Imam ne redovite po 3 mj ne dobijem.Iskreno tocnog datume se ne sjecam otprilike 10.3 i to pod upitnikom..
Po tom datumu M si sad u 6 tjednu ali ako je ovulacija kasnila a vjerovatno je uz takve cikluse, rano je za vidjeti i odluka lijecnika o kiretazi je ishitrena po meni. Samo budi strpljiva, za par dana ponovi uzv 😀
Po njihovoj racunici sam 7+4 i nema se kao sta cekati.Ici cu privatno da vidim sta ce mi reci.Nadam se dobrom :-)
Evo mene opet 😁.Bila sam kod privatnika,kaze da se srce ne vidi al da je trudnoca negdje tek oko 5+6.Dao mi je betu da vadim bila je5560.8 rekao je da je dobar nalaz da ne idem jos na kirotazu vec kod njega na kontrolu za 7 dana.
Evo mene opet 😁.Bila sam kod privatnika,kaze da se srce ne vidi al da je trudnoca negdje tek oko 5+6.Dao mi je betu da vadim bila je5560.8 rekao je da je dobar nalaz da ne idem jos na kirotazu vec kod njega na kontrolu za 7 dana.
😍😍
😍😍
😘
Bok svima! Ovako, trebalo bi me malo umiriti… bila sam danas na uzv, 8+1 sam po zm, a po odnosu 5+4… vidi se gv velicine 33mm… doktor preporucuje prekid trudnoce. Da li je u pravu ili da jos ganjam taj mali tracak nadice koji imam? Vadim betu sutra.
Njima je naj lakse rec prekid trudnoce.Sa 1 djetetom sam lezala 3 dana u bolnicu poslali me na kirotazu evo sad mali ima 3 ipo godine.Sad sam opet trudna i odbila sam 3 puta kirotazu i isla privatno i on mi je dao nadu rekao je da beta raste.Ja ti samo mogu rec njima nisa vise ne vjerujem idi privatno..
Nebi vjerovali kolko ste mi uljepsali dan s ovim odgovorom! Hvala Vam! 😊😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji