Moj dvogodišnji sin voli sve nije ga teško oduševiti obraduje se običnoj sitnici malom autiću koji košta 10kn... Obično se zaigra sa onim što ga taj tren zanima imamo telefon sveznalicu koji se već sav izlizao koliko ga nosa po rukama...Kada je vidjeo psića sveznalicu kod svog malog frenda oduševio se jedva smo mu ga uzeli iz ruku kada smo krenuli kući tako da bi ga ovaj psić jako obradovao kao poklon pred božić...
Moj petnestomesecni sin ima puno,punooo omiljenih igracaka...Za sad su mu kockice najzanimljivije i balone voli i zaista nije zahtevan bar za sad :) Jedan dan smo usli u DM i na polici smo videli ovakvog slaicnog pasica on se odusevio,malo smo se igrali sa njim ali bio je skup da bi ga poneli kuci tako da bi se i on i ja obradovali ako bi ga dobio jer je on mali i sad istrazuje...Ako ga ne bude dobio ona ce mama pokusati polako skupiti novac i kupiti mu do sl Bozica :)
Našem sinu koji sutra puni 7 mjeseci najdraža igračka je balon i ima jednu omiljenu igračku koja svira, te su mu dvije igračke najdraže :-) sada je u fazi kada već polako počinje učiti neke stvari i oponašati me dok se igram sa njime. Mislim da bi mu ta igračka baš bila zanimljiva i da bi s njom učio jer sada je te dobi kada ga već polako sve zanima :-) sigurno bi bio veseo da dobije psića sveznalicu :-) ako ga nebude dobio moramo početi štedjeti da mu ga kupimo za rođendan :-*:-)
Ja sam frajer koji ima 11mj.. volim listat slikovnice,slagat case manje u vecu, naravno sve sto vole muski tj. autice,motore,daljinske,telefone, ukljuceno je i cupanje mame za kosu. Ali najvise volim kad sjednem u svoju bubu koju je tata posebno za mene sredio, ma vozim i pjevam i provozao bi svaku curu.....:)pa da, volim gledat big bugs bend na baby tv.......toliko od mene pozzzzzzzz
Sortiraj odgovore
Najstariji