Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marianoah

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Moj sin ubrzo ulazi u svoju drugu godinu,,,obožava svog konja za jahanje..ljubi ga prije spavanja
    mazi daje hranu i vodu.Za sv.Nikolu dobio je kocke od Fisher pricea jako je oduševljen...pomoću njih učimo i istrazujemo....no voli i svoj auto guralicu gdje u kući vozi reli,,gdje se vidi na  oštećenim zidovima i namještaju....

kristina.sito

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Anamarija...a tako se zove moja "dama"...sredinom prvog mjeseca će imati drugi rođendan....i ovaj psić pričalica bi bio pun pogodak....jer kad god prolazimo u trgovinama pokraj igračaka....(jer i sama volim  gledati to šarenilo igračaka)....ona uvijek pokazuje baš na njega...nažalost nismo u mogučnosti da joj ga kupimo....Pozdrave Vam šaljemo i nadamo se....

• Andreja89

Prijavi adminu

Moj sin ima 18mj ,otkako je dobio lego kocke od "Sv.Nikole" nikako da se odvoji od njih..obožava slagat kocke s njim je najviše oduševljeni!Uvijek kad dođemo k njegovoj sestrični voli se igrat sa tim psičem ..kad ga stisne odmah počne plesati i igrat se..tako da se nadamo tom psiću da može s njim plesat i zabavljat se..veliki pozdrav!!

• Andrijana123

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Božić stiže, a moje nećakinje lude sve više.
    ''Teta, što će nam Djedica donesti, što će na svojim sanjkama ponesti?''
    Uh, joj, pitam se sada, zar opet za poklon moram pretražiti pola grada?
    Ili možda ne, klokanica poklone dijeli, svak' im se veseli...
    Zato vas poklon molim, jer svoje nećakinje jako volim! 

Niki.1983

Prijavi adminu

Psića gledamo u svakom dućanu, s njim se smijemo, plešemo, pričamo, urnebes  Pisali smo Djedici da nam ga donese, psić je prvi na listi. Jako se volimo igrati. Volimo pričati priče, slagati kocke ali najdraža nam je Giga. Giga je plišana papiga. Mi njoj pričamo i pjevamo, a ona ponavlja za nama. Onda Giga snima šta mi pričamo, pa ona kasnije nama priča 

• šigo

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Najdraže igračke mom dječaku su psići i autići, imamo stvarno veliku kolekciju pasića po cijeloj kući, od plišanih, do zabavnih koji plešu i pjevaju i kod bake i kod teta!!!!!!! . Pomoću jednog velikog psića je i uspio prohodati nakon teškog truda, zato bilo bi nam jako drago  da upravo ovaj psić bude dio naše male obitelji , jer stalno ga gledamo sa divljenjem u trgovinama, a ponekad i pritisnemo njegovu šapicu !!!!!!!!!! Stvarno mislim da su ovakve vrste igračaka vrlo važne u razvoju djece i da djeluju jako pozitivno na njihv razum i ponašanje!!!!!!!!!!

MunjaM

Prijavi adminu

Luka obožava plišane medvjede, voli se igrati s mojim medvjedićima iz djetinjstva i vjerujem da bi bilo oduševljen s jednim ovakim lijepim medvjedom :), osim medvjedića fasciniran je vlakovima i jedino što u trgovini primjeti jesu vlakići ili plišani medvjedići :)

Andydea2

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Dian (15,5mj) voli jako slikovnice o životinjama. Ujutro čim se probudi nosi mi u krevet da mu čitam. Zna već kako se glasaju životinje i oponaša ih kad ih vidi na slici. Uz slikovnice voli i lončić (Fisher Price),slaže oblike i veseli se pjesmicama ! Jako bi voljeli osvojiti nagradu,jer ovaj medo i priča i pjeva :) Mislim da se Dian nebi odvajao od njega.

Andydea2

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Krivo sam napisala..ne medo već psić..hihi...

• karlito

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

još uvijek je nema svaka igračka koju mu dam on bude sretan,al ko zna možda mu psić bude najdraži

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.