Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    26. Kolovoz 2019. 18:33

Belaaa

Curee drage dugo me nije bilo ali sam bila u molitvi svaku vecer🙏🙏 i uvjek ste u molitvama imala sam neki zdrastveni drugi problemcica al ok sad
    Kako ste vi sve?
    Ja sam nekidan bila za dogovor sad u 9 misec za prirodno i uzimat onaj fermares 5 dana ×3
    Ako to ne uspije u 10 misec stimulirani ali nadamo se 🙏🙏 uspijehu Falile ste mi nastojat cu popratit ovi dana saljem velike pozdrave❤

Draga mozes li nam reci kako je ona zenica o kojoj si pisala... cesto se sjetim tvog posta... mozda si nesto jos pisala ali mi prebjegao post...
    Malagarava znaci tako me razveselio tvoj post... cestitke i urednih 9 mj ti zelim ❤

• Malenaa88
    26. Kolovoz 2019. 19:20

Babylove hvala ti veliko. Sad samo da se nastavi sve u dobrom smjeru.  Kako nastavljam dalje moliti za trudnocu da se nastavi u dobrom smjeru tako i za vas da ugledate svoje plusice. 

Fever
    26. Kolovoz 2019. 20:10

Cure i ja se pridruzujem ovdje! Procitala sam sve stranice, divne ste!♥️

It’s a baby boy💙

Vaki
    26. Kolovoz 2019. 21:07

Malagarava - jupi! Odlične vijesti... Molimo se da sve bude i dalje o. k. 🙏

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Meto
    27. Kolovoz 2019. 10:57

Dobrodosle cure 🤗
    Ja se zadnje vrijeme molim u razlicito vrijeme ali se molim naravno za sve nas💖
    Ja i mm cemo planiramo skoro u Medjugorje, jedva cekam☺️
    Hvala cure na svakoj toploj rijeci i ova tema je stvarno nesto posebno. Ne javljam se svakodnevno, a uvijek ste mi u mislima!
    Malagarava cetitam ti od srca😍 Dati ce Bog da se beba uredno razvija, sretno 😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

željica
    27. Kolovoz 2019. 11:07

Pozdrav cure.. citam vas neko vrijeme i ova tema mi je super, s vama sam u molitvama 
    Zanima me sto mislite o fertility care programu? 
    Pitam tu buduci da ga nekako Crkva dosta podrzava pa me zanima jel netko isao na to ili planira?
    PS sretno nam svima!! 

• Malenaa88
    27. Kolovoz 2019. 11:53

Meto Vaki hvala zene . Budemo sutra vidjeli ide li sve kako treba a ja se nadam da ce ic . 

27. Kolovoz 2019. 13:52

Molim se svaku vecer za sve vas i za sebe ali sad trebam pomoc od svih vas. Naime da ne pricam cijelu pricu skratit cu. U ponedjeljak dobivam blijedu crticu na testu. Obicnom. Digitalac kaze pak kaze  ➖. Ajde dobro mislim nije prvi urin. Ujutro radim oba i oba negativna. Ostajem u soku. Dobivam bolove dan prije i u noci i jutros. Odlucujem ici ginici poslje posla. Kod mokrenja vidim svjetlu krv na gacicama. Reko super M dolazi. Odlazim ginici na pregled. Kad ono ugledam gestacijsku vrecicu i ginica kaze ovo je 2 tjedna. Dobivam progesteron, bolovanje i strogo mirovanje. Bol i dalje prisutna kao i ta krva. Koja je mnogo manje od menstrualne al tu je. Molim vas da se i za mene pomolite i da nam ovo uspije i da bude sve u redu. Jer evo ovo nam je treca sreca. Hvala vam od ❤

27. Kolovoz 2019. 14:07

Nikitta

Martina1982 ajme ženo kakva situacija! Jesi vadila betu? To bi trebalo dati jasniji uvid u trudnoću? Pa kako je moguće da se već vidi GV? Koji ti je dan ciklusa? Imat ćemo te u molitvama 🙏🏼

Vidi se bas ono krug crni i rekla je bas dva tjedna al ne od menge nego bas dva tjedna. Kak nemam pojma. Mozda sam i ja nes krivo skuzila  🤦‍♀️🙄jer sam u Njemackoj i pricam njemacki ali ne bas perfekt i bila sam sva u soku. Krugic se bas vidio onak crni sa bijelim. 

27. Kolovoz 2019. 14:08

Nikitta

Martina1982 ajme ženo kakva situacija! Jesi vadila betu? To bi trebalo dati jasniji uvid u trudnoću? Pa kako je moguće da se već vidi GV? Koji ti je dan ciklusa? Imat ćemo te u molitvama 🙏🏼

Zaboravih napisati..Hvala i 41dan ciklusa. A kako 14 DPO . Iako su moji ciklusi smotani i nikakvi....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.