Mom sinu koji ima 22 mj. trenutno najdraža igračka je traktor, traktor, traktor i samo traktor. Postoje razne vrste traktora kod njega, traktor sa kotačima, ali i oni bez kotača...Ali njemu su svi jednako važni, bez obzira koji dio na toj igračci fali.... Ponekad ih baca, ponekad čak po 15 min se igra sam. Ali, najdraža igračka sam mu ipak, možda ja... Po meni skače, čupka, ljubi, grli, gura... Ponekad je mama raspoložena pa sve to ćutke izdrži i samo se smješka, a ponekad je mama umorna, na žalost i nema puno vremena za svog malog andjela. I zato bi ovaj psić bio pravi mali dar koji bi mu bio interesantan, pa bi se mamica malo odmorila...:)
moja kčer voli plišanog rakuna Mikija.već je pomalo izlizan od njeznih ruku koje ga svuda nose.kada god se nečega boji ili je tuzna zagrli ga.isto tako kada je vesela i cuje muziku s njime plese i prica .U krevet nikada ne krene,ako on nije pored nje.onda mama poljubi nju ona Mikija i zagrli ga i do jutra ga nepušta iz nježnih ruku.Seka koja se rodila na Božić i ako ga hoče uzeti ona kaže samo malo ga vidi i nemoj ga bacati on je moj najbolji prijatelj.
E ovako moja malena bucka ,ima 1.god i 9 mjeseci, najviše se voli igrati slaganja kockica, radi najduži mač na svijetu :), uzimanja paštice, zobenih mrvica koje onda "kuha"u praznim čašicama od jogurta ili sl.,super šuškaju i koji put "slučajno" završe u ustima, ili ručicama voli gnječiti tijesto, (od vode i brašna napravljeno) .....a pretakanje vode iz jedne zdjelice u drugu je posebna opsesija još od mlađih dana :), evo to su naše igrice.:))))pozdrav
Da ste me prije pitali koja je najdraža igračka moje Mie ( 3,5 godina) ,nebi vam znala odgovoriti, jer sve su joj najdraže, sve ih voli najviše od lutkica, kockica, suđa, plišanaca... Ali sada sa sigurnošću vam mogu reći koja je to igračka. Dobila ju je prije 5,5 mjeseci, to je njezi braco Kilik ( zapravo Filip), ali ona ga tako zove. On je postao njezina najdraža igračka, njezina lutkica, od koje se ne odvaja. Hrani ga, čuva ga, voza u kolicima, čak i pelene nosi u smeče. Htijela bi ga nosati, ali zna da to još nemože jer je kako sama kaže mala. Ona je VELIKA SEKA, koja čuva MALOGA BRACU. A braco, pošto je još mali i nemože joj pričati, kada ju vidi, svaki put joj se obraduje i pokloni joj najveći osmjeh, od uha do uha sa glasnim vriskom.
Sortiraj odgovore
Najstariji