Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    15. Svibanj 2018. 09:24

Arsancres

mamika3 moja beta je jucer bila 2494IU/L ❤❤❤

Raste,raste...Doduse,ne znamsad omjere po tjednima,ali samo nek raste!E,a kad ti je pregled?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    15. Svibanj 2018. 09:25

Cure koje su probale desifrirat onaj nalaz,svaka cast!Pa ja tam ne kuzim nijedno slovo!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Tamara2984
    15. Svibanj 2018. 11:54

Hrj, nova sam ovde i potrebna su mi vasa misljenja :) Vec nekoliko meseci pokusavam da ostanem trudna i sad mi se desilo nesto neobicno. Dobila sam 30.4., tacno kad je trebalo, ali mi je trajalo 3 dana, 4.i 5.mi je islo nesto bas malo, uglavnom kad se obrisem posle piskenja (izvinite na opisu) . I bilo mi je nekako vise tamnobraon nego normalna menstruacija. Uglavnom mi traje 5-7 dana. Dva-tri dana posle prestanka sam primetila nesto rozikasto na wc papiru. Odmah po prestanku su mi pocele neke mucnine kada sam gladna ili kad pojedem nesto, a uzasno me boli i donji deo ledja. Sledecu menstr.treba da dobijem za 16 dana (sada su mi plodni dani), a juce su pocele o grudi da me bole. Iz radoznalosti sam uradila test, i mislim da vidim neku bledu crtu, ali pod odredjenim uglom, a mozda je i samo umisljam :) Mislite li da je ovo prethodno bila normalna menstr.ili da postoji sansa da sam mozda trudna i da li da cekam da prodje tih 16 dana do sl.menstr., pa da uradim test? Izvinite na dugackom postu i hvala unapred na odgovoru :) Pozzz

• LoRna26
    15. Svibanj 2018. 12:03

Pozdrav društvo. 

Ovako, dečko i ja prvi puta imali smo odnose u plodnim danima gdje je on ujedno i svršiou mene. Do sada smo uvijek imali nezaštićene odnose, prekinuti snošaj, ovaj puta smo pokušali, pa kako bude, idemo vidjeti. Zajedno smo pet godina i ne bi se bunili da smo uspjeli iz prve (iako je to vrlo mala vjerojatnost). Uglavnom, vješticu sam imala 21.04, traje inače 6 dana, a ciklus mi traje 29-30 dana, uvijek redovan.Taman smo lovili plodne dane, dva dana i dan prije, znači 4.5 i 6.5. Imam veliiike grčeve u donjem dijelu trbuha, koji traju već tjedan i pol, ponekad jače, ponekad manje, trenutno su učestaliji kao da ću dobiti. Inače imam jake grčeve pred mengu. Iscjedak je prvo bio proziran, sada je gušći i žući, inače ga nemam toliko puno. Ne znam, za 6 dana bi trebala dobiti, možda i prije, iako bi radije da ovaj mjesec ipak izostane. :D Ima li itko slično iskustvo ? Nestrpljiva sam.   

Lorna

Arsancres
    15. Svibanj 2018. 13:43

mamika3 naručena sam u pon,to će biti 6+3 i kaže gin da nema potrebe da dođem ranije jer sa 6 punih tj ćemo već nešto vidjeti 😊 Toliko sam oduševljena sestrom i doktorom koji su tako ljubazni. Sto god bilo na kraju bit će mi lakse jer su se ljudski ponijeli oboje. ❤

mamika3
    15. Svibanj 2018. 14:30

Arsancres

mamika3 naručena sam u pon,to će biti 6+3 i kaže gin da nema potrebe da dođem ranije jer sa 6 punih tj ćemo već nešto vidjeti 😊 Toliko sam oduševljena sestrom i doktorom koji su tako ljubazni. Sto god bilo na kraju bit će mi lakse jer su se ljudski ponijeli oboje. ❤

Ajd,super!Onda se javi nakon pregleda!I nemoj panicarit ako neces tad cut ili vidjet srce!To je normalno!Sretno

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

valentina98
    15. Svibanj 2018. 22:52

Hvala vam drage 😊 
    Ako sada nastupa ovulacija nadam se da ce ovaj puta to stvarno biti to, jer radimo na tome unazad par dana,a i danas sam primjetila smeckasto crveni isjedak na gacicama, jako malo, necu se nadati puno, sta bude bude 😊✌

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Arsancres
    21. Svibanj 2018. 21:49

mamika3 bila sam danas na pregledu, 6+3 je danas, plod je tu i čula sam i srce trudnoća nije uopće smještena nisko, dr.kaže da je točno tamo gdje trudnoća treba biti. Vrtio mi je ekran i sve pokazao :) toliko sam bila na iglama zbog te gin. i njezinih riječi da sam se danas pripremala na najgore, a cijeli tjedan sam provjeravala jesam prokrvarila. Još uvijek sam pod dojmom i ne mogu vjerovati da u meni kuca jedno malo srce <3

mamika3
    21. Svibanj 2018. 21:56

Arsancres

mamika3 bila sam danas na pregledu, 6+3 je danas, plod je tu i čula sam i srcetrudnoća nije uopće smještena nisko, dr.kaže da je točno tamo gdje trudnoća treba biti. Vrtio mi je ekran i sve pokazao :) toliko sam bila na iglama zbog te gin. i njezinih riječi da sam se danas pripremala na najgore, a cijeli tjedan sam provjeravala jesam prokrvarila. Još uvijek sam pod dojmom i ne mogu vjerovati da u meni kuca jedno malo srce &lt;3

Jeeeeej!!!!!!Onda cestitam od srca!😘😘Sad se pridruzi tu na neku temu,s drugim curama,i uzivaj!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eni.6
    22. Svibanj 2018. 14:20

Arsancres pridruzi nam se na temi zimske bebe 🤗

To get the code: Tap and

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.