Curee drage dugo me nije bilo ali sam bila u molitvi svaku vecer🙏🙏 i uvjek ste u molitvama imala sam neki zdrastveni drugi problemcica al ok sad
Kako ste vi sve?
Ja sam nekidan bila za dogovor sad u 9 misec za prirodno i uzimat onaj fermares 5 dana ×3
Ako to ne uspije u 10 misec stimulirani ali nadamo se 🙏🙏 uspijehu Falile ste mi nastojat cu popratit ovi dana saljem velike pozdrave❤
Draga mozes li nam reci kako je ona zenica o kojoj si pisala... cesto se sjetim tvog posta... mozda si nesto jos pisala ali mi prebjegao post...
Malagarava znaci tako me razveselio tvoj post... cestitke i urednih 9 mj ti zelim ❤
Babylove hvala ti veliko. Sad samo da se nastavi sve u dobrom smjeru. Kako nastavljam dalje moliti za trudnocu da se nastavi u dobrom smjeru tako i za vas da ugledate svoje plusice.
Cure i ja se pridruzujem ovdje! Procitala sam sve stranice, divne ste!♥️
It’s a baby boy💙
Malagarava - jupi! Odlične vijesti... Molimo se da sve bude i dalje o. k. 🙏
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Dobrodosle cure 🤗
Ja se zadnje vrijeme molim u razlicito vrijeme ali se molim naravno za sve nas💖
Ja i mm cemo planiramo skoro u Medjugorje, jedva cekam☺️
Hvala cure na svakoj toploj rijeci i ova tema je stvarno nesto posebno. Ne javljam se svakodnevno, a uvijek ste mi u mislima!
Malagarava cetitam ti od srca😍 Dati ce Bog da se beba uredno razvija, sretno 😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozdrav cure.. citam vas neko vrijeme i ova tema mi je super, s vama sam u molitvama
Zanima me sto mislite o fertility care programu?
Pitam tu buduci da ga nekako Crkva dosta podrzava pa me zanima jel netko isao na to ili planira?
PS sretno nam svima!!
Meto Vaki hvala zene . Budemo sutra vidjeli ide li sve kako treba a ja se nadam da ce ic .
Molim se svaku vecer za sve vas i za sebe ali sad trebam pomoc od svih vas. Naime da ne pricam cijelu pricu skratit cu. U ponedjeljak dobivam blijedu crticu na testu. Obicnom. Digitalac kaze pak kaze ➖. Ajde dobro mislim nije prvi urin. Ujutro radim oba i oba negativna. Ostajem u soku. Dobivam bolove dan prije i u noci i jutros. Odlucujem ici ginici poslje posla. Kod mokrenja vidim svjetlu krv na gacicama. Reko super M dolazi. Odlazim ginici na pregled. Kad ono ugledam gestacijsku vrecicu i ginica kaze ovo je 2 tjedna. Dobivam progesteron, bolovanje i strogo mirovanje. Bol i dalje prisutna kao i ta krva. Koja je mnogo manje od menstrualne al tu je. Molim vas da se i za mene pomolite i da nam ovo uspije i da bude sve u redu. Jer evo ovo nam je treca sreca. Hvala vam od ❤
Martina1982 ajme ženo kakva situacija! Jesi vadila betu? To bi trebalo dati jasniji uvid u trudnoću? Pa kako je moguće da se već vidi GV? Koji ti je dan ciklusa? Imat ćemo te u molitvama 🙏🏼
Vidi se bas ono krug crni i rekla je bas dva tjedna al ne od menge nego bas dva tjedna. Kak nemam pojma. Mozda sam i ja nes krivo skuzila 🤦♀️🙄jer sam u Njemackoj i pricam njemacki ali ne bas perfekt i bila sam sva u soku. Krugic se bas vidio onak crni sa bijelim.
Martina1982 ajme ženo kakva situacija! Jesi vadila betu? To bi trebalo dati jasniji uvid u trudnoću? Pa kako je moguće da se već vidi GV? Koji ti je dan ciklusa? Imat ćemo te u molitvama 🙏🏼
Zaboravih napisati..Hvala i 41dan ciklusa. A kako 14 DPO . Iako su moji ciklusi smotani i nikakvi....
Sortiraj odgovore
Najstariji