Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • erik07

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Erik ( 9mj ), obožava pjesme i voli kad mu se pjeva a s obzirom da imamo vašu knjigu sveznalicu i ključeve za sveznalice, većinu dana provedemo pjevajući i slušajući pjesmice sa tih igračaka...Željno očekujemo medu da upotpunimo kolekciju za male sveznalice ! :-)

katva

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Edo, 6m, igračke sviralice, velika zdjela za mješanje kolača i dinosaur

fridakalo

Prijavi adminu

Karla 4mj,počela je učiti i loviti stvari...za sad joj je najdraža platnena pelena oju stalno šulja u usta :)

IvaiEma

Prijavi adminu

Mojoj Emi najdraža igračka je mali plišani zeko kojeg je dobila uz dekicu kada se je rodila.

irena.barovic

Prijavi adminu

Wink lutka :)

irena.barovic

Prijavi adminu

Winx lutka hehe :)

• htramo

Prijavi adminu

Ja sam jedna teta i voljela bih najviše na svijetu osvojiti ovog psića za svog Lovru, nećaka najmilijeg na svijetu, malog palčića (rođenog 3.mj. ranije) i velikog borca koji će 01.01. navršiti svoje veeeeeelike dvije godine. Njegova najdraža igračka je moj psić Piko (bar kad je kod mene na čuvanju). To je mali, mekani, platneni psić kojeg sam dobila davne 1991. godine. Još je u dobrom stanju, ali bi htjeli novog, koji sam pjeva, priča i svijetli. Sigurna sam da bi on postao Lovrina najdraža igračka. :)

paulinapetra

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Mojoj malenoj palčici najdraža igračka je dekica bez koje ne ide nikamo.Sad je došla u fazu u kojoj joj se čak i obraća kao živom bići i razgovara s njom.Ona ima 29 mjeseci i s obzirom da je rođena u 28 tjednu trudnoće tako da je prošla prve dane svog života veoma teško to je dijete koje se doista veseli životu.Od ostalih igračaka najdraže su joj one s likom psa  tako da vjerujem da bi joj ova bila veoma draga.

• Nora123

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Mojoj kcerkici najdraža igračka je mali zeko kojeg je dobila kad se rodila. On uvijek je s nama. Ide s nama na more,kod bake i djeda, na put bilo kakav...Postao je naš član obitelji!!! Ona sve igračke koje joj dođu pod ruku pokida, a ovog zeku nije.Čuva ga jako. On joj je kao braco.Priča s njim i igra se s njim !!! Kad je došla sad pokraj mene za psica Sveznalicu rekla je : ''Mama,jeli to zeko na slici?? Je li to od mog zeke tata? Oces mi kupiti ?'' Nasmijala sam se i odgovorila: ''Naravno ljubavi! Pa i tvoj zeko mora imati i mamu i tatu!!!''
    Eto vidite sad .dobro bi joj dosao jedan ''Tata Zeko''-psic Sveznalica...

Elvira-Ella

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Draga Klokanice Moje malo zlato Anđela najvise se voli igrati s plisanim igrackicama najvise medvjedicima i psicima ostale igracke samo baca uokolo tako da vjerujem da bi joj se ovaj psic jako svidio , osim svega vec napisanog njoj je rodjendan i to ne bilo kakav nego Prvi njena prva godina dana i to za Bozic i uistinu se nadam da ce joj bas taj psic donjeti obilje Radosti !!!!  

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.