Muska imena
Noel
Vito
Mateo
David
Na zenska ne mogu utjecati ako bude zensko,muz odredio da ce po svojoj pok.mami.
Ima li vas jos koji dajete ime po pok. bakama i djedovima??
Rafael, Roko, Denial, Maro 😊
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Prvorodjena je Doriyana, a sad nam se svidja za curku Sofia, a decko Damian (sa j ili bez). I jedno "asian inspired" posto je dragi azijat.. samo ima vise verzija: Maylin/Mailyn. No nismo se jos 100% odlucili, bit ce obiteljsko glasanje/prijedlozi.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jedina stvar oko koje smo se odmah složili je da nećemo davati ime po nikome. Jer je dragi Nikola i pok tata i dida i tko zna koliko unazad su isto Nikola i maleni nećak isto 🙈🙈
Nasty baš me zanima šta će dragi reći za Lucijana. Moj je komentirao kako ga podsjeća na vraga Lucifer 😒😒
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Jedina stvar oko koje smo se odmah složili je da nećemo davati ime po nikome. Jer je dragi Nikola i pok tata i dida i tko zna koliko unazad su isto Nikola i maleni nećak isto 🙈🙈
Nasty baš me zanima šta će dragi reći za Lucijana. Moj je komentirao kako ga podsjeća na vraga Lucifer 😒😒
I ja sam za to da se ne daju imena po nikome,jednostavno svak je jedinstven i poseban a tako i bebe koje dolaze ne trebaju nikakve titule po nekom. Ali muz je tako odgojen i tako u njih to "mora" biti. Dajem mu na izbor al se potiho nadam da ce odustati ako bude curica. 😂😂😂
Uglavnom kad biram imena gledam
-Kako se slaze sa prezimenom
-Muska imena da su zvucna
-Zenska sto kraca da nebi bilo raznih nadimaka
Pridružujemo se sa imenom..našu curku čeka ime Anamia <3 Sad si kontam, dobro da je curka jer se oko muškog imena nikako nismo uspjeli dogovoriti
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Eva, Lara, Mia, Rita, Ema , Lana, Marita, Sara, Hela, Nora, Tonka, Nina.Manuela.Marta.,....i td itd...
Noa, Marin, Marko, Luka, Šimun, Andrija, Franko, Duje, Damjan, Petar, Emanuel, Bartol, Vid, Domagoj, Dominik, Patrik, Dorijan...uh uh ima ih
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Nama se ne svidja niti jedno jedino musko. Ili su precesta ili nam se ne svidjaju. Meni Noa nije muzevno, Luka mi ne precesto i tako, uzasno sam komplicirana. Sve smo preokrenuli i imam osjecaj da necemo nikad naci nista.
Za curu bi imali.
Naš dečkić je Šimun💙
Jedan od mojih favorita, ali decku se ne svidja...no razmisljam da mu ga dodam kao krsno ime 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji