Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    15. Rujan 2017. 19:00

Bok cure! Prijavljujem se za ne dobiti M do kraja ovog mjeseca. Ako do 30.ne dođe, radim test. Ja nedavno naručila lh trakice s njuškala i cura mi to fino donijela sve onako raspakirane. Ja nisam znala da to tako ne smije biti pa sam takve kupila i ovaj mjesec iako sam imala sluzi tamo oko 19.dana ciklusa, trakice nisu pokazale nista. Samo se slabo nazirala testna linija naspram kontrolne, nikako nije bila ista ili tamnija. Unatoč tome, mi smo pokrili te dane i sad nam ne preostaje ništa nego nadati se. Daleko je 30...Prošli mjesec sam pila duphaston jer mi nikako M nije dolazila, a na UZV se vidla ovulacija,znači bila je.. Sad ono što me zanima, može li to što sam prošli mj pila duphaston utjecati na ovaj mjesec i ovulaciju? Da li netko zna? Želim nam svima što prije plusić:) 

Ninnach
    15. Rujan 2017. 20:31

Zaboravih napomenuti da sam ovaj mjesec počela piti maca prah koji navodno balansira hormone i povećava plodnost. Ono što sam primjetila jest nešto više sluzi ovaj mjesec ali i pomaknutu ovulaciju za nekih 5 dana što može i ne mora biti od tog praha. MM takodjer pije maca prah i kapsule cinka s c vitaminom. Gađali smo plodne dane po sluzi s obzirom da sam vam gore napisala da trakice ništa nisu pokazale. I to bi bilo to. Sad čekamo kao i vi ostali i nadamo se. Samo da taj duphaston od prošlog mj nije nešto zakomplicirao. E, da, ako netko zna... Da li postoji sansa da ovulacija izostane, a da ima sluzi? Ili se baš obavezno uz sluz dogodi i ovulacija? 

• babyloading
    15. Rujan 2017. 22:23

A evo zadnja dva ciklusa 25 dana ..najkasnije 28..

• Lolypop
    16. Rujan 2017. 12:32

Ninochka mislim da nemora znacit ako nema sluzi da nema o...ja nekad primjetim  tu sluz nekad ne, svejedno uvijek uhvatim LH PIK...ali dr mi je rekla da nije svaka ovulacija jednako kvalitetna da bi doslo do oplodnje nekad jednostavno treba strpljenja ako je sve ok....

• paolapaola
    16. Rujan 2017. 19:29

Imam vam jedno pitanje...
    Danas je 28dc... (imam apsolutno neredovne cikluse. nekad 28, 29 30, a nekad 33). Ono što sam ovaj ciklus uočila jesu tipicni simptomi pms-a. (nadutost, lagani bolovi u maternici, otecene grudi i bol u krizima). To se sve zbivalo nekih 5,6 dana nakon potencijalno dobitnog odnosa. Ono što me buni jest to što su apsolutno svi simptomi nestali. Grudi su splasnule, ništa ne boli, a menstruacije još uvijek nema. Zanima me slijedeće... ima li itko iskustvo da su simptomi pmsa nestali prije menstruacije (a ne sa samim nastupanjem iste). 
    Osim toga, bradavice mi se čine nešto tamnije, ali mislim da to umišljam od silne želje da ovaj mjesec ipak izostane.

Ninnach
    17. Rujan 2017. 11:02

Bokić svima... Sigurna sam da nije ništa ali vec drugi dan me nekako prati čudan osjećaj pritiska u donjem dijelu trbuha i jajnicima. Svjesna sam da možda pretjerujem ili umišljam od silne želje da test bude pozitivan,no baš kao da ću svaki tren dobiti M ali još nije vrijeme. Može li taj osjećaj pritiska biti kao neki simptom? Javlja li se uopće ikoji simptom tako rano?Plodni dani su mi bili prije kojih 5,6 dana. Ma vjerojatno samo umišljam. :/

• Nuricka
    17. Rujan 2017. 17:52

Trebam pomoc. 😔 Inace imam redovan ciklus od 28 dana.Trebala sam da dobijem 2.09. ali nisam.Znaci kasni mi 15 dana.Kada mi je 12. sam radila test i bio je negativan.Jucer su me uhvatili blagi grcici u predijelu maternice i jajnika kao peckanje ali mislila sam da je zbog cvrste i jakobolne stolice.Navecer na sam imala svijetlo smedjkasti iscijedak vise kao sekret gusti pa sam se zabrinula.Sad ne znam ni jesam li trudna niti sta mi je cekat cu jos koji dan pa uradit opet test ali sam zabrinuta.Sta vi mislite?

• Lolypop
    17. Rujan 2017. 17:56

Ninochka previše je rano za bilo sto nagađati, Azra na tvom mjestu bih sačekala dva do tri dana pa u slučajni da M ne dođe isla kod ginekologa...

• Lolypop
    17. Rujan 2017. 17:57

I napravila jos 1 test...

• Bruncili
    18. Rujan 2017. 10:18

Bok curke, evo i mene sa dvojbama. Naime, u travnju sam imala kiretazu u 8.tj trudnoce i sad je opet doslo vrijeme da mozemo poraditi na bebici. 29.8 sam bila na ginekoloskom pregledu kao potvrdu da je sve ok i mozemo opet u akciju i tad mi je gin rekao da mi je ovulacija taman zavrsila i da probamo jos taj dan jer jajna stanica zivi 24h i postoji sansa da ostanem trudna. 15.8 sam imala zadnju menstruaciju, prosli tjedan smo radili test koji je pokazao minus. Menge jos nema, opet sam prezivcana kao i kad sam prvi put bila trudna, bole me jajnici, bole me grudi, bole ledja neopisivo...po svim teorijama ovulacije i trajanja ciklusa, ja sam trebala vec dobiti mengu. Ali nje nema... sto mislite opet test ili pisi kuci propalo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.