Nema veze petraaa samo pozitivno bit ce iduci mj!!evo ja ovaj krenula novom taktikom pa vidjet cemooo….yvonne javi…sretnooo
Lolypop ne dam se i kradem HDZ-u moto Idemo daljeee!!! Heheheh I ja cu malo promijenit taktiku, samo pozitiva i uvodim marulju do ovulacije i hopa cupa svaki drugi dan pa nek mi Bog i trave (i muž) pomognu!! Odbrojavmo svi zajedno slijedeci mjesec 🤞🤞🤞🤞🤞
Yvonne je upravo tako bi i ja..dosta mi vise pracenja..al eto cekam sad lh trakice pa cu bas pokusati s njima.
Ocito da stvarno idemo u krivim danima..naravno to govorim ako je sve ok..
Elena upravo sam si narucila trakice i bas si me ohrabrila..posto sam sve pokusala idem jos i to..
Petra draga moja..potpuno te razumijem..evo meni vec zavrsava ciklus..tako da ne znam opet dobijem neku nadljudsku snagu i svim silama zelim pokusati ponovno. Dok prije 3 dana vise nisam imala snage nizasto. Tako da evo cekam trakice pa cu s njima iznova. A dotad cu piti vrkutu.
Babyloading i ostale curke doci ce i nas dan, znam i sama da govorit opusti se nema smisla ali onda barem ako nista drugo biti pozitivno nabrijan i nestrpljiv 💪💪💪 javite kako ide s trakicama...
Meni danas trakica pokazala ovulaciju 13dc....a odnosi su svako drugi dan...neznam ni sto ce mi trakice onda ali eto kad ih vec imam ..hehe
Lolypop tako cu i ja ovaj ciklus, samo cekam jos dan dva da M prode i krecem..isto cu piskit na trakice eto cisto zato sto ih imam a i da vidim jel seta O ili ce opet bit na 14dc, ako nam ne upali ova taktika svaki drugi dan moramo trazit drugu, nek daju cure savjete kako maltretirat muza iduci mjesec ako ne bude plus sada
Meni moja seta ovo je 4.mj da sam na testovima i nikako nije bila isti dan , najkasnije mi je bila 16.dc a najranije 12. Sad imam i plodnu sluz jucer sam je uočila ....a prosli mj. Nisam ...a slusaj Testovi nam nikako nece škoditi ...
Pa da, vjerojatno ce i moja..koristit cu ih od 10dc pa nadalje pa sta bude, ja jos nisam niti jednom vidjela sluz, mozda bude treca sreca ovaj mjesec 🤞
A neznam nije ni meni jasna ta sluz zasto je nekad imam nekad ne, a ustvari mozda je uvijek tu ali mi ne primjetimo :/ sve u svemu nemoj se zamarat oko nje ....Nadam se da su nam ovi ciklusi dobitni....svima koji cekaju :)
Cure ja sam danas prvi dan pocela sa trakicama..danas je 9-i dan..pa da ne bude da nisam krenula na vrijeme😂
Sortiraj odgovore
Najstariji