Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Kolovoz 2019. 06:44

Mozete me vratiti na popis za 🤰..nismo uspjeli ni ovaj put 😔....molimo se dragom Bogu da nam da snage dalje da se izborimo i uspijemo 🙏

jelenajelena
    29. Kolovoz 2019. 06:48

Da ....imala sam 3 spontana i vanmatericnu prosle godine...odstranjen mi je desni jajnik...dode mu da odustanem skroz jer vise nemogu nekad nemam snage za dalje....😥

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    29. Kolovoz 2019. 19:48

Martina1982 ☹ zao mi je jako ali samo hrabro molimo svi i molit cemo i dalje ustrajno za sve! 🙏🙏❤ 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

PatyDi
    29. Kolovoz 2019. 20:38

Nikitta, evo i ja bih se dodala na popis za molitvu za urednu trudnoću još do kraja i porod iako nisam tu od početka i nisam imala poteškoća, ali osobno nemam s kime podijeliti takve duhovne stvari. Nisam sa vama u molitvi u to vaše vrijeme, ali preporučam vas u osobnoj svakodnevnoj molitvi. I moram ti reći da sam danas isplakala more suza pročitavši tvoj natpis na lentici i kad god pročitam me ful dotakne jer me hormoni pucaju na najjače... 

jelenajelena
    29. Kolovoz 2019. 21:09

Nikitta

Martina1982 ajme mila, jako mi je žao. Molit ćemo i dalje, molitva nas jača (nadam se). Jako je nekad teško imat vjere. 😰
    Jelenajelena da te probam utješit, iako znam da nema neke utjehe, moja mama imala spontani, pa vm koja joj je prsnula u jajovodu, tako da su joj izvadili cijeli jedan jajnik i jajovod. Nakon svega toga - zatrudnila je i rodila je prirodno mog mlađeg brata. Imala je 34 godine kad je rodila.

I meni je isto cijeli jajnik i jajovod...jer sam bila vec skoro u 3.mj.....al li idemo dalje....nada zadnja umire....Bog ce dragi dati i vama i meni...ostaje nam samo molitva i uzdati se u Boga i Gospu🙏🙏🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Gogaa_V
    30. Kolovoz 2019. 22:59

Pozdrav cure! Znam  da nije tema, ali ako mogu  da vas zamolim da u svojim  molitvama spomenete  i mame koje su nažalost kod nas u grupi izgubile svoje  bebice  danas 😞 da im Bog da snagu  i vjeru  u bolje  sutra. Hvala  vam. 

jana35
    31. Kolovoz 2019. 00:46

DijMar ti si s mojih jesenskih ...ajmee zao mi je sto nisam vise s vama ali škicmem vas ponekad. Jos malo vam je ostalo. Ti si svojim primjerom posvjedočila i obratila se Bogu u teskoj situaciji. Uvijek je tako. Dok čovjek padne i ne vidi izlaza nemoze ga nitko toliko utjesit a evo i nagrada stize uskoro. Drago mi je sto se sve tako poslozilo i to u najbolje vrijeme. 
    Martina1982 zao mi je draga. Ponekad nam nije jasno. Ponekad smo ljuti. Ja sam vikala na njega.. Ali eto, cilj je nebo pa ćemo tamo dobiti sve odgovore. Ja se jos uvijek borim s gorčinom. Jedva čekam taj dan da ga pitam pa Zasto????? Dok je tesko odem u crkvu i predam mu svu tjeskobu. Pokusavam zivjeti normalno i uspijevam dosta dobro ali samo uz molitvu. Vidim na sebi da duhovno rastem i bez vjere bila bih na dnu. 

Meto
    31. Kolovoz 2019. 10:45

Ajme Goga ja sam trebala biti sa vama u grupi ali se dogodilo sto se dogodilo pa sam stekla naviku da vas pratim svakodnevo. Jako me pogodilo sad citajuci jer sam bila u zaostatku. Naravno da ce zenice biti sa nama u molitvi 🙏 
    Uvijek molim za blagoslov svih nas na forumu 🙏
    Nek nam dragi Bog svima da snage za sve zivotne nedace❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Marta82
    01. Rujan 2019. 00:17

Dobra večer i pozdrav svim budućim mamama🥰Srce mog anđela prestalo je kucat u 9 tjednu, saznala u pon kad mi je bilo 10+2.Znači nikakvi simptomi nisu bili, kiretaža vakumom prije 2 dana. Želim se pridružiti molitvama. Svima želim sreću. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

Lunica
    01. Rujan 2019. 08:21

Cure drage bas mi je drago da na ovom forumu postoji grupa za molitvu. Podrzavam vas i sjetit ci vas se u svojim molitvama. Svima nam je potrebna🙏🙏

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.