Znači početak zadnje menstruacije mi je bio 25.2 odnos smo imali 6.3 po menstrualnom kalendaru ovulacija je bila 15.3 mada ja u to nisam sigurna baš i ja sam zbunjena nikako mi nije jasno , s tim da sam test radila 22.3 prvi put i tad je pokazao drugu svjetlu crtu nakon 2 dana sam radila opet i pokazao je plus jer sam uzela drugu vrstu testa na UVZ unatrag 3 dana je vidljiva GV 27mm ŽV +/- i plod od 2mm bez otkucaja rekla je da to njoj nije dobro da su male šanse ☹️ sad neznam više što da mislim koliko sam čitala forume neki kažu da je to još jako malo i da se plod nekim vidi tek u 8tj
Jesi li ti jedino 06.03 imala odnos? Ako jesi, Tebi je MORALA ovulacija biti u narednih 5 dana ili taj dan ili dan prije, nikako 15.03...a u tom slucaju si najmanje 8 tjedana trudna...ja drzi fige da sutra bude sve ok ipak, mada nema nista smisla u tvom slucaju..

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ne imali smo odnos 6.3 nakon toga mislim oko 10 i još jednom negdje oko 15-16 a ja sam to računala na način kada sam imala odnos a ne onako kako oni računaju od početka zadnje mjesečnice jer nelogično mi je da sam po njihovom trudna ako je odnos bio 6.3 prvi put nakon M i još nakon toga 2 puta , ja inače nemam trenutno nikakve bolove i nikakav iscjedak nije mi više nista jasno sutra opet idem na UVZ tad je rekla da ce sve još jednom pogledati ☹️ hvala vam puno od ♥️
Ne imali smo odnos 6.3 nakon toga mislim oko 10 i još jednom negdje oko 15-16 a ja sam to računala na način kada sam imala odnos a ne onako kako oni računaju od početka zadnje mjesečnice jer nelogično mi je da sam po njihovom trudna ako je odnos bio 6.3 prvi put nakon M i još nakon toga 2 puta , ja inače nemam trenutno nikakve bolove i nikakav iscjedak nije mi više nista jasno sutra opet idem na UVZ tad je rekla da ce sve još jednom pogledati ☹️ hvala vam puno od ♥️
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sretno sutra...

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Nina trudnoca se ne racuna od odnosa. Ako ti je ovulacija bila 19.dan ciklusa onda si sutra 8 tjedana trudna. Bez obzira sto prva 2 tjedna niie ni doslo do oplodnje jednostavno se tako racuna i prema toj racunici se treba razvijati plod. Sretno sutra ja se nadam da je ovulacija bila jos kasnije nego sto mislis i da ce biti sve u redu. Ako nisi pratila ovulaciju trakicama i sl. - lako moguce!

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Zdravo zene, bila sam na pregledu jer sam primjetila oskudno krvarenje i receno mi je da je sve uredu i da je mjehur vel 0.39cm
Posto inace imam duge cikluse ovulacija mi kasni. Zadnja mens mi je bila 14.04 a ovulacija 1.5...pa da li je to mali mjehur za te tjedne trudnoce?
Bok.. Imala sam 3.1. zadržani spontani sa plodom bez otkucaja.
Sada sam ponovo trudna i napravila sam betu a da gin. nezna jer je rekla da ne treba 18.7 bila 985 a 20.7. 1333. Sada sam bila na ultrazvuku prema zadnjoj mentruaciji 12.6. 6tj i 4 dana vidi se zumancana vreca od 1,10cm bez ploda.
Dala mi je termin za 2tj. i rekla da se nadam previse ali da je možda oplodnja nastupila kasnije. Inace imam policisticne i nerodovite cikluse po 35 dana. Da li je netko mozda imao slicnu situaciju?
Pozdrav cure, zene
Ovako prije 5 mj sam imala spontani pobacaj u 6 tjednu.
Sada sam opet trudna, zadnja menstruacija bila 21.12. No 13.02 bila na pregledu kao sve ok, po UZV 5+0, nakon 12 dana opet pregled GS je narasla ali po tjednima 5+4. Ne vidi se jos nista u GS. Imam pregled za 7 dana, rekla je dokt. ako ne bude se ni tad vidjelo nesto da cu morati na ab. Da li je tko imao slicna iskustva?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji