Snoopyiicaa koliko ti je trajalo "krvarenje"? Ja sam imala sve ali baš sve simptome kao da ću dobiti, s time da sam isto imala bijeli iscjedak,onako mliječni nekako, još uvijek ga imam. Ja zatvor nemam,iako sam čitala da jako puno žena ima ali ja opet idem po 2-3 puta dnevno na wc, a obično sam 1 dnevno. Jesi išla vaditi betu? neće mi učitati ranije postove uopće
Evo ovo ti je moj post od prije neki dan 😊😊
Pozdrav damice :)
Trebala bi savjest ili ako je netko imao iskustva sa ovim problemcicem.. 1.5 sam pravila test jer mi je menga kasnila i imala sam mucnine i glavobolje i kao sto vidite ispao je pozitivan, 2.5 ujutro sam imala jak tamno smeđi iscjedak i do poslijepodne nista,poslijepodne mi se pojavila svijetla krv i smeđi iscjedak zajedno i nije bilo ni pola uloska, tokom noci nista,jucer tokom dana je bio dovoljan jedan ulozak jer nije bilo ni pola uloska i imala sam sluzavu svijetlu krv ,i tokom noci isto nista, s tim da sam sinoc imala odnose s deckom, danas samo jedna crta krvi i neke sitne zilice, a kad se obrisem ima nesto malo sluzave svijetle krvi,prvi dan sam imala blage grceve, osjecam se naduto toliko da jedva disem, i zna me zabolit dolje u stomaku, s tim da sam jucer cijelo jutro imala proljev i morala ici piskiti jedno 30 puta do 2 sata.. kod ginekologa me narucila tek za 2 tjedna,dali da napravim jos jedan test? ili? Ne znam sta da radim cijela sam zbunjena, cemu pozitivan test, a prokrvarila sam. Zamolila bih vas za malu pomoc :) svaki savjet bi dobrodosao :) hvala vam..
Sve zajedno tako svega 4 dana..
Po onom što sam ja čitala posvuda to mi zvuči kao biokemijska (nadam se da griješim) Test može biti lažno negativan ali lažno pozitivan i ne baš. Odnosno, moguće je da procuriš nakon par dana pa misliš da je zakašnjela menstruacija, a u principu se sama očistiš. Mislim da je najjednostavnije izvaditi betu, jer ako si i bila trudna ona ne može baš tako brzo pasti u roku jednog-dva dana da se ne vidi ništa. Ja sam već toliko novaca pobacala na testove kojima nisam dobila ništa, a zapravo je beta iz krvi najbolje rješenje. Ispadne te nešto više od jednog boljeg testa u ljekarni ali s njome bar znaš na čemu si. Najbolji je pokazatelj.
Ja upravo idem vaditi po drugi put, prekjučer mi je bila mala za moj pojam..nadam se da se poduplala
danas je 336
Bas sam danas mislila na tebe i tvoju betu, evo tek sam se sad uspjela ulogirati cestitam ti od srca i zelim ti urednu trudnocu i zdravog bebaca
andjelina9622 hvala ti
Nadam se da će sve biti ok. Danas sam imala baš loše iskustvo, ispričavam se ako nije mjesto za komentar.
S obzirom da sam se prije godinu dana tek trajno promijenila prebivalište u Zg, nisam mijenjala još gin.jer nisam tada imala potrebu. Svakako sam imala u planu i prije cca 2 tjedna sam zvala hrpu ordinacija i nitko me nije htio primiti jer kao prekrcati su, a samo sam zamolila za prebačaj kartona (nije mi bilo u peti da ću ostat trudna baš sad) i na koncu me jedna gin.ipak rekla primiti ako je takva situacija ali odmah mi je odbrusila da do 7.mj ne pomišljam na pregled ili išta od nje. Rekla sam da nije problem i da ću svakako doći se upisati. Da bih danas, nakon možda 2 tjedna maksimalno ja došla,u PRAZNU čekaonicu, sjedila 20min i na koncu je izašla sestra i ja joj objasnim da sam se došla upisati + da sam trudna i da mi je ovo prva trudnoća, da zapravo imam samo kućne testove i nalaz bete, da mi nije još niti potvrđena, a ona me hladno odbila jer kao njima su velike gužve, neće me primiti i neka odem kod privatnika ili u neki DZ koji nema puno pacijenata. Nisam se htjela živcirati niti svađati pa sam se okrenula i otišla ali čim sam izašla iz zgrade sam se razljutila. Ne razumijem takvu (ne)etičnost. Smiju li oni uopće odbiti trudnicu? Kad sam zvala DZ u kojem imam zubara, ta gin.mi je odbrusila da zašto bi me primili sa drugog kraja grada i da sam im daleko po adresi i neka si nađem neki DZ bliže. U principu ona može primiti ali ne želi jer nisam blizu u kvartu (?) Rekla sam joj na to da u istoj zgradi imam i zubara već duže vrijeme pa ne vidim problem ali je samo na to rekla e pa nama je problem. Pa evo ja sada pitam vas za savjet što da radim? Razmišljala sam otići na neki hitni prijem i jednostavno reći da mi nije dobro, da me 5 ordinacija ne želi primiti jer nemaju mjesta i neka mi tamo netko utvrdi trudnoću. Ne znam šta da napravim. Doslovno sam očajna. Privatniku bi i imala platiti možda jedan pregled ali što imam od toga kad mi treba socijalni u gradu gdje živim. Uostalom, pa ja svoje zdravstveno plaćam, zašto mi se ne omogući pravo na liječnika?
Jako su bezobrazni, ali ni mene moja gin. nece primiti ako nisam narucena za taj i taj dan,a zvala sam ju ponovno danas i s tim da mi je dosta dobra sa mamom pa je rekla da dodem u ponedjeljak i da ce me pregledati jer sutra navodno ne rade, naravno da joj nisam objasnjavala situaciju ponovno ne vjerujem da bi me primila..
Odi u najblizu hitnu ambulantu i reci da imas jake bolove, i da su ti testivi bili pozitivni.. sretno draga ❤
andjelina9622 hvala ti
Nadam se da će sve biti ok. Danas sam imala baš loše iskustvo, ispričavam se ako nije mjesto za komentar.
S obzirom da sam se prije godinu dana tek trajno promijenila prebivalište u Zg, nisam mijenjala još gin.jer nisam tada imala potrebu. Svakako sam imala u planu i prije cca 2 tjedna sam zvala hrpu ordinacija i nitko me nije htio primiti jer kao prekrcati su, a samo sam zamolila za prebačaj kartona (nije mi bilo u peti da ću ostat trudna baš sad) i na koncu me jedna gin.ipak rekla primiti ako je takva situacija ali odmah mi je odbrusila da do 7.mj ne pomišljam na pregled ili išta od nje. Rekla sam da nije problem i da ću svakako doći se upisati. Da bih danas, nakon možda 2 tjedna maksimalno ja došla,u PRAZNU čekaonicu, sjedila 20min i na koncu je izašla sestra i ja joj objasnim da sam se došla upisati + da sam trudna i da mi je ovo prva trudnoća, da zapravo imam samo kućne testove i nalaz bete, da mi nije još niti potvrđena, a ona me hladno odbila jer kao njima su velike gužve, neće me primiti i neka odem kod privatnika ili u neki DZ koji nema puno pacijenata. Nisam se htjela živcirati niti svađati pa sam se okrenula i otišla ali čim sam izašla iz zgrade sam se razljutila. Ne razumijem takvu (ne)etičnost. Smiju li oni uopće odbiti trudnicu? Kad sam zvala DZ u kojem imam zubara, ta gin.mi je odbrusila da zašto bi me primili sa drugog kraja grada i da sam im daleko po adresi i neka si nađem neki DZ bliže. U principu ona može primiti ali ne želi jer nisam blizu u kvartu (?) Rekla sam joj na to da u istoj zgradi imam i zubara već duže vrijeme pa ne vidim problem ali je samo na to rekla e pa nama je problem. Pa evo ja sada pitam vas za savjet što da radim? Razmišljala sam otići na neki hitni prijem i jednostavno reći da mi nije dobro, da me 5 ordinacija ne želi primiti jer nemaju mjesta i neka mi tamo netko utvrdi trudnoću. Ne znam šta da napravim. Doslovno sam očajna. Privatniku bi i imala platiti možda jedan pregled ali što imam od toga kad mi treba socijalni u gradu gdje živim. Uostalom, pa ja svoje zdravstveno plaćam, zašto mi se ne omogući pravo na liječnika?
Otidji na hitnu, kazi da ti nije dobro, primit cete.
A sto se tice nastavka trudnoce, moj savijet je da ti tvoj ginekolog, trenutni da uputnicu za ambulantno lijecenje za neku bolnicu, pa trudnocu vodi kod njih. To ti je sad najbezbolnija varijanta, da se ne zamaras prebacivanjem. Nadji si ginica kad rodis i bok!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
andjelina9622 hvala ti
Apsolutni bezobrazluk!!!!!Napravi kako si naumila,idi na hitnu....I ja bi jos na tvom mjestu napisala mail,ko ovaj gore post,i poslala svugdje gdje se mogu zalit!Stoka!Sretno!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Klokanice drage, samo da vam javim, išla sam jučer na hitnu. Jedva su me pristali pregledati jer očito moraš doći u dijelovima da te itko doživi. Taman sam im prekinula popodnevnu kavu pa ih je valjda to izbacilo iz takta..al ja se uopće nisam dala smesti, ponašala sam se kao da mi je to zadnje što moram napraviti. Gin me pregledala i rekla da kao nešto nepravilno kao GV nazire u materinici ali premaleno je i da je to nešto nisko, a da to nije dobro uopće i obično mora biti na samom vrhu da bi ona rekla da su prognoze dobre. I dodala da s obzirom na redovan ciklus i kašnjenje od 7 dana da je to sve nešto čemu ona ne vidi smisao. Da se u 5.tjednu već srce čuje u normalnim trudnoćama. I u prinicpu rekla neka se javim svog ginekologu za dalje i da ona nema što reći. Izvadili su mi betu, ponovo se poduplala, 132% je narasla. Ne znam šta bih mislila, ne želim se tješiti ali mislim da ću potražiti drugo mišljenje jer beta se lijepo dupla, već 3 nalaza imam, nemam bolova niti krvarenja..možda je ovulacija bila kasnije tj.kasnija implantacija. Mislim da je jako dobro znala da nemam uopće neke bolove i da sam stvarno došla da mi netko potvrdi testove pa ne isključujem da je zato bila toliko nezainteresirana i možda namjerno negativna. Ja svakako mislim da je jedan liječnik po svojoj savjesti dužan pregledati pacijenta, ako već ne po hitnosti. Uostalom, došla sam u 4 popodne, možda bih i shvatila da sam im banula u 2 ujutro.
Što vi mislite i naravno ako neka ima iskustva, jel moguće da se ipak to razvije u dobrom smjeru?
Ako nesto pomaze....Ja sam imala tri normalne trudnoce i ni u jednoj srceko nije kucalo sa 5 tjedana!Sad u trecoj sa 6plus 3,srce se nije culo,ali ginic je samo rekao mala trudnoca dodji za dva tjedna!I onda je sve bilo ok!Otidji po jos jedno misljenje definitivno!Sretno i javi se
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji