Ja sam bila pisala prije znaci situacija je da sam ja imala 7.4 nešto kao menstruaciju trajala 2 dana bilo nešto sitno i mislila sma trudnoća, napravila test negativno.Sljedeca M je trebala biti 5.5 evo kasni već dva dana a inace mi je točna ko urica, da napomenem moj dragi radi u inostranstvu pa ovaj mj nije moglo doći do začeća,ginekolog mi je reko da dođem 15.5 na pregled.Sto mislite dali još ima nade,nemogu vise cekat.
Ako je test i dalje negativan onda nije trudnoća u pitanju...jesi ga ponavljala sad nedavno?
Jesam i negativan Al mojoj tetki su u 2 mj trudnoće pokazivali negativno sve dok nije krv izvadila.Pa negledam bas tako na to.
Jesam i negativan Al mojoj tetki su u 2 mj trudnoće pokazivali negativno sve dok nije krv izvadila.Pa negledam bas tako na to.
Ok
Sa 2mj trudnoce se vec vidi nesto u maternici, nema potrebe za vadjenjem krvi vise ni testovima. Ako ne mozes cekat, ne znam zasto ne nazoves gina da ti da uputnicu za vadit krv i sutra odes izvadit i bok. Vrlo je jednostavno.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam bila pisala prije znaci situacija je da sam ja imala 7.4 nešto kao menstruaciju trajala 2 dana bilo nešto sitno i mislila sma trudnoća, napravila test negativno.Sljedeca M je trebala biti 5.5 evo kasni već dva dana a inace mi je točna ko urica, da napomenem moj dragi radi u inostranstvu pa ovaj mj nije moglo doći do začeća,ginekolog mi je reko da dođem 15.5 na pregled.Sto mislite dali još ima nade,nemogu vise cekat.
evo ja sam jučer saznala sam trudna 8 tjedana! :)
dvije "menstruacije" i dva negativna testa, jedan napravljen prije 3 dana! i to clearblue digital, kojeg većina hvali :)
tako da ima nade sretnoo, ako te sta zanima, slobodno pitaj!
evo ja sam jučer saznala sam trudna 8 tjedana! :)
dvije "menstruacije" i dva negativna testa, jedan napravljen prije 3 dana! i to clearblue digital, kojeg većina hvali :)
tako da ima nadesretnoo, ako te sta zanima, slobodno pitaj!
Čestitam 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ajmee čestitke😊😊😊😊😊Nadam se da me slična sudbina snašla.Kada ste imali ta krvarenja kakva su bila i dali vas je bolio trbuh?
Ajmee čestitke😊😊😊😊😊Nadam se da me slična sudbina snašla.Kada ste imali ta krvarenja kakva su bila i dali vas je bolio trbuh?
zadnja prava menstruacija mi je bila 11.03.
sljedeća mi je trebala doći 10.04. , ali je stigla 02.04. (23. dan ciklusa)
inače su mi ciklusi 30-32 dana, tako da je bilo prerano.
a druga je bila 29.04.
te ajmo reć lažne su trajale 4 dana i bile obilne, svježa crvena krv, 3 dan sukrvica, gusta, krv, kao i obična menstruacija s jakim bolovima
Meni je bilo tako nadam se ma neću dobit ovu sad ovaj tjedan ću do neke klinike izvadit krv pa ću znat inače naručena sam 15 kod ginekologa Al Nemogu cekat vise.
Meni je bilo tako nadam se ma neću dobit ovu sad ovaj tjedan ću do neke klinike izvadit krv pa ću znat inače naručena sam 15 kod ginekologa Al Nemogu cekat vise.
znam kako ti je, mene je izludilo
od srca ti zelim bebu
javi kako je prošlo
usput, samo da ti kazem, moja prijateljica je saznala da je trudna tek s 5 mjeseci bas zbog tih krvarenja u vrijeme menstruacije :)
svi smo je zezali kako se udebljala za božićne blagdane, kad ono izostala menstruacija u 1 mjesec, a ono tamo velika beba već, tako da ne treba gubit nadu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji