https://www.facebook.com/groups/266258496805355/permalink/2360028960761621/
Nesto predivo, isplakala se
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
ja sam iz zg. Film je prekrasan!
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Ja sam isto iz zg. A bas sam se prije tjedan dana upisala na organizirano hodocasce u Medjugorje u 10.mj i ne mogu docekati. Nosit cu vas sve Gospi u molitvama 🙏
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Pozdrav svima! Ja sam nova ovdje. Molitvu molim već neko vrijeme, a sad sam slučajno otkrila ovu temu i planiram ju moliti zajedno s vama. Kod mene je slijedeća situacija-suprug je prebolio limfom te je zamrznuo sjeme u slučaju da ne budemo mogli imati djecu. Još uvijek nismo krenuli u postupak. Nedavno smo počeli raditi na bebi prirodnim putem , a ako ne bude išlo onda planiramo na mpo. Ja sam obavila sve pretrage i sa mnom je sve uredu.
Da li imate kakva iskustva sa mpo iz zamrznutog sjemena?
Ja sam svakako za upoznavanje i svakako hodočašće bilo bi divno❤️, kao i većina cura nisam za javnost 😊 to bi bila naša tajna.
I molim vas ako možete da se danas posebno pomolimo za našu izabelgregorijan koja je sirota danas 4 put imala spontani 😢.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ja sam iz Splita, taman ja nekidan govorim mužu da odemo u Međugorje😁
LadyE i ja se dogovaram s dvije frendice da idemo 9-10 mjesec, ali u svom aranžmanu. Vidjet ćemo hoće li se to realizirati.
Ana27 dobro nam došla. Nemam iskustva, možda da se javiš na temu Potpomognuta oplodnja vol2, tamo smo sve mi s raznim iskustvima u postupcima.
Cure - ja sam iz Zg.
I ja sam iz Zg i tebe bi baš voljela upoznati 😚
Ja sam iz Vtc i bili smo nedavno u Medugorju… Predivno je bilo ❤️
Da prekrasno je ja sam bila na festivalu mladih od 1.do6. 8 svake godine se održava i preporučam❤️
Cure3 drage tu sam i s vama sam svaku vecer u molitvi!!❤🙏
Drago mi je da nas ima sa svih krajeva bilo bi lipo da se uspijemo sve spojit i otici ali otom potom, najbitnije da smo ovako zajedno cvrsti u molitvi i vjeri!!
Ja sam jos sutra na fermaru i onda u ponediljak prvi ultrazvuk eto Mala Gospe je blizu molim joj i devetnicu ujutro idem u Vepric i pomolim se za sve nasa!
I nadam se da ce nas Svemoguci sve pogledat !!🙏🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji