Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    27. Kolovoz 2017. 21:19

Ak ti smrdi mokraca onda mozda imas neki urinoinfekt

• oblacak2
    28. Kolovoz 2017. 00:07

Ugolina

Ak ti smrdi mokraca onda mozda imas neki urinoinfekt

Ugolina, ne moja iskljucivo nego opcenito di got postoji mogucnost da ima mokrace ja je osjetim. mislim kao izostreno culo mirisa. 
    sutra cu fino odagnati sumnju i biti mirna. 😉

Petraaa
    30. Kolovoz 2017. 11:07

Cure evo da se javim...pisala sam ovdje kako smo muž i ja od prošlog ciklusa počeli raditi na bebi ali nije se uhvatilo isprve...nije toliko do toga što se nije uhvatilo nego nešto mi nije dalo mira vezano uz ovulaciju taj prošli mjesec pa sam se naručila kod svoje doktorice na pregled u vrijeme kada je( prema aplikaciji) bila moja ovulacija prema kojoj smo se mi ravnali, čak sam i bolove imala pa sam bila uvjerena da je to to, međutim sumnju su mi izazvale trakice koje  nisu pokazivale ovulaciju pa sam se bila uvjerila kako ne valjaju ali crv sumnje nije mi dao mira pa sam se uletitla svojoj doktorici ...kad ono totalno fulala. Kaže doktorica ovulacija tek za 5-6 dana a bol je zbog rasta folikula, vodeći folikul vidljiv i uredne veličine kao i endometrij ali nikakva ovulacija nije tada kada smo mi mislili da je...što je još gore plodni dani i prava ovulacija kreće taman kada smo muž i ja pravili "pauzu"  eto baš smo pravo promašili, da smo ciljali ne bi bolje promašili  i kad sam već kod sebe imala te trakice, odlučim ja popratit i dalje s njima da vidim da se nije doktorica zabunila, naručila me na folikulometriju i kad ono stvarno pokaže ovulaciju taj dan i trakice i uzv...kaže ona da nisi sad došla mogla si ovako još godinu dana pokušavat bezuspješno...e sad ćemo vidjet pokrili smo sve navodne plodne dane i ovulaciju po novom izračunu, ja sam pila ulje noćurka, vrkutu i folnu a muž selen, omegu i cink od početka ovog ciklusa..truda smo si dali a sad nema druge nego čekat hoće se zaljepit isprve po novom, ispravnom obračunu  Tako da ja bi svima preporučila bolje odmah otići kod doktorice i vidjet na čemu ste jer lako se dogodi omaška koja bi eto u mom slučaju dovela do toga da nema ni teoretske šanse da ostanem trudna...sad u petu brzinu i valjda će se do nagodinu zaljepiti 

Petraaa
    30. Kolovoz 2017. 11:09

Petraaa

Cure evo da se javim…pisala sam ovdje kako smo muž i ja od prošlog ciklusa počeli raditi na bebi ali nije se uhvatilo isprve…nije toliko do toga što se nije uhvatilo nego nešto mi nije dalo mira vezano uz ovulaciju taj prošli mjesec pa sam se naručila kod svoje doktorice na pregled u vrijeme kada je( prema aplikaciji) bila moja ovulacija prema kojoj smo se mi ravnali, čak sam i bolove imala pa sam bila uvjerena da je to to, međutim sumnju su mi izazvale trakice koje nisu pokazivale ovulaciju pa sam se bila uvjerila kako ne valjaju ali crv sumnje nije mi dao mira pa sam se uletitla svojoj doktorici…kad ono totalno fulala. Kaže doktorica ovulacija tek za 5-6 dana a bol je zbog rasta folikula, vodeći folikul vidljiv i uredne veličine kao i endometrij ali nikakva ovulacija nije tada kada smo mi mislili da je…što je još gore plodni dani i prava ovulacija kreće taman kada smo muž i ja pravili "pauzu"eto baš smo pravo promašili, da smo ciljali ne bi bolje promašilii kad sam već kod sebe imala te trakice, odlučim ja popratit i dalje s njima da vidim da se nije doktorica zabunila, naručila me na folikulometriju i kad ono stvarno pokaže ovulaciju taj dan i trakice i uzv…kaže ona da nisi sad došla mogla si ovako još godinu dana pokušavat bezuspješno…e sad ćemo vidjet pokrili smo sve navodne plodne dane i ovulaciju po novom izračunu, ja sam pila ulje noćurka, vrkutu i folnu a muž selen, omegu i cink od početka ovog ciklusa..truda smo si dali a sad nema druge nego čekat hoće se zaljepit isprve po novom, ispravnom obračunuTako da ja bi svima preporučila bolje odmah otići kod doktorice i vidjet na čemu ste jer lako se dogodi omaška koja bi eto u mom slučaju dovela do toga da nema ni teoretske šanse da ostanem trudna…sad u petu brzinu i valjda će se do nagodinu zaljepiti

evo i slikice koja me obradovala, nije test na trudnoću ali nek barem negdje vidim dvije crtice 

• babyloading
    30. Kolovoz 2017. 14:16

Bravo Petraa..bas mi je drago da si na kraju otisla kod dr..i pogodili dane..moze biti jako frustrirajuce misleci da pratis a ono nisi ni priblizno.. kada (ne)treba M doci? Da odbrojavamo..
    I mi smo ovaj mj pokrili ..pa iscekujemo..jos 9 dana..

Petraaa
    30. Kolovoz 2017. 16:07

babyloading

Bravo Petraa..bas mi je drago da si na kraju otisla kod dr..i pogodili dane..moze biti jako frustrirajuce misleci da pratis a ono nisi ni priblizno.. kada (ne)treba M doci? Da odbrojavamo..
    I mi smo ovaj mj pokrili ..pa iscekujemo..jos 9 dana..

Ej babyloading taman sam ti u onoj drugoj temi napisala..odbrojavam i ja 9 dana, zasada apsolutno nikakvih simptoma a inace ih u ovo vrijeme imam pred mengu pa se ne nadam nesto previse...nista onda odbrojavamo zajednooo!!

• Lolypop
    31. Kolovoz 2017. 12:10

Sretno cure!!!! evo ja sam dobila M nazalost ali idemo dalje i odnosi svako drugi dan...mislim da cu odustat od trakica kad sam sam svakako odlucila svako dr.dan da malo promijenimo taktiku..Petra ima li kod tebe novosti u vezi sluzi, sto je sa uljem noćurka ...

Petraaa
    31. Kolovoz 2017. 12:28

Lolypop

Sretno cure!!!! evo ja sam dobila M nazalost ali idemo dalje i odnosi svako drugi dan…mislim da cu odustat od trakica kad sam sam svakako odlucila svako dr.dan da malo promijenimo taktiku..Petra ima li kod tebe novosti u vezi sluzi, sto je sa uljem noćurka …

Hej Lolypop bas mi je zao ali nema predaje, ako nije ovaj put slijedeci ce!  popila kapsule od sluzi ni traga, pitala doktoricu na pregledu kad sam bila na folikulometriji gdje mi je potvrdila ovulaciju, kaze ona da vidi hrpu sluzi unutri i da nije bitno sto ju ja nisam primjetila, e sad...ovaj mjesec mi je jedino cudan sto evo 8 dana do menge a ni s od simptoma pmsa koji inace krenu barem 11-12 dana prije M tako da je za povjerovat da su ulje i vrkuta barem pomogli da nemam bolan pms i nadam se da ce mozda i M biti malo manje bolna ( ako dode a nadam se da nece iako evo ovaj mjesec nista od "trudnickih" simptoma

• Lolypop
    31. Kolovoz 2017. 14:03

Onda se necemo vise zamarat sa sluzi! Super da si sve to provjerila sad je samo stvari vremena,bit ceeee....a nema veze netko niti nema nikakve simptome! Ili ih dobije tek kad menga kasniiiii..uhh i ja imam grozan pms i dosta bolne menstruacije jedva cekam 9mj bez njih..

Petraaa
    31. Kolovoz 2017. 14:24

Bas tako, nema zamaranja vise ni sluzi ni simptomima iako je to lakse reci nego napraviti   sad cekam 08.09. pa cemo vidjet ili T ili barem bezbolnu M  a kod tebe cekamo iducu M da vidimo oce upalit nova taktika pa da i ja prijedem na nju hhh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.