Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    21. Svibanj 2018. 21:49

mamika3 bila sam danas na pregledu, 6+3 je danas, plod je tu i čula sam i srce trudnoća nije uopće smještena nisko, dr.kaže da je točno tamo gdje trudnoća treba biti. Vrtio mi je ekran i sve pokazao :) toliko sam bila na iglama zbog te gin. i njezinih riječi da sam se danas pripremala na najgore, a cijeli tjedan sam provjeravala jesam prokrvarila. Još uvijek sam pod dojmom i ne mogu vjerovati da u meni kuca jedno malo srce <3

mamika3
    21. Svibanj 2018. 21:56

Arsancres

mamika3 bila sam danas na pregledu, 6+3 je danas, plod je tu i čula sam i srcetrudnoća nije uopće smještena nisko, dr.kaže da je točno tamo gdje trudnoća treba biti. Vrtio mi je ekran i sve pokazao :) toliko sam bila na iglama zbog te gin. i njezinih riječi da sam se danas pripremala na najgore, a cijeli tjedan sam provjeravala jesam prokrvarila. Još uvijek sam pod dojmom i ne mogu vjerovati da u meni kuca jedno malo srce &lt;3

Jeeeeej!!!!!!Onda cestitam od srca!😘😘Sad se pridruzi tu na neku temu,s drugim curama,i uzivaj!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eni.6
    22. Svibanj 2018. 14:20

Arsancres pridruzi nam se na temi zimske bebe 🤗

To get the code: Tap and

Mulii
    22. Svibanj 2018. 16:56

Mony93

bokic..nova sam pa me zanimaju vasi savjeti..
    naime ja i dragi pokusavamo vec godinu dana i nista…bio on na pretragama sve u redu bila ja sve u redu…zna mi kasnit i po 2 tj…
    sad mi kasnila tj dana…imala mucnine,povracala,umor,otecene noge,slabost….i opa dns dosla teta…vise neznam sta da radim…sve mi je teze i teze…ja imam 21god a on 25 najbolje razdoblje za zatrudnit..nije mi jasno kako netko tko zeli dijete nemoze imat a oni koji to ne zele opa pa desilo se :(((((

Mony93

bokic..nova sam pa me zanimaju vasi savjeti..
    naime ja i dragi pokusavamo vec godinu dana i nista…bio on na pretragama sve u redu bila ja sve u redu…zna mi kasnit i po 2 tj…
    sad mi kasnila tj dana…imala mucnine,povracala,umor,otecene noge,slabost….i opa dns dosla teta…vise neznam sta da radim…sve mi je teze i teze…ja imam 21god a on 25 najbolje razdoblje za zatrudnit..nije mi jasno kako netko tko zeli dijete nemoze imat a oni koji to ne zele opa pa desilo se :(((((

Mislim da je najbolje za sve da se opustis i ne mislis na to,desit ce se prije tako nego kad si napeta i stalno ti to na umu.Uz to mozes pit folacin ili femisan kapi ja sam to koristila i ne mislila na to i samo doslo

Mulija

• Malicka
    28. Svibanj 2018. 21:45

Bok curke, evo i ja nova na forumu. Nacitala sam se svega. Uglavnom vec neko vrijeme radimo na bebacu. Koristila sam lh trakice i saznala da je ovulacija bila 13.05. Sva sreca pa smo se mm i ja bacili na posao cijeli mjesec pa tako i sve do sada. M kasni 4 dana sto se do sada nije dogadalo nikad. Test negativan. Neznam sta bi.. 🤔🤔🤔 

Eni.6
    28. Svibanj 2018. 22:24

Da uradis betu?ona bi sada trebalo da pokaze da li je trudnoca ili nije 

To get the code: Tap and

• Malicka
    29. Svibanj 2018. 07:58

To trebam kod svog ginekologa dobit uputnicu ili?

mamika3
    29. Svibanj 2018. 12:22

Da!Ili kod ginica ili privatno u polikliniku negdje!U Suncu je ,mislim,120 kn!Sretno

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Malicka
    29. Svibanj 2018. 13:32

Hvala 😁 

Snoopyiica95
    04. Srpanj 2018. 19:35

Drage dame evo da vam se javim da sutra idem kod ginekologa! 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani