Pozdrav. Radila sam pretrage za trombofiliju i dobila rezultate pa ako se koja više razumije dok čekam termin za očitanje nalaza, moja gin je rekla da smatra da ne treba ništa ali svakako uputila da čujemo i drugo mišljenje.
1) Umnažanjem dijela gena koagulacijskog faktora V, pomoću PCR, uz specifične probe za normalni i mutirani tip gena (FVQ506), utvrđen je normalni tip gena za faktor V
2) Umnažanjem dijela gena koagulacijskog faktora II, pomoću PCR, uz specifične probe za normalni i mutirani tip gena (G20210A), utvrđen je normalni tip gena za faktor II
3) Umnažanjem dijela gena za metilen-tetrahidrofolat reduktazu (MTHFR), uz specifične probe za C677T, utvrđen je heterozigotni tip gena (CT)
4) Umnažanjem promotorskog dijela gena za plazminogen aktivator inhibitor (PAI-1), uz specifične probe, utvrđen je insercijsko/delecijski genotip (4G/5G)
5) Umnažanjem dijela gena za angiotenzin konvertirajući enzim (ACE), uz specifične probe, utvrđen je insercijski genotip (II)
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cure radila sam pretrage za trombofiliju po preporuci humanog ginekologa na Rebru prošli tjedan.
Rezultati su mi u 12 mjesecu 2024.
Jel to normalno? Ima li netko da je radio svježe preko hzzo a da su rezultati prije??
👱36god. 🧔41god.
👱 Hashimoto, laparoskopija mioma🧔oligozoospermia
Pokušavamo od 2022
Amh 12,3 pmol/l
Cure radila sam pretrage za trombofiliju po preporuci humanog ginekologa na Rebru prošli tjedan.
Rezultati su mi u 12 mjesecu 2024.
Jel to normalno? Ima li netko da je radio svježe preko hzzo a da su rezultati prije??
Hej MimaR, ja sam radila prije 2 mjeseca u Vinogradskoj, rekli su mi nalazi ce doci za mjesec dana, stigli su za 2 tjedna. Ne bih rekla da je normalno cekati 12.mj. jer realno bez nalaza nece ti na humanoj nista htjeti raditi, bar su tako meni rekli.
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Pozdrav! Ako nekome treba CLEXANE 4000 IU (0,4 ml), molim javite. Dala bi besplatno. Ostalo mi je 1 pakiranje od 10 štrcaljki + 4 štrcaljki van kutije, ali svaka je zapakirana. Rok trajanja: 07/2025. Nalazim se u ZG.
Pozdrav, iz Zg sam i meni treba Clexane trenutno sam u postupku (čekanje bete) .
Ako još imaš viška to bi bilo odlično... 🙂
Pozdrav cure! Zna li netko smijemo li mi s mutacijama piti prenatalne vitamine u kojima se nalazi folna kiselina (a u svakima se zapravo nalazi)? Ja sam heterozigot na mthfr i homo na pai. Pijem aktivnu folnu, samu, od solgara.
Citala sam da sama folna ksielina nama s mutacijama moze stetiti te da obavezno moramo tu aktivnu uzimati, odnosno folat. Ja bi voljela uzimati i te druge vitamine koje se nalaze u prenatalima, ali kako njih ''izolirati'' ? Odnosno,pijete li vi onda svake zasebno ili folat sam a ostalo kroz prenatalne tablete?
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
👶🏼 decko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji