Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    17. Rujan 2019. 11:10

Curee drage da vam javim jucer aspiracija bile sve 3😁 od toga 2 punee jedna prazna jutros zvala 1 se vec oplodila a drugu cemo cekat jos do ujutro i sutra u 9h da dodjem za transver nekako  mi pari rano 2 dan od aspiracije ali valjda oni znaju bolje nego jaa🤷‍♀️❤🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Balonka
    17. Rujan 2019. 21:53

Belaaa

Curee drage da vam javim jucer aspiracija bile sve 3😁 od toga 2 punee jedna prazna jutros zvala 1 se vec oplodila a drugu cemo cekat jos do ujutro i sutra u 9h da dodjem za transver nekako mi pari rano 2 dan od aspiracije ali valjda oni znaju bolje nego jaa🤷‍♀️❤🙏🙏

🙏🏼🙏🏼🙏🏼

18. Rujan 2019. 13:24

Hej cure zene drage obavljen transver jedna stanica trostanicna ok kvalitete rekla je nije ni pre lose ni pre savrseno da je zadovoljna 🤗🙏 
    Moja mi je doktorica bila i radila mi transver i pokazala mi moju mrvicu na ekranu joj ta tockica svijetlucava tako da sam se rasplakala ❤🙏sad bar znam ako nikadni ne budem  trudna kako izgleda ta tockica kad si trudan!
    Rekla je da nema pravila i da moze bit i najkvalitetnija pa neuspije !
    Ispricala mi je da je imala zenu u kasnim godinama sa dvostanicnom i nisu bile  zadovolnji ka losa stanica i otpisali je a ona na kraju trudna i to blizance rodila ! Da se uvjek sjeti i da joj je to uzor!
    Tako da nema pravila opusteno i sa vjerom i sigirnoscu i optimizmom! Jubim vas puno😘😂 sad lezim kusinc ispod guze pa idem na pedikuru i obrve sredit pa opet pajkit!❤🙏
    Pijem novalac i folnu i uzimat cu maticnu svako jitro i Utrogestan 3×2 eto i cekat testic i piskit🙏😘❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Marta82
    18. Rujan 2019. 22:33

Belaaa

Hej cure zene drage obavljen transver jedna stanica trostanicna ok kvalitete rekla je nije ni pre lose ni pre savrseno da je zadovoljna 🤗🙏
    Moja mi je doktorica bila i radila mi transver i pokazala mi moju mrvicu na ekranu joj ta tockica svijetlucava tako da sam se rasplakala ❤🙏sad bar znam ako nikadni ne budem trudna kako izgleda ta tockica kad si trudan!
    Ispricala mi je da je imala zenu u kasnim godinama sa dvostanicnom i nisu bile zadovolnji ka losa stanica i otpisali je a ona na kraju trudna i to blizance rodila ! Da se uvjek sjeti i da joj je to uzor!
    Tako da nema pravila opusteno i sa vjerom i sigirnoscu i optimizmom! Jubim vas puno😘😂 sad lezim kusinc ispod guze pa idem na pedikuru i obrve sredit pa opet pajkit!❤🙏
    Pijem novalac i folnu i uzimat cu maticnu svako jitro i Utrogestan 3×2 eto i cekat testic i piskit🙏😘❤

Super🥰

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

• Marta82
    18. Rujan 2019. 22:34

Nikitta

Popis cura koje su od pokretanja teme ostvarile trudnoću i sada mole za sretan porod 🙏🏼🤱🏼❤️
    Popis:
    Lemon
    Blink123
    Vaki
    Malagarava
    DijMar

Nek je sa srećom

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

• Nataliii8
    18. Rujan 2019. 23:37

Belaaa

Moja mi je doktorica bila i radila mi transver i pokazala mi moju mrvicu na ekranu joj ta tockica svijetlucava tako da sam se rasplakala ❤🙏sad bar znam ako nikadni ne budem trudna kako izgleda ta tockica kad si trudan!
    Ispricala mi je da je imala zenu u kasnim godinama sa dvostanicnom i nisu bile zadovolnji ka losa stanica i otpisali je a ona na kraju trudna i to blizance rodila ! Da se uvjek sjeti i da joj je to uzor!

Kako lijepe vijesti😊 ponekad se u zivotu dogadaju neobjasnjive stvari, samo hrabro i s puno vjere 🙏 cekamo nove vijesti i jedan lijepi pusic😘

• rita7
    20. Rujan 2019. 10:02

Belaa sretno! 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

22. Rujan 2019. 20:55

Nikitta

Belaaa kod tebe mi se čini slična situacija kao kod mene, uvijek manji broj embrija s manjim brojem stanica, ali naravno - čuda su moguća, a tebi želim jedno takvo! Ja nikad na ekranu tokom transfera nisam vidjela tu točkicu, a bila sam 4x imala transfer (u petom stimuliranom se nijedna nije oplodila), tako da samo mogu zamisliti kako je to divan osjećaj. Neka te sreća i Bog pomazi. P.s. Trebala si prestat s matičnom mliječi mjesec dana prije transfera - to jako digne imunitet, a prejak imunitet odbaci trudnoću, tako da bih ti savjetovala da ne piješ sada dalje matičnu. 🥰

Hvaala Nikkita i tebi stvarno zelim svu srecu ovog svijeta kao i sebi i imam osjecaj da so divna osoba!😍
    Da isti nam je slucaj da jako malo bude stanica i nije bas neka kvaliteta prosli put je bila 4 stanicna sad opet 3 stanicna kao i prvi put ovo mi ke trci transver i stvarno se nadam jer se polako vec umaram ☹ 
    Molim Boga da mi da snage i ti si prosla svega a i sve mi ode svaka svoj kriz!
    Prestala sam piti maticnu mlijec iako ona me vec sad u 10mjeces odma iza ovog stavila u stimlulirani a ovo je bija sad prirodni polu stimulirani! 
    Eto Boze svima nam ostvari zelje i molitve i budi uz nas ljubim vas sve!😘😘

22. Rujan 2019. 22:27

https://www.facebook.com/100000917979352/posts/3281197781920789/

WonderWoman23
    23. Rujan 2019. 09:53

Pozdrav svima,
    voljela bih se priključiti molitvi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.