Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola123
    28. Srpanj 2020. 22:02

Sara🌻

Pozz Lola123, otiđi na podforum Trudnoća, pa na temu Proljetne bebe 2021. Tamo su ti cure koje su isto svježe trudne, najbolje ce ti rec. Ali sa 5 tjedana ti je svakako prerano. Najbolje ti je narucit se da ti prvi pregled bude u 7. ili cak 8. tt, dotad srce sigurno mora kucat😉

E hvala ti. Budem.se tamo javila.
    Ma i onako su na g.o. Pa ću sačekat taman toliko budemo stari

29. Srpanj 2020. 08:01

Bok curke, dugo vas citam sve pa reko da se i ja napokon pridruzim.
    Zadnja M je bila 6.7 a O cca 20.7.
    Od simptomcica imam neke lagane grceve i peckanje u desnom jajniku te me zdjelica zna boljeti, piski mi se cesce.. grudi me ne bole bas nesto jesu malo osjetljive ali skoro da ne skuzim.
    M bi (ne) trebala doci 3.7...
    Tako da cemo vidjeti sto bude do tada 🥰😁

29. Srpanj 2020. 08:02

Ovo za nadimak sam nesto zeznula haha ime mi je Tina🤣

• noxi
    18. Travanj 2021. 11:27

Dobar dan, ako mozete pomoci.uglavnom mjesecnice su mi uredne iako imam policisticne jajnike.Predzadnja je bila 10.1., a  Zadnja je bila 8.3, ovu sad jos nisam dobila, 8.4 sam imala bijeli iscjedak. Imam jutarnje mucnine i povremene grceve u donjem dijelu stomaka. Je li moguce da sam trudna? Isto tako sam promjenila klimu, stresa nekog nisam imala, tako da uzela sam sve u obzir,jos test nisam napravila.Sta mislite?

• noxi
    18. Travanj 2021. 11:31

noxi

Dobar dan, ako mozete pomoci.uglavnom mjesecnice su mi uredne iako imam policisticne jajnike.Predzadnja je bila 10.1., a Zadnja je bila 8.3, ovu sad jos nisam dobila, 8.4 sam imala bijeli iscjedak. Imam jutarnje mucnine i povremene grceve u donjem dijelu stomaka. Ja i momak smo imali nezasticene odnose krajem treceg mjesecaJe li moguce da sam trudna? Isto tako sam promjenila klimu, stresa nekog nisam imala, tako da uzela sam sve u obzir,jos test nisam napravila.Sta mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.