Moglo bi biti implatacijsko krvarenje... ja bih kupila novi test pa ponovila sutra sa prvim jutarnjim urinom ..
Pozdrav damice :)
Trebala bi savjest ili ako je netko imao iskustva sa ovim problemcicem.. 1.5 sam pravila test jer mi je menga kasnila i imala sam mucnine i glavobolje i kao sto vidite ispao je pozitivan, 2.5 ujutro sam imala jak tamno smeđi iscjedak i do poslijepodne nista,poslijepodne mi se pojavila svijetla krv i smeđi iscjedak zajedno i nije bilo ni pola uloska, tokom noci nista,jucer tokom dana je bio dovoljan jedan ulozak jer nije bilo ni pola uloska i imala sam sluzavu svijetlu krv ,i tokom noci isto nista, s tim da sam sinoc imala odnose s deckom, danas samo jedna crta krvi i neke sitne zilice, a kad se obrisem ima nesto malo sluzave svijetle krvi,prvi dan sam imala blage grceve, osjecam se naduto toliko da jedva disem, i zna me zabolit dolje u stomaku, s tim da sam jucer cijelo jutro imala proljev i morala ici piskiti jedno 30 puta do 2 sata.. kod ginekologa me narucila tek za 2 tjedna,dali da napravim jos jedan test? ili? Ne znam sta da radim cijela sam zbunjena, cemu pozitivan test, a prokrvarila sam. Zamolila bih vas za malu pomoc :) svaki savjet bi dobrodosao :) hvala vam..
Helou.....Za pocetak napravi opet test i ako je pozitivan nemoj cekat 2 tjedna na pregled nego,ako ikako mozes,idi privatno!Znam da se implantacijsko javi oko onih dana kad treba doc menga.a ak sam dobro skuzila tebi je menga vec kasnila i onda se to pojavilo!Tako da je to mozda povezano sa ranom trudnocom!Tako bih bar ja napravila!Zelim ti srecu i da je sve ok!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav damice :)
Trebala bi savjest ili ako je netko imao iskustva sa ovim problemcicem.. 1.5 sam pravila test jer mi je menga kasnila i imala sam mucnine i glavobolje i kao sto vidite ispao je pozitivan, 2.5 ujutro sam imala jak tamno smeđi iscjedak i do poslijepodne nista,poslijepodne mi se pojavila svijetla krv i smeđi iscjedak zajedno i nije bilo ni pola uloska, tokom noci nista,jucer tokom dana je bio dovoljan jedan ulozak jer nije bilo ni pola uloska i imala sam sluzavu svijetlu krv ,i tokom noci isto nista, s tim da sam sinoc imala odnose s deckom, danas samo jedna crta krvi i neke sitne zilice, a kad se obrisem ima nesto malo sluzave svijetle krvi,prvi dan sam imala blage grceve, osjecam se naduto toliko da jedva disem, i zna me zabolit dolje u stomaku, s tim da sam jucer cijelo jutro imala proljev i morala ici piskiti jedno 30 puta do 2 sata.. kod ginekologa me narucila tek za 2 tjedna,dali da napravim jos jedan test? ili? Ne znam sta da radim cijela sam zbunjena, cemu pozitivan test, a prokrvarila sam. Zamolila bih vas za malu pomoc :) svaki savjet bi dobrodosao :) hvala vam..
Helou…..Za pocetak napravi opet test i ako je pozitivan nemoj cekat 2 tjedna na pregled nego,ako ikako mozes,idi privatno!Znam da se implantacijsko javi oko onih dana kad treba doc menga.a ak sam dobro skuzila tebi je menga vec kasnila i onda se to pojavilo!Tako da je to mozda povezano sa ranom trudnocom!Tako bih bar ja napravila!Zelim ti srecu i da je sve ok!!!!
uredu, hvala na savjetu, vise uopce ne krvarim, samo to ujutro jako malo i smeđi iscjedak, za sad nista osim kad se obrisem roza krv tek toliko da zaprlja wc papir, naduta sam i napirena jos katastrofalno toliko da jedva udišem zrak.. napravit cu sutra ujutro test pa vam javim :)
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Moglo bi biti implatacijsko krvarenje… ja bih kupila novi test pa ponovila sutra sa prvim jutarnjim urinom ..
Napraviti cu sutra ujutro, hvala vam na savjetu malo sam se smirila, jer zarucnik i ja stvarno zelimo bebaca 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Moglo bi biti implatacijsko krvarenje… ja bih kupila novi test pa ponovila sutra sa prvim jutarnjim urinom ..
Napraviti cu sutra ujutro, hvala vam na savjetu malo sam se smirila, jer zarucnik i ja stvarno zelimo bebaca 😊
Sritno ti i javi lipe stvari 🤞
Sritno ti i javi lipe stvari 🤞
Hvalaa 😊😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Hej dame.. test je negativan, ne razumijem cemu onda prije par dana pozitivan, i krvarenje mi je stalo..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Na tbom mjestu bi otisla sto prije kod gin. Moze biti da je prvi test krivo pokazao, moze biti i da ovaj krivo pokazao, moze biti da je bila biokemijska trudnoca. Sve u svemu javi se gin da te pregleda, mozes otic i u trudnicku ambulantu svako rodiliste i bolnica to ima i reci da si imaš pozitivan test i da si krvarila pa ce te pregledat odmah.Barem mene su tako cim sam dosla i rekla da sam krvarila u sredini mjeseca, a nakon tog krvarenja od 5 dana sam radila test bio je pozitivan i otisla sam u TA odmah su pregladali me, doduse kod mene je to krvarenje bio spontani tako da sam odmah dobila upute za daljnju obradu.
Na tbom mjestu bi otisla sto prije kod gin. Moze biti da je prvi test krivo pokazao, moze biti i da ovaj krivo pokazao, moze biti da je bila biokemijska trudnoca. Sve u svemu javi se gin da te pregleda, mozes otic i u trudnicku ambulantu svako rodiliste i bolnica to ima i reci da si imaš pozitivan test i da si krvarila pa ce te pregledat odmah.Barem mene su tako cim sam dosla i rekla da sam krvarila u sredini mjeseca, a nakon tog krvarenja od 5 dana sam radila test bio je pozitivan i otisla sam u TA odmah su pregladali me, doduse kod mene je to krvarenje bio spontani tako da sam odmah dobila upute za daljnju obradu.
Hvala ti na savjetu, otici cu sutra kod svoje gin da me pregleda :) i dalje imam mucnine ujutro i i dalje se osjecam naduto,sta god da pojedem bude mi muka i samo sto ne povracam, krvarenje je jucer stalo, 3 dana nikada nisam imala menstruaciju i uvijek mi je bila obilna sa puno ugrusaka i tamne krvi, a ovo kao da ju ni nisam imala.. vidjet cemo sutra 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ja sam bila pisala prije znaci situacija je da sam ja imala 7.4 nešto kao menstruaciju trajala 2 dana bilo nešto sitno i mislila sma trudnoća, napravila test negativno.Sljedeca M je trebala biti 5.5 evo kasni već dva dana a inace mi je točna ko urica, da napomenem moj dragi radi u inostranstvu pa ovaj mj nije moglo doći do začeća,ginekolog mi je reko da dođem 15.5 na pregled.Sto mislite dali još ima nade,nemogu vise cekat.
Sortiraj odgovore
Najstariji