Mojoj bebici od 4 mjeseca najdraži su plišani baloni sa životinjama - mobil iz Ikee. Pametno je izrađen, životinje gledaju prema dolje, "u bebu", što je rijetko s mobilima, većina kao da nije rađena za djecu nego za ukras. Naš veliki dvogodišnjak je strastveni majstor - pile, ćekići, sjekire i bušilice po cijelom stanu :).
Mojem jednogodišnjem Ivanu najdraži je plišani psić koji laje i maše repom. Od rođenja je u "kontaktu" sa životinjama, a psi su mu nekako najmiliji. Kako je inače kod bake na čuvanju, a baka ima psa i mi doma imamo dva udomljena psića-najdraža životinja mu je pas. I prvi zvukovi koje je naučio izgovarati bili su vau, vau. Tako da on samo stane pored vrata, kaže vau, vau i mi znamo što trebamo učiniti. Tijekom ovih hladnih dana kada manje idemo van, plišanac koji laje i maše repom mu je najdraži za maženje i igru.
Koja je najdraža igračka vašeg djeteta?
Tri odgovora koja ostavite od utorka 10. prosinca do ponedjeljka 16. prosinca u 11 sati nagradit ćemo Fisher-Price psićem iz linije Sveznalica, a deset odgovora Fisher-Price plastificiranim podbradnikom!
https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/osvojite-igracku-za-dijete-psica-sveznalicu-1012
Najdraža igračka moga sina je plišani štrumf.Jako ga voli i ide sa njim na spavanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji