Ovaj moj je konačno izjavio da mu je Vito čak ok.. Tako da je za sad Vito. Lucijan ne dolazi u obzir..
Meni je lijepo žensko ime i Margita.. Ima jedna učenica u školi koja se tako zove..
Autora slažem se.. Ni ja baš ne preferiram x, y i cc umjesto č i tako.. Dite kad krene u prvi razred ništa mu nije jasno.. Magali mi se isto sviđa.. Ima tako lijepih ženskih imena
Mi isto muku mučimo s muškim imenima, pogotovo jer nosim blizance i blage veze nemam kako ćemo se složiti oko jednog, a kamo li ako budu dva dečka.
Ugl. Jako nam se sviđaju Josip, Boris i Petar, ali tako se zove muž i pokojni djedovi, pa smo ta imena eliminirali.
Za sada stojimo na Jakov i Antun, sto nam je nak nak.
Meni se sviđa Mislav, ali muž neće ni da čuje :)
Ne mogu vjerovati da se velika većina muči s odabirom muškog imena 🙈🙈
Ja sam se odlučila da ću stati malo s predlaganjem, iako ne znam kako ću izdržati, pričekat ću neki prijedlog od dragog baš me zanima šta će predložiti 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maj4 i nama predloži njegov prijedlog😊 ovaj tvoj barem nešto predlaže. Ovaj moj samo Luka i Viktor.
Skoljka apsolutno nista, cak smo u fazi da ne pricamo o imenu jer nemamo sta pricati. Ja ga pitala jel moze Marko, ne moze, Mak, ne moze, Mislav, ne moze (al nije bas ni da sam ja navalila kad ni meni nije nijedno od ta tei hit) i tu smo stali. Petar nam je bilo ok, da ni meni ni nemu nije lose, ali (nek mi ne zamjere mame Petara) dosadno i ne bi da ga se zove Pero. A bas smo se nasli, da je barem jedno od nas odlučno i da mu se nesto svidja.
Ima fore za smislit ime.. Do mjesec dana nakon poroda🤣 Ali istina je da je s muškim imenima fakat teže odabrat..
Nasty do sad nije imao niti jedan prijedlog. Izjasnio se samo da ne može Roko, Duje, Ante, tj ta neka dalmatinska, mi smo u Kninu i to je ovdje dosta popularno i za stara imena je rekao isto ne 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Meni se isto prije skoro nist od muskih imena nije sviđalo, samo Borna i Tin.
Sad imam poduzu listu, a muzu se nist od toga ne svida, osim Petar i eventualno David.
Pa evo ako ce nekom pomoci za inspiraciju
Erik, Sebastian, Liam, Adam
Sortiraj odgovore
Najstariji