Klokanice drage, trebam savjet :)
Zadnja vještica došla je 6.4., a lh trakica za ovulaciju je bila pozitivna 20.4. Ciklusi su mi uredni,28 dana. Čim mi je kasnila napravila sam test jer mi je najviše kasnila 1dan otkad znam za sebe. Druga crta bila je jako blijeda prvi dan izostanka. Naravno, ponovila sam još sa 3 testa (nisam se mogla strpit' ) Sutradan sam ponovo ponovila test, crta je bila malo tamnija ali i dalje ne iste jačine kao kontrolna. Danas na 4.dan kašnjenja otišla sam ujutro izvaditi betu koja je 124,8. Koliko je to normalna beta? Imali smo ciljane odnose na dan kad je lh trakica pokazala crtu i još dan nakon crtice te i onaj iza. Tako da ne mogu sa sigurnošću reći kad je točno bila ovulacija s obzirom da ju obično trakica "najavi" u kratkom roku. Po nekim tablicama koje sam našla piše da je prosjek bete 132 na 17 dan od ovulacije. Po tom mi je vrijednost bete normalna i unutar nekog prosjeka. Svakako mislim opet za 2 dana ići ponoviti nalaz ali bi voljela čuti od vas ako je imala koja iskustva :) Jako se brinem i nadam se da nije razina bete premala
Klokanice drage, trebam savjet :)
Zadnja vještica došla je 6.4., a lh trakica za ovulaciju je bila pozitivna 20.4. Ciklusi su mi uredni,28 dana. Čim mi je kasnila napravila sam test jer mi je najviše kasnila 1dan otkad znam za sebe. Druga crta bila je jako blijeda prvi dan izostanka. Naravno, ponovila sam još sa 3 testa (nisam se mogla strpit') Sutradan sam ponovo ponovila test, crta je bila malo tamnija ali i dalje ne iste jačine kao kontrolna. Danas na 4.dan kašnjenja otišla sam ujutro izvaditi betu koja je 124,8. Koliko je to normalna beta? Imali smo ciljane odnose na dan kad je lh trakica pokazala crtu i još dan nakon crtice te i onaj iza. Tako da ne mogu sa sigurnošću reći kad je točno bila ovulacija s obzirom da ju obično trakica "najavi" u kratkom roku. Po nekim tablicama koje sam našla piše da je prosjek bete 132 na 17 dan od ovulacije. Po tom mi je vrijednost bete normalna i unutar nekog prosjeka. Svakako mislim opet za 2 dana ići ponoviti nalaz ali bi voljela čuti od vas ako je imala koja iskustva :) Jako se brinem i nadam se da nije razina bete premala
ne briniii, sve je u redu sad je najvaznije da se pravilno dupla
sretno!
Sad se vise nemogu lagat danas išla vadit betu i ništa 😭😭😭😭😭😭😭😭
bas mi je zao novi ciklus-nova nada!
andjelina9622 hvala ti na lijepim riječima Strah me jer po kalendarima koje nalazim na netu mi piše da sam po zadnjoj menstruaciji ušla u 5.tjedan, a pročitala sam da cure u 5.tjednu imaju već bete sa 4 znamenke.. Iako se ja nadam da se ona dupla i da je to ono što je bitno. Možda počne rasti sve više. Želim misliti pozitivno
Sutra ću ponoviti nalaz. S obzirom da sam prvi radila u 18h navečer, mislite li da je okej da radim tako i drugi?proći će 48 h
andjelina9622 hvala ti na lijepim riječimaStrah me jer po kalendarima koje nalazim na netu mi piše da sam po zadnjoj menstruaciji ušla u 5.tjedan, a pročitala sam da cure u 5.tjednu imaju već bete sa 4 znamenke.. Iako se ja nadam da se ona dupla i da je to ono što je bitno. Možda počne rasti sve više. Želim misliti pozitivno
Sutra ću ponoviti nalaz. S obzirom da sam prvi radila u 18h navečer, mislite li da je okej da radim tako i drugi?proći će 48 h
vjerojatno ti je ovulacija bila kasnije meni su trakice za ovulaciju znale pogriješiti, tako da ti je moj savjet da se ne nerviraš
javi rezlutate
Pozdrav dame.. evo mene opet 😊
Pisala sam o svojoj situaciji, bila sam kod gin, nije me htjela pregledati jer sam imala smeđi iscjedak u ponedjeljak, rekla mi je da za tjedan dana napravim opet test i da dodem bez obzira sta test bude pokazao.. krvarenje mi je zavrsilo sa jakim smeđim iscjedkom i rozom krvi na wc papiru samo odjednom, ali ja danas opet imam osjecaj kao da cu dobiti mengu, i opet ta nadutost, i imam bijeli rastezljiv iscjedak, glavobolja, malo zatvor i malo proljev.. ne znam sta bih mislila, zarucnik i ja planiramo bebu vec godinu dana i sad smo se konacno opustili i rekli sta bude bude.. ali ja iskreno ludim :(
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Pisala sam o svojoj situaciji, bila sam kod gin, nije me htjela pregledati jer sam imala smeđi iscjedak u ponedjeljak, rekla mi je da za tjedan dana napravim opet test i da dodem bez obzira sta test bude pokazao.. krvarenje mi je zavrsilo sa jakim smeđim iscjedkom i rozom krvi na wc papiru samo odjednom, ali ja danas opet imam osjecaj kao da cu dobiti mengu, i opet ta nadutost, i imam bijeli rastezljiv iscjedak, glavobolja, malo zatvor i malo proljev.. ne znam sta bih mislila, zarucnik i ja planiramo bebu vec godinu dana i sad smo se konacno opustili i rekli sta bude bude.. ali ja iskreno ludim :(
I da nadodam da imam lagane grceve u donjem dijelu stomaka..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Snoopyiicaa koliko ti je trajalo "krvarenje"? Ja sam imala sve ali baš sve simptome kao da ću dobiti, s time da sam isto imala bijeli iscjedak,onako mliječni nekako, još uvijek ga imam. Ja zatvor nemam,iako sam čitala da jako puno žena ima ali ja opet idem po 2-3 puta dnevno na wc, a obično sam 1 dnevno. Jesi išla vaditi betu? neće mi učitati ranije postove uopće
I da nadodam da imam lagane grceve u donjem dijelu stomaka..
Pišni test opet..moguće da je došlo do biokemijske trudnoće,koja je česta i većina cura ni ne skuži jer ne radi test i u međuvremenu procuri..tako i ako je negativan sada ne bediraj se,bit će idući put +,tek ste krenuli🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji