Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • busbus

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Mom decku (11mj.) najdrazi je glazbeni puz s projektorom koji svjetli i svira i sto je najbitnije ima kotacice pa se moze vozit i osim toga sve mamine plasticne zdjele i zdjelice i kuhace i plasticne zlice!

• bonnie

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Mojoj bebici od 4 mjeseca najdraži su plišani baloni sa životinjama - mobil iz Ikee. Pametno je izrađen, životinje gledaju prema dolje, "u bebu", što je rijetko s mobilima, većina kao da nije rađena za djecu nego za ukras. Naš veliki dvogodišnjak je strastveni majstor - pile, ćekići, sjekire i bušilice po cijelom stanu :).

jednanovamama

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Moja bebica je još jako mala (ima tek 1 mjesec) i najdraža igračka joj je mamina sisa ;)

• kzunec

Prijavi adminu

Mojem jednogodišnjem Ivanu najdraži je plišani psić koji laje i maše repom. Od rođenja je u "kontaktu" sa životinjama, a psi su mu nekako najmiliji. Kako je inače kod bake na čuvanju, a baka ima psa i mi doma imamo dva udomljena psića-najdraža životinja mu je pas. I prvi zvukovi koje je naučio izgovarati bili su vau, vau. Tako da on samo stane pored vrata, kaže vau, vau i mi znamo što trebamo učiniti. Tijekom ovih hladnih dana kada manje idemo van, plišanac koji laje i maše repom mu je najdraži za maženje i igru.

• đuki

Prijavi adminu

Moja princeza od 22 mjeseca voli svoju pilšanu Minnie, bubamare (u obliku kvačica) i knjige. Voli pjevati i plesati....

• sanjamh

Prijavi adminu

Moja curka je nedavno otkira bebice i sad se budimo, papamo, kupamo i idemo spavati s bebicom :-)

• IvanaH

Prijavi adminu

Volimo jako dječje pjesmice, brojalice, kockice i loptu, a najviše čini mi se bilo kakvu igru sa starijim bratom.

• ditač

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Trenutno su atraktivne barbike i edukativne igre

ivoh1706

Prijavi adminu

Klokanica

Koja je najdraža igračka vašeg djeteta? 
    Tri odgovora koja ostavite od utorka 10. prosinca do ponedjeljka 16. prosinca u 11 sati nagradit ćemo Fisher-Price psićem iz linije Sveznalica, a deset odgovora Fisher-Price plastificiranim podbradnikom!
    https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/osvojite-igracku-za-dijete-psica-sveznalicu-1012

Najdraža igračka moga sina je plišani štrumf.Jako ga voli i ide sa njim na spavanje.

Ivanica265

Prijavi adminu

Moja Katarina ce za Bozic godinu i pola imati...obozava se igrati tj pustati muziku na fischer-price  knjigu za sveznalice...odmah pocne plesati i uziva,ali sam sigurna da bi se htjela igrati sa plisanim psicem i grlila bi ga dok bi on svirao

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.