Nikitta - da, u pravu si. Tako rano se ne može puno vidjeti pa je Martina sigurno trudna nešto više kao što kaže Meto.
Sretno u svakom slučaju!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Molim se svaku vecer za sve vas i za sebe ali sad trebam pomoc od svih vas. Naime da ne pricam cijelu pricu skratit cu. U ponedjeljak dobivam blijedu crticu na testu. Obicnom. Digitalac kaze pak kaze ➖. Ajde dobro mislim nije prvi urin. Ujutro radim oba i oba negativna. Ostajem u soku. Dobivam bolove dan prije i u noci i jutros. Odlucujem ici ginici poslje posla. Kod mokrenja vidim svjetlu krv na gacicama. Reko super M dolazi. Odlazim ginici na pregled. Kad ono ugledam gestacijsku vrecicu i ginica kaze ovo je 2 tjedna. Dobivam progesteron, bolovanje i strogo mirovanje. Bol i dalje prisutna kao i ta krva. Koja je mnogo manje od menstrualne al tu je. Molim vas da se i za mene pomolite i da nam ovo uspije i da bude sve u redu. Jer evo ovo nam je treca sreca. Hvala vam od ❤
Martina🙏u molitvi si, drzi se!!!!
Meto beta je 660 . Hvala Bogu fino se uduplala malo i vise
Super, malagarava cestitam i da sve bude uredno🙏👍
Ajme Boze, i ja se cesto sjetim zenice u komi koja ima malu bebicu, nakon svih problema, molim dragoga Boga da je ozdravi
Pozdrav zenice...evo pridruzujem se i ja molitvama.....i da i meni Gospe draga uslisi napokon jedna trudnoca bude do kraja🙏🙏❤
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Drage cure mene bas uvatila neka danas depra i neko tupilo u zadnje vrime dosta problema drugi zdrastveni pa onda sad i sa poslom moram prominit radno mijesto iz ducana u kancelarije ali nikako uvik nesto a radi zdravlja morala bi pa eto pomolite se i za mene jer da se sve rijesi i da nema neroze i stresa da sad u 9 budem spremna za prirodni postupak!
A ujutro idem lipo na ranu misu i malo sa svecenikom popricat itd da bude lakse malo !
Jubim vas sve 😘😘koliko god nekad zelimo bit jake kolonemo to je zivot!
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Najprije veliki pozdrav svim curama ovdje i BB.
Čitam vas povremeno i baš mi je drago što ima vas koje ste predale svoje probleme u Božje ruke, umjesto da kukate i žalite se.
Ja nisam imala problema sa začećem, bilo je isprve kako se kaže i to u pravom trenutku. Imali smo neku krizu u vezi i ja sam drage moje molila od 2.mj prošle godine za čudo koje se dogodilo u 12.mj i par tj nakon toga ostala trudna. Jednostavno dragi Bog nije dopustio da prekinemo vezu nego mi je uslišio molitve i još nas nagradio djetetom. Da vas ne zamaram time, htjedoh napisati kako od dana kad sam saznala za trudnoću, svaki dan blagoslivljam bebu i imam jednu prekrasnu molitvu koju molim.
A što se tiče GV kad se vidi, ja sam bila taman na redovnom pregledu u ponedjeljak, a dan ranije su testovi pokazali plus. Znači to je bilo 4 tt po zadnjoj m, a oko 2 tj od začeća. Taj dan se nije vidjelo ništa, ali kad sam došla nakon 4 dana natrag u petak, već se vidjela GV i gin je uz betu sa time potvrdila da je trudnoća. Tako da je možda Martina tvoja gin mislila da je kao 2 tj od začeća...ali oni ipak gledaju od ZM...ne znam...
Malagarava jeeej, sretno i s blagoslovom dalje💖
Jelenajelena dobrodosla, kad kazes da ne ide, mozes malo poblize opisati vas problem?
Dijmar vidis kako Netko Gore ima plan za sve nas😊 I da, u prvim tjednima je svaki dan bitan jer jako brzo napreduje to sve.
Bela znam koji ti je stres na poslu i mozda se s razlogom to odugovlaci jer iako u kancelariji ne bi fizicki radila, bilo bi gore za psihu a svi znamo sto stres radi.
Samo polako, sjesti ce sve na svoje mjesto. Nadji si nedto sto je samo tvoje i sto te opusta, malo se maknes od stvarnosti. 😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Zeljice zasto ne pokusati i to, sretno u svakom slucaju. 😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji