Pozz Lola123, otiđi na podforum Trudnoća, pa na temu Proljetne bebe 2021. Tamo su ti cure koje su isto svježe trudne, najbolje ce ti rec. Ali sa 5 tjedana ti je svakako prerano. Najbolje ti je narucit se da ti prvi pregled bude u 7. ili cak 8. tt, dotad srce sigurno mora kucat😉
E hvala ti. Budem.se tamo javila.
Ma i onako su na g.o. Pa ću sačekat taman toliko budemo stari
Bok curke, dugo vas citam sve pa reko da se i ja napokon pridruzim.
Zadnja M je bila 6.7 a O cca 20.7.
Od simptomcica imam neke lagane grceve i peckanje u desnom jajniku te me zdjelica zna boljeti, piski mi se cesce.. grudi me ne bole bas nesto jesu malo osjetljive ali skoro da ne skuzim.
M bi (ne) trebala doci 3.7...
Tako da cemo vidjeti sto bude do tada 🥰😁
Dobar dan, ako mozete pomoci.uglavnom mjesecnice su mi uredne iako imam policisticne jajnike.Predzadnja je bila 10.1., a Zadnja je bila 8.3, ovu sad jos nisam dobila, 8.4 sam imala bijeli iscjedak. Imam jutarnje mucnine i povremene grceve u donjem dijelu stomaka. Je li moguce da sam trudna? Isto tako sam promjenila klimu, stresa nekog nisam imala, tako da uzela sam sve u obzir,jos test nisam napravila.Sta mislite?
Dobar dan, ako mozete pomoci.uglavnom mjesecnice su mi uredne iako imam policisticne jajnike.Predzadnja je bila 10.1., a Zadnja je bila 8.3, ovu sad jos nisam dobila, 8.4 sam imala bijeli iscjedak. Imam jutarnje mucnine i povremene grceve u donjem dijelu stomaka. Ja i momak smo imali nezasticene odnose krajem treceg mjesecaJe li moguce da sam trudna? Isto tako sam promjenila klimu, stresa nekog nisam imala, tako da uzela sam sve u obzir,jos test nisam napravila.Sta mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji