Marta ti si jedna divna duša, vjerujem da će Bog ti zaliječiti srce dovoljno da možeš opet pokušati ostvariti cilj. ❤️
ladyluu a kako ide molitva? I kako se moli, s tim praškom ili?
Nikitta, draga moja hvala ti 😘 ❤️BB svima 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta ti si jedna divna duša, vjerujem da će Bog ti zaliječiti srce dovoljno da možeš opet pokušati ostvariti cilj. ❤️
ladyluu a kako ide molitva? I kako se moli, s tim praškom ili?
Moli se se samo 1 desetica krunice "koga si Djevice rodila?"taj prah drzis u ruci dok molis..i kasnije prikazes svoju osobnu molitvu ,zelje,i naglašeno jee da se prikažu i drugi parovi koji imaju problem neplodnosti..tako da ste s mnom.u molitvi :)
Pridruzujem se molitvi❤🙏
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Drage moje, kada čitam postove, osjećam neku povezanost s vama...molim za sve vas, da Bog bude uz nas i da svaka, kada bude vrijeme, ostvari svoje majčinstvo....BB
Pomolila sam se jucer na vecernjoj misi za sve nas koje zelimo bebicu ❤ sinoc nazalost nisam mogla moliti u 22h jer sam bila preumorna i zaspala 🙊 ali sam se ujutro kad sam se probudila 🙏❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Curee drage dugo me nije bilo ali sam bila u molitvi svaku vecer🙏🙏 i uvjek ste u molitvama imala sam neki zdrastveni drugi problemcica al ok sad
Kako ste vi sve?
Ja sam nekidan bila za dogovor sad u 9 misec za prirodno i uzimat onaj fermares 5 dana ×3
Ako to ne uspije u 10 misec stimulirani ali nadamo se 🙏🙏 uspijehu Falile ste mi nastojat cu popratit ovi dana saljem velike pozdrave❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure da podjelim sa vama vijest naime ja sam ovaj mjesec bila u postupku i danas mi 12dt radili test pozitivan, beta takodjer ponavljam je za 2 ili 4 dana pa cemo vidjet dalje stanje. Sa vama sam bila i ostala u molitvi.
Nikita mila hvala. Da u Cito sam . FET postupak . Vratili su dvije mrvice. Danas je 12dt beta je 209 i rekli su mi da ponovim za dva dana opet da vidimo raste li kako treba. A ja se nadam da ce biti sve uredu.
Pozdrav drage zene, pridruzujem se ovoj grupici i molit cu za sve nas 🙏
Neka nas Gospa primi pod svoj plast ljubavi i milosrdja i zagovara kod svoga Sina 🙏🤗
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji