Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    22. Kolovoz 2017. 15:09

Česti seksualni odnosi često znače češće urinarne infekcije. Ako lezite nakon odnosa ..kad odležite svoje...sljedeće obavezno je ić piškit na wc. Ako dovoljno dugo ne piškite dobit ćete česte urinarne infekcije. 

• Lolypop
    22. Kolovoz 2017. 15:40

Moguce je to...radila sam nedavno sedimente urina i pisalo je bakterije nesto!!! A sad sto im to
    Nesto znaci...a vidit cu ako se ne smiri danas/sutra pravim urinokulturu....

ikyri
    22. Kolovoz 2017. 15:59

Ma bakterija nešto nista ne znači, leukociti i eritrociti su bitniji. Bakterije su često prenesene. Ma urinokultura nije toliko bitna kod klasičnih ženskih urinarnih infekcija,  one su 99% uzrokovane E-coli. Trudnice imaju oslabljen imunitet pa tu mogu bit razni uzročnici, također ako se infekcije ponavljaju i ne reagiraju  na klasičnu terapiju...onda se rade urinokulture. 

• Lolypop
    22. Kolovoz 2017. 16:26

To je bilo uredno , evo teta u ljekarni mi dala urosal lady kaze da nemoze odmoc pa cu vidit, nadam se da ce uskoro to sve nestat i gljivice i takvo mokrenje....a moguce je radi češćih odnosa i to sta nebi isla piškit jer bih zaspala nekad..:/ ahhh uvijek neke muke s nama ženama..tnx 

• vanjuška
    22. Kolovoz 2017. 23:24

Lolypop

Evo mene opet sa svojim "mukama" uzela sam canesten međutim sada me uzasno peče i imam nagon za mokrenjem a kad dođem na wc samo par kapi jeli moguce da je to od gljivica sve ili nesto drugo….pomalo sam zabrinuta…:(

Hej, canesten sam koristila nekad prije i takoder imala crvenilo, i uzasno peckanje..Ostavila se toga i u ljekarni uzela vaginalete koje bas tamo rade, na bazi čajevca..Od tada samo njih koristim, ukoliko imam potrebe.

• Lolypop
    23. Kolovoz 2017. 14:23

Super da znam za ubuduće tnx...evo lakse je danas ...

• Malivrazicak
    24. Kolovoz 2017. 20:22

vanjuška

vanjuška

Hvala Vam puno na podršci, sutra javljam rezultate..😘

Moja beta se poduplala 394 29.8 idem na ultrazvuk. 😉

Kad ti je termin?

• oblacak2
    26. Kolovoz 2017. 15:23

veliki pozzz za mamice i one buduce mamice 
    ja sam mama koja ima vec jednu bebu, curica 2 godine. Necete vjerovat ali zaceta je nakon svega 3 odnosa bez zastite, naravno planirana ( ali moram naglasiti u maximalnom stanju opustenosti, bez ikakva stresa) Sada radimo na jos jednom anđelu i situacija je ovakva. 2.8.2017 zadnja menga. Ciklusi u zadnjih 6 mj u prosjeku 28-30. imam 26 godina. 
    sljedeca menga bi trebala biti 1.9. 
    neposredno nakon ovulacije koja bi trebala biti izmedu 16-18.7 su me boljela leđa, dosta jaki bolovi u stomaku, pomalo i umor, aliiii izrazena promjena raspolozenja. bolovi se sada jave povremeno. od sluzi imam bjelkasto, dojke skoro bez promjena, a u prvoj trudnoci sam po njima odma prepoznala trudnocu. 
    planiram u ponedjeljak vaditi betu jer zaista sam vise ispalila kad ce taj 1.9. Nezelim vidjeti vjesticuuu. 
    Mamice izvinite na duzem postu, ali radije sa vama zelim podijeli zelju da opet budem mama ( makar i sa umisljenim simptomima) nego s nekim tko to uopce ne razumije. 
    velika pusa za sve . pomozite kojom recenicom. kiss

ikyri
    27. Kolovoz 2017. 09:52

Ma strpi se malo. Nema ti smisla tako rano vadit betu. 

• oblacak2
    27. Kolovoz 2017. 21:05

ikyri

Ma strpi se malo. Nema ti smisla tako rano vadit betu.

Ikyri 😙 za odgovor. 
    Evo popodne me nesto na par sekundi probadalo u cicama, vise kao neko sijevanje. 
    nadam se da je i to pozitivni simptom. 
    zenice jesam li luda ali bolesno mi smrdi mokraca, di got je osjetim. bili smo popodne u gostima i cim sam usla u toalet zamalo se nisam onesvjestila. dosla doma, pomokrila se, ruku na srce i moja je isto bila "teska" mirisa. nesanica me ubi, vec cijeli tjedan. 
    mislim da necu moci sacekati, defff sutra radim betu. 
    pa sta bude. imam osjecaj da ce bit testic pozitivan. 
    drzite fige i saljite dobru vibruuu 
    😚😚😚
    naravno javim stanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.