Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • Avatar Klokanica

  Klokanica

  Broj poruka: 649

  Prijavi adminu

  Koja je najdraža igračka vašeg djeteta? 
  Tri odgovora koja ostavite od utorka 10. prosinca do ponedjeljka 16. prosinca u 11 sati nagradit ćemo Fisher-Price [fisher-price.com] psićem iz linije Sveznalica, a deset odgovora Fisher-Price plastificiranim podbradnikom!
  https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/osvojite-igracku-za-dijete-psica-sveznalicu-1012 [klokanica.24sata.hr]

 • Avatar FIGICA

  FIGICA

  Broj poruka: 9

  Prijavi adminu

  voli jako plišane igračke a sa psićem sveznalicom bi bio oduševljen :)))

 • doroteica53

  Broj poruka: 10

  Prijavi adminu

  Najdraža igračka mojeg djeteta je bila jedna kutijica za ukosnice koja je uvijek bila uz nju. Mala, ljubičasta, obična kutijica jednom je ostala u vrtiću, pa smo poslijepodne išli u vrtić i molili tetu čistačicu da nam otvori kako bi Karla prestala plakati i mirno provela noć, jer je kutijica i noću bila u njezinoj ruci.
  I danas kada Je Karla velika djevojčica kutijica zauzima važno mjesto na polici u njezinoj sobi.

 • monstrum

  Broj poruka: 20

  Prijavi adminu

  Trenutno je mojoj curici najdraži plišani zeko iz Walt Disney kolekcije.. općenito drage su joj sve plišane igračkice, a naročito ako su to neke životinje. Sve ih tetoši, mazi i uživa u igri s njima.

 • dadoitea

  Broj poruka: 3

  Prijavi adminu

  Jedan mali plavi mjedvjedić koji više nema uho je najdraža igračka mojoj Dori. Uvijek ga nosi sa sobom, a po noći je u njezinoj ruci i nitko ga ne smije dirati. Najveći problem je kada ga želim oprati, jer se ona jako boji da će ga to boljeti.

 • denino

  Broj poruka: 7

  Prijavi adminu

  Imaju ih puno najdražih kako oni kažu (svaki crtić im je najbolji kad počinj) no deniu je najdraža Nerf puška i njegov medo Bean za spavanje kojeg je dobio kada je još bio kod mame u trbuhu a Tinu je najdraži medvjed Lino (kojeg nismo nikako mogli osvojiti na nagradnoj igri) pa mu je teta kupila za 6 rođ. i pesek Bili kojeg je dobio onaj dan kada se rodio…a ovaj prekrasni psić Sveznalica razveselio bi njihove male rođake kod kojih idemo za Božić

 • strizy

  Broj poruka: 2

  Prijavi adminu

  Starijem sinu (2 god) najdraža igračka su kocke, i najčešće s njima gradi kućicu za peseke jer ih jako, jako voli.
  Mlađem sinu najdraži je plišani medo sa glazbom, jer on ima samo 4 mjeseca i uz njega mirno zaspe.

 • marina289

  Broj poruka: 23

  Prijavi adminu

  Nasoj bebi najdraza je mala pčelica koja ima dugacko tijelo poput batića pa joj stane u ručicu. Naravno, čim ju dohvati ide u usta. Tata ju zove Pero Djetlić iako joj zvuk nije naliz da zvuk djetlića :).

 • dudi

  Broj poruka: 1

  Prijavi adminu

  Mojoj prelijepoj djevojčici najdraža igračka ja lutka Winx Bloom. Obožava ju i mašta da će jednog dana biti poput nje, te da će dobiti krila kad naraste. Isto tako uživa gledati crtane filmove Winx.

 • Tonkica11

  Broj poruka: 11

  Prijavi adminu

  Dorina najdraža igračka je plišana mišica s velikom zelenom mašnom na glavi koju je dobila još u rodilištu…živa je i najdraža još i danas…skoro 5 god kasnije :-) Bez nje se ne ide nigdje…bez nje se ne može zaspati, ići u vrtić još uvijek…jedva smo našli za kupiti rezervu, da ima još jednu identičnu u slučaju da ovu izgubi…ali ova prva i originalna je nezamjenjiva. Kad joj se rodila mala sestrična prije god i pol, poklonila joj je ovu svoju rezervnu Mišicu jer kaže ona: ‘'svaka prava curica mora imati svoju mišicu’'. Ima Dora i svog psića sveznalicu starog 4 god…ali njega svojoj sestrični neda ni pod koju cijenu…tako da ovoga osvojimo, sigurno bi ga ponosno poklonila svojoj maloj ‘'sekici’'

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.