oko 15-16 a ja sam to računala na način kada sam imala odnos a ne onako kako oni računaju od početka zadnje mjesečnice jer nelogično mi je da sam po njihovom trudna ako je odnos bio 6.3 prvi put nakon M i još nakon toga 2 puta , ja inače nemam trenutno nikakve bolove i nikakav iscjedak nije mi više nista jasno sutra opet idem na UVZ tad je rekla da ce sve još jednom pogledati ☹️ hvala vam puno od ♥️
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sretno sutra...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Nina trudnoca se ne racuna od odnosa. Ako ti je ovulacija bila 19.dan ciklusa onda si sutra 8 tjedana trudna. Bez obzira sto prva 2 tjedna niie ni doslo do oplodnje jednostavno se tako racuna i prema toj racunici se treba razvijati plod. Sretno sutra ja se nadam da je ovulacija bila jos kasnije nego sto mislis i da ce biti sve u redu. Ako nisi pratila ovulaciju trakicama i sl. - lako moguce!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Zdravo zene, bila sam na pregledu jer sam primjetila oskudno krvarenje i receno mi je da je sve uredu i da je mjehur vel 0.39cm
Posto inace imam duge cikluse ovulacija mi kasni. Zadnja mens mi je bila 14.04 a ovulacija 1.5...pa da li je to mali mjehur za te tjedne trudnoce?
Bok.. Imala sam 3.1. zadržani spontani sa plodom bez otkucaja.
Sada sam ponovo trudna i napravila sam betu a da gin. nezna jer je rekla da ne treba 18.7 bila 985 a 20.7. 1333. Sada sam bila na ultrazvuku prema zadnjoj mentruaciji 12.6. 6tj i 4 dana vidi se zumancana vreca od 1,10cm bez ploda.
Dala mi je termin za 2tj. i rekla da se nadam previse ali da je možda oplodnja nastupila kasnije. Inace imam policisticne i nerodovite cikluse po 35 dana. Da li je netko mozda imao slicnu situaciju?
Sortiraj odgovore
Najstariji