Jedina stvar oko koje smo se odmah složili je da nećemo davati ime po nikome. Jer je dragi Nikola i pok tata i dida i tko zna koliko unazad su isto Nikola i maleni nećak isto 🙈🙈
Nasty baš me zanima šta će dragi reći za Lucijana. Moj je komentirao kako ga podsjeća na vraga Lucifer 😒😒
I ja sam za to da se ne daju imena po nikome,jednostavno svak je jedinstven i poseban a tako i bebe koje dolaze ne trebaju nikakve titule po nekom. Ali muz je tako odgojen i tako u njih to "mora" biti. Dajem mu na izbor al se potiho nadam da ce odustati ako bude curica. 😂😂😂
Uglavnom kad biram imena gledam
-Kako se slaze sa prezimenom
-Muska imena da su zvucna
-Zenska sto kraca da nebi bilo raznih nadimaka
Lorija, Meni je brat poginuo pred 10 godina. I išla sam na neku duhovnu obnovu godinu iza i rekao mi je svećenik sam od sebe,nemoj nikad dati djetetu ime po pokojnom bratu. Ja sam pitala zašto a on je rekao samo da ne dam. Inače i Ja sam klub Noel🥰🥰 Za curu bi Mila.
Meni zenska:Nola, Nika ili Ela, a muska:Maro, Teo ili Fran. Decku se naravno ni jedno od tih ne sviđa🙁
Jedina stvar oko koje smo se odmah složili je da nećemo davati ime po nikome. Jer je dragi Nikola i pok tata i dida i tko zna koliko unazad su isto Nikola i maleni nećak isto 🙈🙈
Nasty baš me zanima šta će dragi reći za Lucijana. Moj je komentirao kako ga podsjeća na vraga Lucifer 😒😒
I ja sam za to da se ne daju imena po nikome,jednostavno svak je jedinstven i poseban a tako i bebe koje dolaze ne trebaju nikakve titule po nekom. Ali muz je tako odgojen i tako u njih to "mora" biti. Dajem mu na izbor al se potiho nadam da ce odustati ako bude curica. 😂😂😂
Lorija, Meni je brat poginuo pred 10 godina. I išla sam na neku duhovnu obnovu godinu iza i rekao mi je svećenik sam od sebe,nemoj nikad dati djetetu ime po pokojnom bratu. Ja sam pitala zašto a on je rekao samo da ne dam. Inače i Ja sam klub Noel🥰🥰 Za curu bi Mila.
Lavice ❤ hvala stavila si mi tocku na kraj recenice. Takvog sam i ja slicnog razmisljanja,sto ima logike. a gle skicnule smo se mi za Noel davno💗, bas cu potraziti jednom kad budem noci dezurna, sad ce to brzo biti kad toplinski udari se ponove 😂😂😂
A da vas pitam za neobicno ime Lobel?? Kakvo vam to ime zvuci?? Staro-hrvatsko je ime.
U grupi zimskih beba sam jos prije objavila da je moja curka Mila. Muz i ja smo se dogovorili dosta prije trudnoce. Mila mi se jako svidja vec par godina, a dodatan plus je to sto se tako zove moja baka s kojom sam jako povezana i koja ja intenzivno sudjelovala u mom odgoju i odrastanju. Sama nosim ime prabake ne zbog tradicije, nego se isto mojim roditeljima svidjelo to ime, a to sto se i prabaka tako zvala bilo je njima samo dodatan plus. Ako ikad budemo imali jos jednu curu, bit ce nazvana po muzevoj baki da bude fer, a meni je i to ime ok
Lavice Lobel mi baš zanimljivo zvuči, sviđa mi se 🤗
I Lukas mi je jako lijepo, to sam po plaži čula, ali čini mi se da je to u njemačkoj/austiriji dosta često jer ih ima jako puno 🙈 ili je se samo kod nas na plaži potrefilo 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lavice ❤ hvala stavila si mi tocku na kraj recenice. Takvog sam i ja slicnog razmisljanja,sto ima logike. a gle skicnule smo se mi za Noel davno💗, bas cu potraziti jednom kad budem noci dezurna, sad ce to brzo biti kad toplinski udari se ponove 😂😂😂
A da vas pitam za neobicno ime Lobel?? Kakvo vam to ime zvuci?? Staro-hrvatsko je ime.
🥰🥰
Lobel hm znam jednog dečka koji se zove Lovel a nikad mi nije sjeo a to me asocira na njegovo ime 🙈 Kaže se ni ne znaš koliko ljudi ne voliš dok ne biraš ime djetetu😂😂
Posto nosim decka dala sam na volju dragome da bira ime, moj jedini uvjet je da mora bit sa pocetnim slovom M😁
Iz razloga toga jer je njemu ime Mario, prvom sinu Marin, mom bratu također Mario, necaku Maksimilian.
Eto zato je moja jedina zelja da bude isto pocetno slovo. E al ima mali problem jer prezime također pocinje sa M pa to treba sad malo uskladiti da ne zvuci cudno😂
Inace u uzem izboru mu je Mateo ili eventualno Mislav. Da je curica dala bih joj ime koje godinama zelim, Melani🙂
Mi imamo curicu Tenu, a glavni izbor su zapravo bile Iskra ili Maša.
Za decka smo imali samo Davida kao izbor.
Mi smo se odlucili za Nou zbog simbolike koja nam puno znaci. Vidim da ce biti jako popularno ime u generaciji no meni ne smeta. U nasem krugu poznanika i obitelji nitko se tako ne zove tako da sam zadovoljna 😂 jos su mi lijepa muska imena Marin, Franko, Tin, Karlo, Fran, a od zenskih Sara, Lorena, Ana, Ida, Tena 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji