Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • James
    29. Srpanj 2015. 20:11

Hy...beba mi je stara mjesec dana,primjetila sam cesto podrhtavanje donje celjusti,upuceni smo na ultrazvuk mozga...malo me panika,dali je ima itko slicno iskustvo...hvala vam

Ivek

Zac11
    30. Srpanj 2015. 13:10

evo curke da vam javim, poslao nas je kod fizijatra na Goljak na pregled, neznam kaj bi rekla, izgleda da je malo sporija po pitanju motorike, sve ostalo je ok... valjda će nas poslati na vježbice... kako on kaže sve je uredno za njenu dob osim osnovnog oslonca na stopala

Neni5
    30. Srpanj 2015. 22:26

Pisale ste o posjedanju... ja svoju curu sjedam kad sjedi na meni i to je to... e sad smijem li tk ili ne?
    Fizijatrica je rekla da dok vjezbam s njom mogu ali sam zaboravila pitat za ostale situacije 😕

Zac nemoj se brinuti, samo slušaj što ti kažu,  nas je neuropedijatrica poslala na vježbe i sad kad smo bili na kontroli kaže kako je cura nježnije građe da je super ali na vježbe sad moram ići dok ne prohoda.

James javi što kažu  doktori

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.