Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Daniela023

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Obožava knjigice (ili tvigice kako ona kaže ;) ), da joj se čita, pa ponavlja, pa ona "čita" meni.. Lijepo se vratiti u svijet bajki koje sam skoro već sve zaboravila :)

• mama21

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

moja cura (2 god.),voli se igrati kuhanja u svojoj maloj kuhinji ili se voli igrati sa bebama i medicima te im mazati guzu sa kremom i stavljati im pelene:)

• nikolica

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Moj sin Nikola ima 14 mjeseci,jako je razigrano i veselo dijete a ujedno je i velika maza. Obožava igračke svih vrsta. Kad uzme u ruke jednu od najdražih igračaka (PSA) trči po kući i govori mama,tatu vau-vau. Još se nezna sam igrati pa se svi s njim igramo,on nam objasni rukama i nogama koja je naša uloga. 
    Dječiji svijet je nešto nsjljepše.

• sanja.jurin1

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Bucka

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

Moja curka ima 13 mjeseci i ima zeca s kojim se obožava igrati, a od ostalog joj je zanimljiva kutija od kreme, kutija od Kraša, daljinski, mobitel itd. Počinje me zabrinjavati....

• petrafrankorobi

Prijavi adminu

Robijeva je najdraža igračka mamina cika..  , i utjeha i sreća. A mislim da je vrijeme za zamjenu...

anitabreski

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Mali crveni telefončić koji broji do deset na španjolskom!? je najdraži 2-godišnjoj djevojčici

Marijanabb

Prijavi adminu

Našoj princezi Eni su najdraži plišana bijela maca i plišani pasić Bigi koji je dobio ime po pravom psu Bigiju, u njenoj igri maca i pas se obožavaju, sve rade skupa😊, a na trecem mjestu se nalazi telefon/mobitel, kad mama prica i Ena priča😀

• teja

Prijavi adminu

Mom malom dečkiću od 7 mjeseci draga je slikovnica sa životinjama jer je svaka stranica drukčije napravljena, raznih boja, šuškava, pišti, životinje su s jedne strane uslikane kako izgledaju stvarno, a s druge nacrtane žarkim bojama. Voli ju detaljno pregledati, prepipati i okusiti naravno.:))))

• Bibonij

Prijavi adminu

Naš Tibor danas ima 9 mjeseci. Najviše voli čupati tatu za kosu. Tata već ludi i nije mu to smiješno kao prije jer Tibor je postao toliko jak da mu skoro čupa pramenove kose. Imamo dosta igračaka, ali sve imaju jednu zajedničku stvar- zanimljive su mu jedan dan. Zato se tata nada da ćemo uskoro naći igračkukoja će mu biti stvarno zanimljiva.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.