Najdraža igračka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daniela023
    12. Prosinac 2013. 13:17

Obožava knjigice (ili tvigice kako ona kaže ;) ), da joj se čita, pa ponavlja, pa ona "čita" meni.. Lijepo se vratiti u svijet bajki koje sam skoro već sve zaboravila :)

• mama21
    12. Prosinac 2013. 13:51

moja cura (2 god.),voli se igrati kuhanja u svojoj maloj kuhinji ili se voli igrati sa bebama i medicima te im mazati guzu sa kremom i stavljati im pelene:)

• nikolica
    12. Prosinac 2013. 14:23

Moj sin Nikola ima 14 mjeseci,jako je razigrano i veselo dijete a ujedno je i velika maza. Obožava igračke svih vrsta. Kad uzme u ruke jednu od najdražih igračaka (PSA) trči po kući i govori mama,tatu vau-vau. Još se nezna sam igrati pa se svi s njim igramo,on nam objasni rukama i nogama koja je naša uloga. 
    Dječiji svijet je nešto nsjljepše.

• sanja.jurin1
    12. Prosinac 2013. 14:24
    Bucka
    12. Prosinac 2013. 16:30

Moja curka ima 13 mjeseci i ima zeca s kojim se obožava igrati, a od ostalog joj je zanimljiva kutija od kreme, kutija od Kraša, daljinski, mobitel itd. Počinje me zabrinjavati....

• petrafrankorobi
    12. Prosinac 2013. 16:43

Robijeva je najdraža igračka mamina cika..  , i utjeha i sreća. A mislim da je vrijeme za zamjenu...

anitabreski
    12. Prosinac 2013. 17:03

Mali crveni telefončić koji broji do deset na španjolskom!? je najdraži 2-godišnjoj djevojčici

Marijanabb
    12. Prosinac 2013. 19:30

Našoj princezi Eni su najdraži plišana bijela maca i plišani pasić Bigi koji je dobio ime po pravom psu Bigiju, u njenoj igri maca i pas se obožavaju, sve rade skupa😊, a na trecem mjestu se nalazi telefon/mobitel, kad mama prica i Ena priča😀

• teja
    12. Prosinac 2013. 20:51

Mom malom dečkiću od 7 mjeseci draga je slikovnica sa životinjama jer je svaka stranica drukčije napravljena, raznih boja, šuškava, pišti, životinje su s jedne strane uslikane kako izgledaju stvarno, a s druge nacrtane žarkim bojama. Voli ju detaljno pregledati, prepipati i okusiti naravno.:))))

• Bibonij
    12. Prosinac 2013. 21:13

Naš Tibor danas ima 9 mjeseci. Najviše voli čupati tatu za kosu. Tata već ludi i nije mu to smiješno kao prije jer Tibor je postao toliko jak da mu skoro čupa pramenove kose. Imamo dosta igračaka, ali sve imaju jednu zajedničku stvar- zanimljive su mu jedan dan. Zato se tata nada da ćemo uskoro naći igračkukoja će mu biti stvarno zanimljiva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.