Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vanjuška
    19. Kolovoz 2017. 13:29

Lolypop

i ja čitam svasta, treba se ostavit interneta Hehe…a posto koristim trakice i kad vidim pozitivno tih par dana imam svakodnevne odnose…a do tada kako nam se da…a vidjet cemo i ja pokušavam 3-4 mj, a pročitala sam dosta i o tome da se sperma ne stigne obnovit u 1 dan….neznam, ako sada opet dobijem M Pokušat cu svako drugi dan s odnosima, mene je nekako strah mixat to sve skupa, folnu pa taj maca prah pa ulje neznam malo sam skeptična iako ako ne upali jos koji mjesec sigurno cu uzest nesto od toga!

Evo mi pokušavamo 2 god. Suprug je otisao kod doktorice opce prakse i trazio uputnicu za spermogram, s tim nalazom smo otisli na rebro andrologu(spori spermiji i malo ih je)preporuka profertil tablete..Suprug ih je pio do neki dan...Od kolegice muz isto pio, evo prije 3 tjedna rodila..
    Nadam se da sam pomogla kojoj s ovom informacijom.

Ninnach
    19. Kolovoz 2017. 14:29

Vanjuška, još ti je rano da se vidi na UZV, zato se i vadi beta iz krvi da se vidi je li ili nije u pitanju trudnoća! Ne brini,po tom si nalazu trudna. 

• Lolypop
    19. Kolovoz 2017. 16:39

Nakon koliko pokušavanja ste radili spermiogram...

• vanjuška
    19. Kolovoz 2017. 18:01

Lolypop

Nakon koliko pokušavanja ste radili spermiogram…

Dvije godine pokušavamo i ništa...redovite menge,nemam problema s upalama..svaki papa uredan...i tako suprug sam odlucio da vidi dal je s njim sve u redu.. Profertil tablete nisu na recept, kupuju se...Raspitala sam se i u Srbiji,Mađarskoj,Kanadi i Njemačkoj..kod nas su jos jeftinije..Narucila sam ih iz ljekarne u Sisku. cijena 420 kn 60 kapsula.

mono1111
    19. Kolovoz 2017. 19:05

Cure, 
    Osobno mislim da ne treba imati odnose svaki dan jer se gubi kvaliteta spermija, ja, kad sam planirala prirodno imala sam tempirani ciljani jedan jedini odnos kada je lh trakica pokazala pozitivno i ostala sam trudna, i to dva puta !
    Mislim da je najvazniji i presudan taj jedan odnos netom prije O, s lezanjem nakon odnosa pola h min i noge u zraku.
    Takodjer, citala sam da zenski orgazam nakon ejakulacije pospjesuje oplodnju.
    Vanjuska, na uzv se vidi GV tek kad je beta iznad 1000, tebi je oko 100 i to je jos jako malo. Da li znas kad ti je O bila? Ovo je beta koja bi trebala biti u vrijeme ocekivane M, nisam zapamtila kad ti je zadnja M bila. Bilo bi dobro da ponovis betu nakon 48 h da se vidi da li se pravilno dupla. Jedna beta nazalost ne znaci puno. Sretno !

• Lolypop
    19. Kolovoz 2017. 21:29

Hmmm a nisam pametna vise, al definitivno ako ovaj ciklus nebude nista od T mijenjam taktiku...ja koristim clearblue test za ovulaciju koji se koristi samo jednom dnevno kada se predpostavlja da bi O mogla biti  i pokaže PIK (smajlic) prema kojem se ovulacija dogodi do 48 sati nakon togai to je to...

• Lolypop
    19. Kolovoz 2017. 21:30

Svakako hvala na savjetima definitivno od sada ostajem u ležećem položaju nakon odnosa

mono1111
    19. Kolovoz 2017. 21:37

Lolypop

Svakako hvala na savjetima definitivno od sada ostajem u ležećem položaju nakon odnosa

Jastuk ispod guze i noge u zraku, meni su znale utrnuti ali sam sigurno lezala pola h minimalno !

• Lolypop
    20. Kolovoz 2017. 11:16

Hvala puno ali evo sad imam drugi problem, taman nakon ovulacije počeo mi se pojavljivat nekakav grudvasti mrvicasti iscjedak i evo sad sam skuzila dan nakon da sam dobila gljivice....prije dva tjedna radila sam papu i sve je bilo uredno...uhh neznam od cega su se sad pojavile zna li itko mozda dali one smetaju oplodnji i sto napraviti 

mono1111
    20. Kolovoz 2017. 11:40

Lolypop

Hvala puno ali evo sad imam drugi problem, taman nakon ovulacije počeo mi se pojavljivat nekakav grudvasti mrvicasti iscjedak i evo sad sam skuzila dan nakon da sam dobila gljivice….prije dva tjedna radila sam papu i sve je bilo uredno…uhh neznam od cega su se sad pojavile zna li itko mozda dali one smetaju oplodnji i sto napraviti

Ne ometaju oplodnju, kupi canesten vaginalete ili plymikol i kremu i proci ce...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.