Obožava knjigice (ili tvigice kako ona kaže ;) ), da joj se čita, pa ponavlja, pa ona "čita" meni.. Lijepo se vratiti u svijet bajki koje sam skoro već sve zaboravila :)
moja cura (2 god.),voli se igrati kuhanja u svojoj maloj kuhinji ili se voli igrati sa bebama i medicima te im mazati guzu sa kremom i stavljati im pelene:)
Moj sin Nikola ima 14 mjeseci,jako je razigrano i veselo dijete a ujedno je i velika maza. Obožava igračke svih vrsta. Kad uzme u ruke jednu od najdražih igračaka (PSA) trči po kući i govori mama,tatu vau-vau. Još se nezna sam igrati pa se svi s njim igramo,on nam objasni rukama i nogama koja je naša uloga.
Dječiji svijet je nešto nsjljepše.
Moja curka ima 13 mjeseci i ima zeca s kojim se obožava igrati, a od ostalog joj je zanimljiva kutija od kreme, kutija od Kraša, daljinski, mobitel itd. Počinje me zabrinjavati....
Robijeva je najdraža igračka mamina cika.. , i utjeha i sreća. A mislim da je vrijeme za zamjenu...
Mali crveni telefončić koji broji do deset na španjolskom!? je najdraži 2-godišnjoj djevojčici
Našoj princezi Eni su najdraži plišana bijela maca i plišani pasić Bigi koji je dobio ime po pravom psu Bigiju, u njenoj igri maca i pas se obožavaju, sve rade skupa😊, a na trecem mjestu se nalazi telefon/mobitel, kad mama prica i Ena priča😀
Mom malom dečkiću od 7 mjeseci draga je slikovnica sa životinjama jer je svaka stranica drukčije napravljena, raznih boja, šuškava, pišti, životinje su s jedne strane uslikane kako izgledaju stvarno, a s druge nacrtane žarkim bojama. Voli ju detaljno pregledati, prepipati i okusiti naravno.:))))
Naš Tibor danas ima 9 mjeseci. Najviše voli čupati tatu za kosu. Tata već ludi i nije mu to smiješno kao prije jer Tibor je postao toliko jak da mu skoro čupa pramenove kose. Imamo dosta igračaka, ali sve imaju jednu zajedničku stvar- zanimljive su mu jedan dan. Zato se tata nada da ćemo uskoro naći igračkukoja će mu biti stvarno zanimljiva.
Sortiraj odgovore
Najstariji