Curke moje samo da vam javim da sam trudna 😀😀😀😀😀što iz sveg 💓želim svima vama i svim ženama na svitu koje to žele 💓💓. Molit ću se i dalje za sve vas ja svim srcem vjerujem da je ovo dar od Boga i da su uslišane sve moje molitve. Prvi pokušaj i odmah dobitan to samo može Svemogući Bog učiniti. Na putu sam za Međugorje i sve vas nosim u 💓 pred našu Nebesku Majku.
😀😀😀😀❤️
Predivno :) :) cestitam
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Cure moje drage hvala vam, da može molitva za sretan porod.❤️ Danas sam baš čula da se trebamo utjecati svetom Dominiku Saviju ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure moje drage hvala vam, da može molitva za sretan porod.❤️ Danas sam baš čula da se trebamo utjecati svetom Dominiku Saviju ❤️
Svjedočanstvo u Medjugorju? Prekrasno 🙏🏼❤️
Martina1982 nas dvije imamo identične situacije samo obrnutim redosljedom...
Svjedočanstvo u Medjugorju? Prekrasno 🙏🏼❤️
Daa prekrasno Bogu hvala ❤️❤️❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nikitta - nekako mi je žao što ti nisam odmah rekla za postupak jer si me uvijek uključivala u svoje molitve za uspjeh. Baš si posebna i draga osoba... Hvala ti za ovu temu, puno mi je pomogla i još mi pomaže.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Aaaa, Vaki, tek sam sad vidjela da si i ti na popisu trudnica.....ekstra!!!! Bas sam sretna, u tako kratko vrijeme, imamo cetiri....idemo dalje....💟
Cure moram priznati da u posljednje vrijeme sve manje imam vremena za molitvu. Ali ovu zajedničku se trudim izmoliti. A kad vidim popis, baš mi dođe da izmolim zlatnu krunicu za sve i trudnice i buduće trudnice. Drago mi je da me ova grupa "tjera" na molitvu. ❤🤰🏼🙏🏼
Moram priznat da i ja molim u razlicito vrijeme, evo sad sam izmolila, a ne u jedanest...nekako uvijek neke obaveze, a ljeto je, pa kasno idemo spavat, ali stvarno se radi vas sjetim, inace bi sigurno preskocila...sretna sam sto vas imam!!!😘
Sortiraj odgovore
Najstariji