Muška i ženska imena za bebe 💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    23. Srpanj 2019. 08:56

Maj4 nismo još stigli razgovarati, poslala sam mu jučer u poruci novi popis.. sad bira riječi hahahaha!
    Valjda ćemo se uspit dogovorit oko nekog imena.. 

Nasty
    23. Srpanj 2019. 08:59

Ja nisam baš za davanje imena po bakama i didama i rodbini. Ali naravno poštujem one koji to žele jer imaju svoje razloge.. 

PatyDi
    23. Srpanj 2019. 09:22

Aurora moj izbor je za curicu bio Maša  Ali da, ima nešto u tome da kad radiš tak negdje, ja sam u vrtiću, imena povežeš sa poznatom djecom...ali bome i sa imenima pasonja hahha tako ja ne bih mogla dat ime Dino jer se od susjede svi psi generacijama tako zovu 

Nasty
    23. Srpanj 2019. 09:27

Aurora Maša je super! I ja radim u školi i to mi također predstavlja problem s imenima.. Al pokušat ću to distancirati nekako. U našoj školi je od popularnih imena najučestalije Luka i Roko.. A od ženskih Lena i Ana

Nasty
    23. Srpanj 2019. 09:29

I Mia ima dosta

PatyDi
    23. Srpanj 2019. 10:11

Kod nas bas nisam primjetila neka imena da su cesta, nego su dosta raznolika, pogotovo ima neobicnih i stranih imena - Neo, Gea, Ryan, Diego, Ellen, Chiara...

skoljka
    23. Srpanj 2019. 13:02

Bok cure, i ja imam taj problem sa dragim, mislim da ce biti rata oko odabora imena😂
    Muska: Noa, Dion, Elian, Dilan
    Zenska: Malia, Amali, Amal, Enola, Talia, Ella, Anna
    Meni jw favorit Amal jer mi je nekako snazno a ujedno zenstveno, al njemu iz topa NE
    Uvijek mi se svidjalo Dion al on veli ne, kao kakvo ke to ime
    A sad bi Nou razlog sto smo oboje ludi za zivotinjama pa mi nekako to logicno., i Malia sam prije par dana cula bas mi je slatko

• Kengurica
    23. Srpanj 2019. 13:09

Skoljka a i ja da sam ti dragi bih tako reagirala jer si odabrala bas nesvakidasnja imena. To ne znaci da nisu lijepa nego na prvu nekako ti cudno. 
    DijMar ti kao da radis u skoli izvan Hr, takva su imena.
    Ja ima previse blokada. Ne bih da je neko ime koje se pise na stranom jeziku poput Chiara jer mi se to uz nasa prezimena ne svidja, opet ne bih neko premoderno, a ni sad ova tradicionalna koja su hit, a ostala tradicionalna pak mi se ne svidjaju. I sta mi ostaje, da se mali zive Bezimeni, John Doe.

Lavica27
    23. Srpanj 2019. 13:41

skoljka

Bok cure, i ja imam taj problem sa dragim, mislim da ce biti rata oko odabora imena😂
    Muska: Noa, Dion, Elian, Dilan
    Zenska: Malia, Amali, Amal, Enola, Talia, Ella, Anna
    Meni jw favorit Amal jer mi je nekako snazno a ujedno zenstveno, al njemu iz topa NE
    Uvijek mi se svidjalo Dion al on veli ne, kao kakvo ke to ime
    A sad bi Nou razlog sto smo oboje ludi za zivotinjama pa mi nekako to logicno., i Malia sam prije par dana cula bas mi je slatko

Ja znam jednu malu zove se Malea,zanimljivo ime!

skoljka
    23. Srpanj 2019. 15:10

Kengurica 😂 jesi luda, paimas li bar neka o kojima razmisljas, i ja o ovima razmisljas al nije da su me bacila u nesvjest, ali ja bas zelim neobicno ime al isto tako da mi odgovara uz prezime. Imam frendicu koja je djeci dala ultra popularna moderna imena ali brate kad izgovoris sa prezimenom da padnes na guzu koliko to ne ide skupa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.