Pozdrav,nova sam ovdje 🤗 citam komentare i vidim da jako cesto testovi mogu biti lazno negativni..kasni mi M 2 dana ..napravila sam 2 puta test i obadva su pokazala minusice..s tim da sam jedan napravila 4 dana prije a drugi sam napravila drugi dan kasnjenja..inace su mi ciklusi uredni…u simptome vise nisam sigurna dali sam umislila jer stvarno zelimo bebu ali imala sam blago povisenu temperaturu,glavobolja,cesto mokrenje,mucnine blage bez povracanja..Mame buduce i sadasnje pomagajte sa savjetima 😍
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Draga Ivankula 123 nezz sto bi ti rekla..evo mog iskustva....radila test na trudnocu jedno a bice 7dana prije ocekivane m.kupila test za rano otkrivanje cak cetri dana ranije al moj negativan...radila taj isti dan prije ocekivane i blagooo vidljiva dr.crtica znaci pozitivan..dalje nisan jer to mi je bilo dovoljno i da nije ni jedan ni dr.s prvim urinom neko kasno popodne..aj to ponovi za par dana s prvim jutarnjim ako ni tad ne bude pozitivan mislim da onda tu nema greske...eto inace zelim ti srecu i da ostvaris svoj plusic..

url=https://lilypie.com]
Kada smo se odlucili raditi na bebi imala sam cesto vecinu simptoma koje sam citala po forumu i svaki mjesec dodje tocno u dan a inace imam neredovite cikluse. Prestala sam pratiti forume neko vrijeme bas zbog toga. Ovaj mjesec sam rekla nek jos prodje pa cemo iduci intenzivno planirati. Al ovaj mjesec nikako da docekam M. Nakon 5 dana kasnjenja napravim totalno neoptereceno test da si smirim savjest i odmah ugledam + bez ikakvih simptoma koji bi nagovjestali veliku novost. Sada cekam prvi pregled i nadam se da bude sve ok. Dodje sve u svoje vrijeme. Zvuci otrcano ali istina je. Drzim fige za +.
Drage zene da se ja oglasim i na ovoj temi.Menstruacije uredne svaki mj sam znala kad ce doci cak su znale dolazi 2-3 dana ranije.Svaki mj uvijek pocnu prije bolovi u stomaku i ja znam.da ce stici.Prosli mj kasnila 3 dana s tim da su bolovi bili prisutni svo vrijeme.Znaci prosla menst 9.10.Eh sad muz i ja radimo na bebi 5 mj s tim sto on nije ovdje radi vani pa svaki mj je kuci do 5 dana pa eto trudimo se do sad nista…On je bio kuci od 30 d0 3.11
Moja menst trebala doci 9.10 do dan danad je nema.Nema simptoma.Tek poslije 5 dana kasnjenja poceli cudni grcevi u dnu stomaka.Malo jaci javljaju se 1 il 2 puta u danu to je sve.Evo danas nema ni nj8h vise…5 dan kasnjenja radila test al u podne negativan…Meni kasni 9 dana vec..Nikad toliko nije kasnila…Cekam je svaki dan jer je test negativan.Moje pitanje je da li je mogao bit lazno negativan l?Jer muz i ja smo imali odnose samo u tim danima krajem mj.Da li je moguce da je ovulacija bila kasnije pa je u pitanju rana trudnoca?Ima li neko iskustva?😐😐
Poz svima ja pijem Maca u prahu zanima me dali pivecava plodnost da ostanem u deugom stanju. Dali je neko imao iskustvo. Hvala
Poz svima ja pijem Maca u prahu zanima me dali povecava plodnost da ostanem u drugom stanju. Dali je neko imao iskustvo. Ja i muz pokusajemo evo godinu da imamo bebu ali nam nw uspjeva. Hvala
Poz svima ja pijem Maca u prahu zanima me dali pivecava plodnost da ostanem u deugom stanju. Dali je neko imao iskustvo. Hvala
Pozdrav, po internetu pise da da..a i zarucnik i ja smo pili,i evo nakon 5 mj.pokusavanja,uspjelo je,evo me 3 tjedna trudna :) tako da vjerujem da dosta pomaze
Pa bok svima nadam se da ne fulam temu pa evo mozda neko ima slicnu situaciju radimo na bebi vec dvije godine svi nalazi su uredni takodjer suprugove bila sam na letrozolskom ciklusu dva puta nije uspjela ovo mi je treći put sve je u redu i folekuli su izvrsni i danas na pregledu mi je doktor spominjali zuto tijelo citala sam o tome i shvatila da je to Okey doktor mi je reko prije toga kada da imam odnose i sada pocinjem sa dufastonom I dokt je reko da za 15 dana nap test za trudnoću.. Nadam se da ce ovo biti treca sreca i ako mi se vec sve cini kao da nikad nece Al uvijek ocekujem I nadam se.. Vec sam se dvaput razočarala 😐😐
Ija sam citala o maci a i svi govore da je dobra za to pila sam je mozda dvaput samo nedavno sam kupila marulju kazu da je to isto ali bome nije maca se da nekako popiti Al ž
Marulja nikako Tera me na povraćaj tako da cu uzet macu
Bok.. imam dilemu, neznam jesam li trudna.. uvijek imam redovite cikluse, traje mi 28 dana.. imala sam nezasticen odnos dan ili dva nakon prethodne mjesecnice te mi je ovaj mjesec pocelo krvarenje 7 dana ranije.. da li je moguce da se radi o implantacijskom krvarenju? Napravila sam test 3 dana krvarenja i bio je negativan.. jesam ga prerano napravila?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji