Ako nekome moze pomoci moje iskustvo ... da podijelim... muz i ja pokusavali nekih 7 mj ravnali se prema kalendarskim "plodnim danima" i nista . Nakon toga dobijem od frendice lh trakice i probam prvi mj Ovulacija dvije ciste crtice - 8.dan ciklusa ! Taj mj muz na putu ta 2 kljucna dana kad su trakice pokazivale i nista. Sljedeci mj ponovno uradim 8 dan i to je bio nas sretni put 😊 Ja sam vec pomisljala e mozda imam problem s ovim, sa onim... na kraju nesto tako banalno kao tipa ranija ovulacija nego sto je uobicajeno. Plus ciklusi mi traju 28 dana otprilike , nisam mogla uopce pretpostaviti da mi je ovul 8. dc. Sretno cure 💕
Nema veze petraaa samo pozitivno bit ce iduci mj!!evo ja ovaj krenula novom taktikom pa vidjet cemooo....yvonne javi...sretnooo
Evo ja cekam 22. Da dobijem, po kalendaru. Pa cemo vidjeti :)
Petraaa, sreca nasa,ili bar mojadaponekad mjesec brzo prode..drzim fige da uspije
A i to sto kazes barem nesto, moj ciklus 26 dana pa brzinski prode pa opet hopa cupa probat cu ovaj mjesec malo marulje pijuckat do ovulacije i pratit opet lh trakicama...ajde ti jos imas sanse da nam popravis statistiku ovaj mjesec sa jednim + ako ne drzim nam fige da slijedeci mjesec odbrojavanja bude dobitaan svimaaa kad nas je vec ovaj skoro sve iznevjerio
Nema veze petraaa samo pozitivno bit ce iduci mj!!evo ja ovaj krenula novom taktikom pa vidjet cemooo….yvonne javi…sretnooo
Lolypop ne dam se i kradem HDZ-u moto Idemo daljeee!!! Heheheh I ja cu malo promijenit taktiku, samo pozitiva i uvodim marulju do ovulacije i hopa cupa svaki drugi dan pa nek mi Bog i trave (i muž) pomognu!! Odbrojavmo svi zajedno slijedeci mjesec 🤞🤞🤞🤞🤞
Yvonne je upravo tako bi i ja..dosta mi vise pracenja..al eto cekam sad lh trakice pa cu bas pokusati s njima.
Ocito da stvarno idemo u krivim danima..naravno to govorim ako je sve ok..
Elena upravo sam si narucila trakice i bas si me ohrabrila..posto sam sve pokusala idem jos i to..
Petra draga moja..potpuno te razumijem..evo meni vec zavrsava ciklus..tako da ne znam opet dobijem neku nadljudsku snagu i svim silama zelim pokusati ponovno. Dok prije 3 dana vise nisam imala snage nizasto. Tako da evo cekam trakice pa cu s njima iznova. A dotad cu piti vrkutu.
Babyloading i ostale curke doci ce i nas dan, znam i sama da govorit opusti se nema smisla ali onda barem ako nista drugo biti pozitivno nabrijan i nestrpljiv 💪💪💪 javite kako ide s trakicama...
Meni danas trakica pokazala ovulaciju 13dc....a odnosi su svako drugi dan...neznam ni sto ce mi trakice onda ali eto kad ih vec imam ..hehe
Lolypop tako cu i ja ovaj ciklus, samo cekam jos dan dva da M prode i krecem..isto cu piskit na trakice eto cisto zato sto ih imam a i da vidim jel seta O ili ce opet bit na 14dc, ako nam ne upali ova taktika svaki drugi dan moramo trazit drugu, nek daju cure savjete kako maltretirat muza iduci mjesec ako ne bude plus sada
Meni moja seta ovo je 4.mj da sam na testovima i nikako nije bila isti dan , najkasnije mi je bila 16.dc a najranije 12. Sad imam i plodnu sluz jucer sam je uočila ....a prosli mj. Nisam ...a slusaj Testovi nam nikako nece škoditi ...
Pa da, vjerojatno ce i moja..koristit cu ih od 10dc pa nadalje pa sta bude, ja jos nisam niti jednom vidjela sluz, mozda bude treca sreca ovaj mjesec 🤞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji