Nasljedna trombofilija i trudnoća

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Maj4

Broj poruka: 410

Prijavi adminu

Pozdrav. Radila sam pretrage za trombofiliju i dobila rezultate pa ako se koja više razumije dok čekam termin za očitanje nalaza, moja gin je rekla da smatra da ne treba ništa ali svakako uputila da čujemo i drugo mišljenje.
    1) Umnažanjem dijela gena koagulacijskog faktora V, pomoću PCR, uz specifične probe za normalni i mutirani tip gena (FVQ506), utvrđen je normalni tip gena za faktor V
    2) Umnažanjem dijela gena koagulacijskog faktora II, pomoću PCR, uz specifične probe za normalni i mutirani tip gena (G20210A), utvrđen je normalni tip gena za faktor II
    3) Umnažanjem dijela gena za metilen-tetrahidrofolat reduktazu (MTHFR), uz specifične probe za C677T, utvrđen je heterozigotni tip gena (CT)
    4) Umnažanjem promotorskog dijela gena za plazminogen aktivator inhibitor (PAI-1), uz specifične probe, utvrđen je insercijsko/delecijski genotip (4G/5G)
    5) Umnažanjem dijela gena za angiotenzin konvertirajući enzim (ACE), uz specifične probe, utvrđen je insercijski genotip (II)

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

MimaR

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Cure radila sam pretrage za trombofiliju po preporuci humanog ginekologa na Rebru prošli tjedan. 
    Rezultati su mi u 12 mjesecu 2024.
    Jel to normalno?  Ima li netko da je radio svježe preko hzzo a da su rezultati prije?? 

👱36god. 🧔41god.
    👱 Hashimoto, laparoskopija mioma🧔oligozoospermia
    Pokušavamo od 2022
    Amh 12,3 pmol/l

Amarilla ✨

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

MimaR

Cure radila sam pretrage za trombofiliju po preporuci humanog ginekologa na Rebru prošli tjedan.
    Rezultati su mi u 12 mjesecu 2024.
    Jel to normalno? Ima li netko da je radio svježe preko hzzo a da su rezultati prije??

Hej MimaR, ja sam radila prije 2 mjeseca u Vinogradskoj, rekli su mi nalazi ce doci za mjesec dana, stigli su za 2 tjedna. Ne bih rekla da je normalno cekati 12.mj. jer realno bez nalaza nece ti na humanoj nista htjeti raditi, bar su tako meni rekli.

Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨

MimaR

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Amarilla da li se u Vinogradsku mora naručiti za vađenje krvi za trombofiliju? Hvala. 

👱36god. 🧔41god.
    👱 Hashimoto, laparoskopija mioma🧔oligozoospermia
    Pokušavamo od 2022
    Amh 12,3 pmol/l

Amarilla ✨

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

MimaR

Amarilla da li se u Vinogradsku mora naručiti za vađenje krvi za trombofiliju? Hvala.

Mora, imas e-mail gdje posaljes upit ili online ispunis. Moras imati uputnicu.

Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨

• dacadaca

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav svima. 27 .sam nedjelja trudnoće. Primam progesteron depo 250 zbog visokorizicne trudnoće. Trenutno te injekcije nema nigdje.Inace sam iz Crne Gore .Da li možda neko zna gdje je mogu nabaviti ili da li možda neko ima a da mu ne treba. Hvala unaprijed    

• Panda1706

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav! Ako nekome treba CLEXANE 4000 IU (0,4 ml), molim javite. Dala bi besplatno. Ostalo mi je 1 pakiranje od 10 štrcaljki + 4 štrcaljki van kutije, ali svaka je zapakirana. Rok trajanja: 07/2025. Nalazim se u ZG. 

• dinazzz

Prijavi adminu

Pozdrav
    Ima li iko iskustvo sa niskim proteinom S
    Plus dvije mutacije MTHFR heterozigot I PAI 4g/5g
    Protein S 42 (70-120) 
    Da li ste imale kakvih problema zbog ovakvih nalaza

• sanjalica11

Prijavi adminu

Panda1706

Pozdrav! Ako nekome treba CLEXANE 4000 IU (0,4 ml), molim javite. Dala bi besplatno. Ostalo mi je 1 pakiranje od 10 štrcaljki + 4 štrcaljki van kutije, ali svaka je zapakirana. Rok trajanja: 07/2025. Nalazim se u ZG.

Pozdrav, iz Zg sam i meni treba Clexane trenutno sam u postupku (čekanje bete) . 
    Ako još imaš viška to bi bilo odlično... 🙂

Lotta33

Broj poruka: 337

Prijavi adminu

Pozdrav cure! Zna li netko smijemo li mi s mutacijama piti prenatalne vitamine u kojima se nalazi folna kiselina (a u svakima se zapravo nalazi)? Ja sam heterozigot na mthfr i homo na pai. Pijem aktivnu folnu, samu, od solgara. 
    Citala sam da sama folna ksielina nama s mutacijama moze stetiti te da obavezno moramo tu aktivnu uzimati, odnosno folat. Ja bi voljela uzimati i te druge vitamine koje se nalaze u prenatalima, ali kako njih ''izolirati'' ? Odnosno,pijete li vi onda svake zasebno ili folat sam a ostalo kroz prenatalne tablete? 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
    👶🏼 decko 🩵

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.