Prazna gestacijska vrećica?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalic123
    29. Travanj 2019. 18:03

Imam ne redovite po 3 mj ne dobijem.Iskreno tocnog datume se ne sjecam otprilike 10.3 i to pod upitnikom..

luce35
    29. Travanj 2019. 20:49

Po tom datumu M si sad u 6 tjednu ali ako je ovulacija kasnila a vjerovatno je uz takve cikluse, rano je za vidjeti i odluka lijecnika  o kiretazi je ishitrena po meni. Samo budi strpljiva, za par dana ponovi uzv 😀

• lalic123
    29. Travanj 2019. 22:42

Po njihovoj racunici sam 7+4 i nema se kao sta cekati.Ici cu privatno da vidim sta ce mi reci.Nadam se dobrom :-)

• marta07
    30. Travanj 2019. 07:23

Sretno 👶😘 drzim ti fige da sve prodje najbolje

• lalic123
    03. Svibanj 2019. 14:02

Evo mene opet 😁.Bila sam kod privatnika,kaze da se srce ne vidi al da je trudnoca negdje tek oko 5+6.Dao mi je betu da vadim bila je5560.8 rekao je da je dobar nalaz da ne idem jos na kirotazu vec kod njega na kontrolu za 7 dana.

luce35
    03. Svibanj 2019. 14:13

lalic123

Evo mene opet 😁.Bila sam kod privatnika,kaze da se srce ne vidi al da je trudnoca negdje tek oko 5+6.Dao mi je betu da vadim bila je5560.8 rekao je da je dobar nalaz da ne idem jos na kirotazu vec kod njega na kontrolu za 7 dana.

😍😍

• lalic123
    03. Svibanj 2019. 14:20

luce35

lalic123

😍😍

😘

03. Svibanj 2019. 14:43

Bok svima! Ovako, trebalo bi me malo umiriti… bila sam danas na uzv, 8+1 sam po zm, a po odnosu 5+4… vidi se gv velicine 33mm… doktor preporucuje prekid trudnoce. Da li je u pravu ili da jos ganjam taj mali tracak nadice koji imam? Vadim betu sutra. 

• lalic123
    03. Svibanj 2019. 14:58

Njima je naj lakse rec prekid trudnoce.Sa 1 djetetom sam lezala 3 dana u bolnicu poslali me na kirotazu evo sad mali ima 3 ipo godine.Sad sam opet trudna i odbila sam 3 puta kirotazu i isla privatno i on mi je dao nadu rekao je da beta raste.Ja ti samo mogu rec njima nisa vise ne vjerujem idi privatno..

03. Svibanj 2019. 19:15

Nebi vjerovali kolko ste mi uljepsali dan s ovim odgovorom! Hvala Vam! 😊😊😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.