Cure,nisam vas pratila,ali sam.vidjela da imaju molitve,i ostalo..kako.sta,sve me.zanima.jer bi se pridruzila,moze malo da me uvedete u temu i :)
Meni je moj kucni prijatelj svećenik dao zeleno ,s tim da sam rekla da se moramo boriti,nemam ovako pomaka..i budući da je s nama tu,znao sve dao mi je dopust..a.inace je velik kriticar ali rekoa je da je BOg dao lijecnike,ja sam.se.lomila.dugo..zato nikad krenuti..i evo sad napokon jos malo pa transfer :) samo BOgu predaj,on nas zeli sretne i on nam.je i ovo dao..
Usput, ispovijed u Medjug.je bila.slicna s tim.da ja to ne kazem kao grijeh,a njima uvijek iato..BOg cw dati,tako da se ja ne bi bas sekirala.
ladyluu dobrodošla! Na prvoj stranici ove teme su 2 molitve za začeće koje između ostalog molimo. Ima i kasnije drugi niz divnih molitvi koje su cure stavljale. Svaka moli na svoj način, i što želi, ali je osnova da zajedno svaku večer u 23 sata molimo Očenaš, Zdravo Marijo, 2 molitve za začeće koje sam maloprije spomenula, 3 Zdravo Marijo opet i Slava Ocu za kraj. Nakon toga ja osobno molim Krunicu Sv. Filomene, a ima cura tu koje mole i Sv. Riti i sv. Marti, sv. Anti, pa posebno snažnu Krunicu Božanskog Milosrđa i tako… Poanta je da molimo sve na istu nakanu: začeće za sve cure s ove teme koje su i na popisu, a pošto su već 4 od njih ostvarile trudnoçu u ovih mjesec dana, onda imamo i Popis cura za urednu trudnoću i sretan porod, pa i za to molimo. ❤️
Evo nasla sam ove dvije molitve.,pridružujem.se :)
Dodajre.me.na popis :)
Ja večeras pocinjem.s vama..i svaku noc cu molitii 1 deseticu krunice "KOGA SI DJEVICE RODILA" za sve majke koje zele djecu..to sam dobila kao nakanu iz Izraela uz jedan prasak koji se svaki dan pije,to je kao stijena(kamen mrvljeni)gdje je Marija dojila .ISusa..
Mozda ste culi?
Eto..u molitvama ste 🙏❤
ladyluu nisam nikad cula za taj prasak..ja ti inace ne vjerujem u nista, nego u dragog Boga, svasta se po svijetu nudi, ali vjera i molitva je jedino cemu se predavam, nemoj me krivo shvatit, ne znam uopce sto je to, samo govorim u svoje ime.
Dobrodosle sve u molitvi🙏❤
En, jednoj meni bliskoj osobi isto svecenik nije dao odrjesenje u zagrebu jer je rekla da ide na mpo, toliko je pogodilo da je uzasno plakala i odustala, te nikad vise nije pokusavala....nema djece i zivi s tim..rekla sam joj da je to njezina odluka, ali da se ne slazem, jer sto Bog da, covjek ne oduzima, a dijete ne moze doc na ovaj svijet bez Njega, eto tako ja to vidim!!! Ja sam razgovarala sa jednim svecenikom starijim, rekla mu za nas problem i nije se uopce protivio, nego me blagoslovio.....ides po pomoc u lijecnika da doneses dijete na svijet, a ne iz nekih nenormalnih razloga, slazem se sa nikitom i malomgaravom....zivot je borba i treba se borit!😘
ladyluu nisam nikad cula za taj prasak..ja ti inace ne vjerujem u nista, nego u dragog Boga, svasta se po svijetu nudi, ali vjera i molitva je jedino cemu se predavam, nemoj me krivo shvatit, ne znam uopce sto je to, samo govorim u svoje ime.
Dobrodosle sve u molitvi🙏❤
To je.meni casna sestra pa zato vjerujem :)
Ja ni nisam nikad ispovjedala mpo, jer ni ne smatram da je to grijeh, ali bez uvrede taj svećenik si je svašta nešto umislio! Pa Bog nam i teške grijehe prašta, zato i postoji ispovjed, samo treba biti iskrena. Treba se samo moliti i Bog će nam dati najbolje, mada to nije uvijek ono što mi oćekujemo.
Cure, kao što vidite Marta nam se s popisa trudnica vratila na popis za začeće, jer je nažalost u procesu spontanog gubitka trudnoće. 💔 Zbog tako teške situacije molim vas da nju posebno ovih dana spomenemo u molitvama, da joj Bog da snagu i da plod sam ode, da ne mora na kiretažu.
Hvala ti draga Nikitta,
Toliko sam se isplakala 💔mi je puno tuge, sve sam prikazala Gospodinu svu patnju i tug predala sam kao žrtvu za duše u čistilištu, i znam da je moja bebica na nebu i da moli za nas 👏. Danas krećem sa devetnicom svetoj Riti za sve nas i naše rane da Gospodin zalječi i usliši naše molitve. Kako me rastuži to da svećenik neda odrješenje😢ja sam se u Ri kod Kapucina ispovijedila i svećenik je baš imao razumijevanja za mene i reko da će se moliti za tu plenenitu nakanu, eto ima ih i divnih ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
ladyluu ja sam čula za taj prašak iz te pećine, baš mi je to zanimljivo. Nadam se da će donijeti blagoslov.
I ja se nadam ,to je molitva u kojoj se bas prikazuju parovi s problemom zaceca,tako da ,kad se moli nije osobna.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji