Pozdrav
Imam 22 i pokusavamo na bebi vec dobrih 6 mjeseci ali nikako.
Plodne dane racunam kalendarski, ne koristim trakice tj jos nikako nisam probala s njima. Ciklus mi je 29.-34. Dana a ovulaciju kao da nemam. Tj kalendarski imam al ja niti imam iscjedak niti probadanje u jajnicima.Apsolutno nista.
S muzem imam odnose i imala sam ih u kolovazu ali ne za vrijeme ovulacije.
Za cudo, sto se meni nikad ne desava, mens. Mi je uradnila dobra tri dana. A dan prije mens. Sam na papiru primjetila crvenu zilicu i tjt. Sutradan sam dobila ali je bila nekako cudna. Cas je bilo cas ne. Trajala je ona 7 dana ali kao da nije to to.
Nakon toga....stalno neke mucnine, podrignjivanje, uzasneee glavobolje, napuhanost i stalno me probada dolje. Kao da sam prehladena.
Danas sam bila kod doktorice. Ona navodno misli da imam bakteriju neku pa cemo vidjeti kad dodu nalazi.
Da li je itko imao takvo iskustvo? Zelimo bebu jako dugo ali evo nikako. Svaki put mislim da je kad nista.
Sad sam po kalendarski u plodnim danima. Pa cemo vidjeti
Pozdrav
Imam 22 i pokusavamo na bebi vec dobrih 6 mjeseci ali nikako.
Plodne dane racunam kalendarski, ne koristim trakice tj jos nikako nisam probala s njima. Ciklus mi je 29.-34. Dana a ovulaciju kao da nemam. Tj kalendarski imam al ja niti imam iscjedak niti probadanje u jajnicima.Apsolutno nista.
S muzem imam odnose i imala sam ih u kolovazu ali ne za vrijeme ovulacije.
Za cudo, sto se meni nikad ne desava, mens. Mi je uradnila dobra tri dana. A dan prije mens. Sam na papiru primjetila crvenu zilicu i tjt. Sutradan sam dobila ali je bila nekako cudna. Cas je bilo cas ne. Trajala je ona 7 dana ali kao da nije to to.
Nakon toga….stalno neke mucnine, podrignjivanje, uzasneee glavobolje, napuhanost i stalno me probada dolje. Kao da sam prehladena.
Danas sam bila kod doktorice. Ona navodno misli da imam bakteriju neku pa cemo vidjeti kad dodu nalazi.
Da li je itko imao takvo iskustvo? Zelimo bebu jako dugo ali evo nikako. Svaki put mislim da je kad nista.
Sad sam po kalendarski u plodnim danima. Pa cemo vidjeti
Yvonne tocno to sa zilicama krvi u iscjedku sam imala ja prosli mjesec, bas sam pisala maloprije o tome na drugoj temi..ugl mi smo prosli mjesec krenuli raditi na bebi i isto sam se ravnala po aplikaciji kada mi je O..i zato ti mogu reci da ju slobodno ugasis..mi smo taj prosli mjesec pratili po aplikaciji tj. onom menstrualnom kalendaru cak sam i bolove imala u vrijeme O i pokrili muz i ja sve dane do O i O i dan poslije kad ono pred mensteuaciju se pojavi taj iscjedak prozet zilicama a navecer jedna smeda flekica i ja uvjerena bila da je to implantacija...aliiii vjestica dosla i to uranila 3 dana dosla na 23dc..ovaj mjesec otisla kod doktorice, folikulometrijom mi potvrdila da mi O nije ni priblizno kako aplikacija pokazuje a to su mi potvrdile i Lh trakice, zapravi smo muz i ja taman tada kad je kretala prava O napravili pauzu jer smo kao pokrili tu moju navodnu ovulaciju par dana prije...moj savjet su ti te lh trakice probat cisto da vidis otprilike kad je O
Pozdrav cure evo čitam i zelim da vam ne stigne M, moja je prosla i sad cekam O, ali svakako ovulacija nije svaki mj isti dan moze šetati tako da je najbolje pratit svaki ciklus ....
Evo da se i ja javim...stigla i moja M tocno na vrijeme..cekam da prode i opet ispocetka
Evo ja cekam 22. Da dobijem, po kalendaru. Pa cemo vidjeti :)
Petraaa, sreca nasa,ili bar moja da ponekad mjesec brzo prode..drzim fige da uspije
Pozdrav cure evo čitam i zelim da vam ne stigne M, moja je prosla i sad cekam O, ali svakako ovulacija nije svaki mj isti dan moze šetati tako da je najbolje pratit svaki ciklus ….
Joj, meni je vise dosadilo pratit ciklus samo zelim da se to vise dogodii, da mogu ponosno govoriti svoje simptome i pomoc drugim curama i zenama s njima.
Ako nekome moze pomoci moje iskustvo ... da podijelim... muz i ja pokusavali nekih 7 mj ravnali se prema kalendarskim "plodnim danima" i nista . Nakon toga dobijem od frendice lh trakice i probam prvi mj Ovulacija dvije ciste crtice - 8.dan ciklusa ! Taj mj muz na putu ta 2 kljucna dana kad su trakice pokazivale i nista. Sljedeci mj ponovno uradim 8 dan i to je bio nas sretni put 😊 Ja sam vec pomisljala e mozda imam problem s ovim, sa onim... na kraju nesto tako banalno kao tipa ranija ovulacija nego sto je uobicajeno. Plus ciklusi mi traju 28 dana otprilike , nisam mogla uopce pretpostaviti da mi je ovul 8. dc. Sretno cure 💕
Nema veze petraaa samo pozitivno bit ce iduci mj!!evo ja ovaj krenula novom taktikom pa vidjet cemooo....yvonne javi...sretnooo
Evo ja cekam 22. Da dobijem, po kalendaru. Pa cemo vidjeti :)
Petraaa, sreca nasa,ili bar mojadaponekad mjesec brzo prode..drzim fige da uspije
A i to sto kazes barem nesto, moj ciklus 26 dana pa brzinski prode pa opet hopa cupa probat cu ovaj mjesec malo marulje pijuckat do ovulacije i pratit opet lh trakicama...ajde ti jos imas sanse da nam popravis statistiku ovaj mjesec sa jednim + ako ne drzim nam fige da slijedeci mjesec odbrojavanja bude dobitaan svimaaa kad nas je vec ovaj skoro sve iznevjerio
Sortiraj odgovore
Najstariji