Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    29. Srpanj 2019. 20:49

Cure ja sam bila u molitvama s vama ali nisam znala da je tema ovako aktivna. Danas lijepa beta i želim to svakoj od vas, tj.ne samo betu nego da bude i dalje uredna trudnoća. Molim se i dalje i za sebe i za sve nas 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• blink123
    29. Srpanj 2019. 20:57

Pozdrav curke, ja sam vec skoro 10tt ☺️
    Pratim vas svaki dan, ali se nisam javljala jer sam ocito medju rijetkima koja je iz prvog postupka uspjela.
    Onda kad vidim ove hrabre zenice koliko se bore, ne mogu se toliko radovati svojoj sreci dok se netko muci godinama. Nekako mi je presebično bilo hvaliti se 😞 Ja i dalje molim po nasem dogovoru iste molitve, za sve vas 🙏🏼

• Malenaa88
    29. Srpanj 2019. 22:09

Nikita  da Devetnica Mariji koja razvezuje cvorove . Moli se devet dana. Sad cu pokusat stavit link ove molitve da se lakse snadjes iako mi bas ne ide ovo stavljanje linkova . Imas uvodnu molitvu i litanije i za svaki dan novu molitvu za taj dan. 

• Malenaa88
    29. Srpanj 2019. 22:11

https://rastimougospodinu.com/devetnica-mariji-koja-razvezuje-cvorove/

jana35
    30. Srpanj 2019. 15:56

Naymeria zao mi je, sama sam prezivjela 2 gubitka . Nakon prvog sam izgubila vjeru. Smatrala sam se vjernicom koja ide na misu svake nedjelje i ja izgubila bebu dok su se svi oko mene radovali u njihovoj sreći, jer naravno uvijek je oko mene bar netko trudan neki već i drugi treći put, psuju i svasta i to me slomilo. Zasto bas meni? Meni koja sam " pobozna". 
    Sad nakon drugog gubitka se dogodilo suprotno. Beba je bila izmoljena, naprosto čudo jer nasi nalazi katastrofa. Svi se čudili kako se dogodila prirodno. E sad, beba je otisla u nebo u 24 tt. U bolnici sam osjetila neopisivu njegovu blizinu. Čudila sam se kako sam jaka i hrabra . Neznam zasto mi ju dao pa onda uzeo. Ali mogu reći da sam osjetila Njegovu blizinu. Prihvaćam njegovu volju, druge nema. Preporučam svima Tomislava Ivančića. Dok vam je tesko, potrazite njegove emisije na YouTubeu. Sve će biti jasnije. Sad promatram zivot malo drugačije nego prije, osjećam da je stalo Isus uz mene i bas me zanima kako će se stvari dalje odviti, planiramo posvojenje i sigurna sam da nam dolazi predivna dusica.
    Samo nemojte nikad izgubiti vjeru. Molite se iz srca , stavite šalicu za kavu Isusu i popijte s njim kavu ,otvorite mu srce, plačite, vičite na njega ako ste ljuti. Nemojte da molitva bude samo recitacija. On je tu pred vasim vratima i čeka da ga pozete.Rekao je :....i bit ću s vama sve do svršetka svijeta. 
    Stavit ću jedan link, nadam se da ćete moći otvoriti..

jana35
    30. Srpanj 2019. 15:58

https://www.youtube.com/watch?v=v2xwT7j1FCE&app=desktop

• Gea123
    30. Srpanj 2019. 16:17

Pozdrav cure, moja situacija je da imamo jedno dijete i vec skoro god dana pokusavamo bezuspjesno drugo. Mogu samo reci da sam u prvoj trudnoci molila krunicu svaki dan, a kad se dijete rodilo, bila je zbrka i neispavanost i sve i svašta i nisam se vratila molitvi 🙁 Nekad budem jako ljuta na sebe sto se slabo molim kad je sve ok. Sad muku mučimo s drugom trudnoćom, znam da vas ima bez djece i zaista sam zahvalna na šansi da budem mama. Ipak budem tuzna sto nam drugo ne dolazi.. nadam se da me razumijete i pridruzila bi se molitvi.

Gea123

• Petra05
    31. Srpanj 2019. 11:57

evo ja moram napisati da kad mi je teško sa bebom koja jako loše spava po noći, udjem na ovu temu i shvatim kako su moji problemi i ljutnja jako sebični i kako mogu biti jako zahvalna. Svim ženama na ovoj temi želim da vam Bog usliši molitve i želje, tema je divna i divim se svima koje ste toliko toga prošle, nadam se da ćete uspjeti i da će to sve ostati iza vas, želim vam svu sreću :)

jana35
    31. Srpanj 2019. 15:24

Nikita hvala ti, zbilja se divim tvojoj teti. Trebalo je izdrzati čak tri puta... Mislim da nisam toliko jaka, nego sam morala sam prezivjeti jer  nisam imala izbora.Bilo je dana kad sam bila na dnu, rekla sam Isusu da nemogu vise ,nek me sad on vodi.Najgore je sto se nezna razlog, sad si rjesavam nalaze, pa ćemo mozda dobiti neke odgovore. Nismo jos pokrenuli postupak posvojenja, plan je u 9 tom mjesecu otići u centar za socijalnu skrb nakon godisnjeg. Znam da je to proces ali nadam se da negdje neka dušica čeka na nas. Nećemo odustati od nove trudnoće ali svakako zelimo i posvojiti. Malo nas godine tjeraju jer nismo vise tako mladi a naravno, zeljeli bi što manje dijete jer mislim da i godine uzimaju u obzir. 
    Imam vjeru da će se sve nekako posloziti, ponudio mi se neki novi posao unutar firme.promaknuće. Jos sad ne vjerujem dali je to moguće. Kolega koji je radio na tom mjestu je umro i to jako mlad čovjek, sad je mjesto prazno i ne vjerujem da se meni ponudio. Od svih bas MENI. 
    Petra samo se ti tjesi ovdje kod nas , sretna si i blagoslovljena i zahvaljuj na tome svaki dan. 
    Bitno da ste zdravi, nadam se da si se pridružila nasoj molitvi, mame koje mole s nama su zbilja jako velika podrska. 

jana35
    31. Srpanj 2019. 18:38

Ako bih mogla birati ,najradije bih malu bebu jer bih htjela čuti prve riječi...ali svjesna sam da posvojenje nije kao da ides u dućan pa izaberes, ali otvoreni smo za sve mogućnosti...
    Jel i ti razmisljas o posvojenju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.