Nikitta - svaki dan sam na temi potpomognuta, samo nemam snage pisati nista. Zadnji mjeseci su stvarno bili teski. Mislim na sve vas❤️ i iako se ne javljam, tu sam!
Balonka mislim da je svakoj ovdje ponekad izazovno pronaći tih 5, 10 ili 20 minuta za molitvu, ali mene isto ova grupa tjera da ne propuštam više ni dan. Sinoć sam legla tek u 4.30, imala sam proslavu ročkasa, i onda sam pomislila da imamo zajednički cilj i sjetila se svih vas i uspjela sam izmoliti sve iako sam bila nenormalno umorna. Molitva nam zapravo treba biti prioritet, a ne obveza na kraju dana, ali ovaj zemaljski život nas tako tjera da nam je sve važnije. Zato mi je drago što smo se tu okupile i što nam svima to ovdje znači utjehu, podsjetnik, snagu, nadu, ili nešto peto. Samo ustrajmo. 🥰
Sretan rođendan!!!!!
MojeSve dobrodosla u molitvi....i meni je bilo tesko, opet u srpnju neuspjeh i svasta nesto, ali eto....treba nekako nastavit....🙏
cure bila sam na godisnjem i nisam bila bas s vama tocno u 11, ali prosli tjedan bila sam u međugorju i pomolila se za sve cure s popisa ...od sada sam tu u 11! <3
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Dobrodosla Lucija🙏
rita7, nema veze, bitno je da molimo, nadam se da si odmorila i napunila baterije....ja bih posla u Medjugorje kad prodje ljeto...hvala na molitvi, neka nas Bog uslisi🙏
:( jel se ovo samo meni dogodilo il je to bas kod svakog svecenika???? Danas sam isla ispovjedit i nije mi dao odrijesenje jer idem na umjetnu.shrvanaaaaa :'(
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Jao! Ne mogu vjerovati. Pa mene nije ni osuđivao jer sam živjela sa sadašnjim suprugom godinama prije vjenčanja. Samo je izrazio svoje mišljenje i to je to. Grozno...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
:( jel se ovo samo meni dogodilo il je to bas kod svakog svecenika???? Danas sam isla ispovjedit i nije mi dao odrijesenje jer idem na umjetnu.shrvanaaaaa :'(
Baš mi žao! To je do svećenika.
Ja sam vjernica ali isto tako MPO je moj put kojim moram ici i boriti se da dobijem dijete kad vec nece "prirodnim " putem. Kad se ispovjedam uopce se ne doticem MPO teme (jer osobno smatram da o tome ne trebam njegov savjet niti ista slicno )jer bi se onda itekako mogli uvuci ja i bilo koji drugi svecenik u mnogo dublje teme i pitanja (sto ne bi bio problem ni s njim niti iskim drugim jer sam jako osjetljiva po toj temi i u skladu s njom ujedam jer mi je dosta velikih vjernika i njihovih popovanja a u biti po nacinu zivota nije ni vidjelo v od vjernika). Po tome covjek koji ima dijabetes nebi trebao koristiti inzulin ili tko ima rak ici na kemoterapije ili onaj koji nema nogu nositi protezu. Nedavno odem u jedne doktorice da mi odradi briseve pred postupak i pocne ona pricu kako ona nije zagovornik "umjetne" oplodnje rekoh nisam dosla po savjet dosla sam da mi briseve izvadis a kako cu se ja boriti za svoje dijete je samo moja briga. To je moje misljenje i moj stav.
Sortiraj odgovore
Najstariji