Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vanjuška
    31. Kolovoz 2017. 15:29

Drage žene, evo da Vam se i ja javim s novim vijestima....bas i nisu dobre.
    U utorak sam bila na uzv i dok. u maternici ne vidi trudnocu.Poslala me vadit krv beta je 2.216 sumnja na vanmaternicnu iako nije nista nasla.
    Danas sam bila na odjelu ginekologije i tamo su mi radili uzv, na ljevom jajniku vide neku tvorevinu al neznaju sa sigurnoscu sto je, iako i dalje sumnjaju na vanmaternicnu..Htjeli su me zadrzati u bolnici da naprave laparoskopiju,al sam odbila i molila da jos malo pricekamo.U ponedjeljak ponavljamo betu...I odlazim u privatnu polikliniku po drugo mišljenje...
    Kaj Vi kažete,jel imala koja slicnu situaciju?

• Lolypop
    31. Kolovoz 2017. 16:23

Petraaa pratimo seee!!!
    Vanjuska nemam iskustva s tim ali mislim da bi vanmaternicna trudnoća trebala jako boljeti, pričekaj jos malo malo pa ces vidjeti nadam se da ce sve biti dobro

mono1111
    31. Kolovoz 2017. 20:09

Vanjuska,
    Beta je stvarno visoka, trebalo bi se bar nesto vidjeti u maternici.
    Vrlo vjerovatno je vanmatericna :(, 
    Oni na uzv ne vide gdje se smjestilo, moze biti u jajovodu, rijetko kada moze biti na jajniku, ali i to je moguce.
    Nemoj odgadjati ! Vanmatericna je opasna po zivot ! Mislim sigurna sam da ce sve biti ok, ali ako dobijes bolove ili sl.odmah na hitnu ! Bas mi je zao !!!! Zadrzali su te ili su te poslali doma?? Mislim sumnjam da su te pustili doma.....
    Koji je sad tjedan kao??
    Lolipop iPetra, sretno u planiranju.

• vanjuška
    31. Kolovoz 2017. 20:58

mono1111

Vanjuska,
    Oni na uzv ne vide gdje se smjestilo, moze biti u jajovodu, rijetko kada moze biti na jajniku, ali i to je moguce.
    Nemoj odgadjati ! Vanmatericna je opasna po zivot ! Mislim sigurna sam da ce sve biti ok, ali ako dobijes bolove ili sl.odmah na hitnu ! Bas mi je zao !!!! Zadrzali su te ili su te poslali doma?? Mislim sumnjam da su te pustili doma…..
    Koji je sad tjedan kao??

Hej Mono, pustili su me doma..Ako se jave bolovi,mucnina ili slabost moram se odmah javiti na odjel.
    Po njihovoj računici sam 7+5  

mono1111
    31. Kolovoz 2017. 21:47

vanjuška

mono1111

Vanjuska,
    Nemoj odgadjati ! Vanmatericna je opasna po zivot ! Mislim sigurna sam da ce sve biti ok, ali ako dobijes bolove ili sl.odmah na hitnu ! Bas mi je zao !!!! Zadrzali su te ili su te poslali doma?? Mislim sumnjam da su te pustili doma…..
    Koji je sad tjedan kao??

Hej Mono, pustili su me doma..Ako se jave bolovi,mucnina ili slabost moram se odmah javiti na odjel.
    Po njihovoj računici sam 7+5

Javljajjjjjj, sretno

Petraaa
    01. Rujan 2017. 11:47

mono1111

Vanjuska,
    Koji je sad tjedan kao??

Mono hvalaaa, također puno srece da te bebica vise ne sokira onako, drago mi je da je na uzv sve bilo ok 

Vanjuska sretno, da bebica sto prije proviri i pokaze se tim ludim doktorima 😉

• Pikaboo
    05. Rujan 2017. 13:57

Pozdrav drage moje,

Treba mi vasa pomoc, tj. vase misljenje. Evo ovako, redovito pratim svoje cikluse i uvijek mi jednako kratko traje menstruacija (3-4) dana…prosli mjesec mi je pocela 17. a zavrsila 20…i plodni dani su mi poceli 26-og.. (koristila sam kalkulator za brojane plodnih dana) a i tad mi se pojavio prozirni iscjedak kao bjelanjak..ja i moj dragi smo se bacili na posao 27. i 28. I onda 30. Na sami dan planirane ovulacije.. sad znam da takvo racunanje plodnih dana nije 100% tocno ali me zanima da li je moguce i da li se kojoj od vas dogodilo da ste nakon dana ovulacije osjetile lagano probadanje u lijevom jajniku koje je trajalo cijeli dan? I da me od toga dana nenormalno tjera na mokrenje, sto prije nije bio obicaj? Eto ako mi koja od vas moze dat koristan savijet puno biste pomogle ili bar mali tračak nade jer pokusavamo vec godinu dana nista 🙃

mono1111
    05. Rujan 2017. 16:04

Pikaboo,
    Moguce da je to znak da se nesto zbiva, ali mozda ako puno piskis i cesto je upala nekakva....mislim ne mora biti, ali mislim da je prerano da piskis vise odmah nakon O jer jos ni nije doslo do implantacije...ali nikad ne znas.
    Pricekaj pa napravi test 12 dana poslije tog odnosa za koji mislis da je dobitan.
    Mozda najbolje da kupis trakice i pratis O, tako ces biti sigurna kada ti je O.
    Sretnooo

• Pikaboo
    05. Rujan 2017. 17:23

mono1111

Pikaboo,
    Moguce da je to znak da se nesto zbiva, ali mozda ako puno piskis i cesto je upala nekakva….mislim ne mora biti, ali mislim da je prerano da piskis vise odmah nakon O jer jos ni nije doslo do implantacije…ali nikad ne znas.
    Pricekaj pa napravi test 12 dana poslije tog odnosa za koji mislis da je dobitan.
    Sretnooo

Pa da i meni je palo na pamet da je u pitanju neka upala mjehura al nista me ne boli niti me pecka, bas nista. A ludo mokrenje mi se pojavilo prije jedan dan..nije odmah nakon ovulacije. Dan  nakon ovulacije me cijeli dan probadalo u lijevom jajniku. A moze bit svasta a ne mora bit nista! Nadam se da ce ipak bit nesto 😌🤷🏻‍♀️ Hvala na odgovoru!

mono1111
    05. Rujan 2017. 18:23

Pikaboo

mono1111

Pikaboo,
    Moguce da je to znak da se nesto zbiva, ali mozda ako puno piskis i cesto je upala nekakva….mislim ne mora biti, ali mislim da je prerano da piskis vise odmah nakon O jer jos ni nije doslo do implantacije…ali nikad ne znas.
    Sretnooo

Pa da i meni je palo na pamet da je u pitanju neka upala mjehura al nista me ne boli niti me pecka, bas nista. A ludo mokrenje mi se pojavilo prije jedan dan..nije odmah nakon ovulacije. Dan nakon ovulacije me cijeli dan probadalo u lijevom jajniku. A moze bit svasta a ne mora bit nista! Nadam se da ce ipak bit nesto 😌🤷🏻‍♀️ Hvala na odgovoru!

Sve je moguce !
    Drzim fige

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.