Nastavak...Ovo sta je komentirala za polozaj,da je nisko,e stim nemam iskustva!Mozda netko drugi ima
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
mamika3 hvala ti Cijeli jučerašnji dan sam provela za kompom tražeći slična iskustva i nekog ginekologa kod kojeg bi mogla otići, a da je čovjek prvenstveno, Naišla sam na iskustva gdje se ženama tek u 7. ili 8. tjednu čulo srce, a rodile su velike i zdrave bebe. Tako da neću si uopće dopustiti da me jedna doktorica uvjeri u nešto. Odlučila sam se za drugo mišljenje kod ginekologa Majnarića, ne znam jel smijemo navoditi ovdje uopće to tako javno, no u svakom slučaju samo bi htjela reći da mi je čovjek odgovorio na mail u 21 sat navečer, subotom u roku 15 minuta. To mi je samo potvrdilo ono što sam pročitala o njemu. Također, rekao mi je da je to suviše mala trudnoća da se ikakvi ishodi ili raspleti naglo donose, da može biti sve uredno, neovisno o niskom smještanju, da postoje uredne niske trudnoće. Dao mi je kontakt broj, naručujem se sutra čim mu se ordinacija otvori i javim se sa novostima. Svakako ću sutra ići izvaditi betu ponovo, to će biti 4. i ako se i ona dupla pravilno onda mislim da nema smisla više vaditi, bit će što On gore naumi. Puno vam hvala svima na podršci, divne ste sve. Osim supruga, nitko ne zna i strah me ikome i govoriti upravo zbog raspleta, a imam osjećaj da me vi ovdje razumijete
Pozdrav damice, evo mene nazad 😊
Bas sam došla od gin. Ne razumijem ju, za poz test i izostanak menge u 4 mj i sve navedene simptome mi nije nista rekla, samo da ce mi nastupiti ovulacija, i da mi desni jajnik miruje, a da ce lijevi ovulirati, da mi je endometrij zadebljan ali da necu procuriti. Sad da vas pitam jer mi ona nije odgovorila, zar je normalno da samo jedan jajnik ovulira ili? I da ovulacija dode 9 dana poslije menge?
I ako mi moze netko prevest nalaz, jer ja ne znam i ne mogu procitat 🤨🤨
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Djizs...Mislim da ni ona sama to ne moze procitat!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
mamika3 hvala tiCijeli jučerašnji dan sam provela za kompom tražeći slična iskustva i nekog ginekologa kod kojeg bi mogla otići, a da je čovjek prvenstveno, Naišla sam na iskustva gdje se ženama tek u 7. ili 8. tjednu čulo srce, a rodile su velike i zdrave bebe. Tako da neću si uopće dopustiti da me jedna doktorica uvjeri u nešto. Odlučila sam se za drugo mišljenje kod ginekologa Majnarića, ne znam jel smijemo navoditi ovdje uopće to tako javno, no u svakom slučaju samo bi htjela reći da mi je čovjek odgovorio na mail u 21 sat navečer, subotom u roku 15 minuta. To mi je samo potvrdilo ono što sam pročitala o njemu. Također, rekao mi je da je to suviše mala trudnoća da se ikakvi ishodi ili raspleti naglo donose, da može biti sve uredno, neovisno o niskom smještanju, da postoje uredne niske trudnoće. Dao mi je kontakt broj, naručujem se sutra čim mu se ordinacija otvori i javim se sa novostima. Svakako ću sutra ići izvaditi betu ponovo, to će biti 4. i ako se i ona dupla pravilno onda mislim da nema smisla više vaditi, bit će što On gore naumi. Puno vam hvala svima na podršci, divne ste sve. Osim supruga, nitko ne zna i strah me ikome i govoriti upravo zbog raspleta, a imam osjećaj da me vi ovdje razumijete
Ovo mi se vec cini ok,kako je on to objasnio!I ne volim kad ginekolozi,kao ona dr na hitnoj,odmah donose zakljucke bez ikakve nade da ce bit bolje!Jesi vadila betu danas?Ili sam krivo skuzila da ides danas?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
idem baš kroz sat vremena vaditi 😊
snoopyiice, ja nalaz uopće ne vidim isčitati, baš je ružan rukopis. Ovo za jajnike je moguće jer koliko znam, ne ovuliraš uvijek iz istog jajnika već se izmjenjuju po mjesecima. Zato vjerojatno vidi promjene na jednom. Što se tiče endometrija, meni je rečeno da je on zadebljan pred trudnoću i neposredno pred menstruaciju, a sad koliko je moja gin u pravu, ne znam. Malo me buni kod tebe onda ako je rekla da neces procuriti,a isto tako i da nisi trudna (?) Jako je nejasna tvoja doktorica,jesi razmišljala da odes nekom privatniku na pregled?
Bas sam došla od gin. Ne razumijem ju, za poz test i izostanak menge u 4 mj i sve navedene simptome mi nije nista rekla, samo da ce mi nastupiti ovulacija, i da mi desni jajnik miruje, a da ce lijevi ovulirati, da mi je endometrij zadebljan ali da necu procuriti. Sad da vas pitam jer mi ona nije odgovorila, zar je normalno da samo jedan jajnik ovulira ili? I da ovulacija dode 9 dana poslije menge?
hvala vam..
Ono prvo nešto GIN: uredno
Pod UZV piše : da je endometrij 9 mm i uredna morfologija oba jajnika
hvala vam..
Ono prvo nešto GIN: uredno
Pod UZV piše : da je endometrij 9 mm i uredna morfologija oba jajnika
Ali nemoj baš to uzeti kao točno. Ova tvoja stvarno ima rukopis kao nogom da piše
hvala vam..
Pozdrav svima...nisam bas aktivna vise ovdje,samo ponekad bacim pogled.
Pokusat cu djelomicno desifrirati ovaj "nogopis"
Pregled kod doktorice se sastojao od 2 dijela...pa u prvom redu stoji ovako:
GIN: u redu ( "obican pregled je u redu)
UZV: uterus (maternica) tvg. znaci transvaginalni ultrazvuk je radila , E 9 mm je izmjerila tj. 9mm debeli enometrij
Anovulacija desnog jajnika ( to je i bila rekla; desni jajnik nema ovulaciju)
zadnji red: nalaz u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji