Dragi je htio da budu blizanke pa da imamo oba imena, Mia i Bruna, ali samo je jedna bebica haha😊 Bome tako i kod nas, muskih imena nema nista posebno.. Ali lijepa su mi i Noa i Teo🤔 Ali znam da se ovaj moj ne bi slozio sa Teom haha😊 Cak mi je i Matej lijepo, ali dragi se zove Luka pa ne zeli da imamo kako on kaze "cijelo evandelje u kuci" jer su to kao cesta imena dosta🤷🏼♀️ Godinama sam imala zelju da imam sina i da se zove Vito posto mi je i deda bio talijan, a Vito je talijansko ime, ali se dragi bas ne slaze haha🙄
I meni se Lucijan sviđa, baš ću mu predložit.. Neki dan sam mu rekla da mi se sviđa Lorijan ali niš..
Meni je Vito bas prekrasno ime jer nije tako cesto, barem ja ne znam puno njih koji se tako zovu, a i nije bas "obicno"😊 Ali eto ocito meni nije sudeno haha😁
Nas ce biti Patrik, a da je curka bila bi Maša...
Matej, Roko, Noa, Šimun, Petar...
Rita, Marta, Julija, Mia...
Jos da sam ga uspjela nagovoriti na to ime.. ahah😊 Mozda uspijem za iduce😉😋 Nama je i Niko usao u uzi izbor, ali jos trazimo koje bi nam bilo i meni i njemu tip top haha😊
Muska su mi lijepa Marin, Roko, Matej, Aston i Franko, a zenksa Mila, Margarita, Tamara i Vedrana.....
Meni su favoriti za dečka prvotno Noa a onda Patrik. Mada kolko kužim Noa je trenutno ultra popularno ...to kad krenu u školu pa ih bude po 3-4 u razredu 😋.
Netko je spomenuo i Teo...to mi isto zvuči lijepo 😊.
Sortiraj odgovore
Najstariji