Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lolypop
    20. Kolovoz 2017. 11:49

Vidim da imas i ti svojih muka hvala ti puno sta odgovoriš na svaki moj upit, zelim ti svu sreću!!!i idem kupit canesten hhe 

mono1111
    20. Kolovoz 2017. 12:07

Lolypop

Vidim da imas i ti svojih muka hvala ti puno sta odgovoriš na svaki moj upit, zelim ti svu sreću!!!i idem kupit canesten hhe

Hvala !
    Sretno i tebi !

• vanjuška
    21. Kolovoz 2017. 17:49

Pozdrav žene,
    danas bila kod gin. po nalazu je rana trudnoca.Sutra ponovno vađenje krvi da vidimo dal se beta poduplala...Nadam se da je..

• Lolypop
    21. Kolovoz 2017. 20:54

Jupiiiiiiiiii...drago mi je cut to....sretnooooo:)))

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 21:20

vanjuška

Pozdrav žene,
    danas bila kod gin. po nalazu je rana trudnoca.Sutra ponovno vađenje krvi da vidimo dal se beta poduplala…Nadam se da je..

Cestitke !

• vanjuška
    21. Kolovoz 2017. 21:51

Hvala Vam puno na podršci, sutra javljam rezultate..😘

• vanjuška
    22. Kolovoz 2017. 12:34

vanjuška

Moja beta se poduplala 394  29.8 idem na ultrazvuk. 😉

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 12:57

vanjuška

vanjuška

Moja beta se poduplala 394 29.8 idem na ultrazvuk. 😉

Super !

• Lolypop
    22. Kolovoz 2017. 14:37

Evo mene opet sa svojim "mukama" uzela sam canesten međutim sada me uzasno peče i imam nagon za mokrenjem a kad dođem na wc samo par kapi jeli moguce da je to od gljivica sve  ili nesto drugo....pomalo sam zabrinuta...:(

mono1111
    22. Kolovoz 2017. 14:55

Lolypop

Evo mene opet sa svojim "mukama" uzela sam canesten međutim sada me uzasno peče i imam nagon za mokrenjem a kad dođem na wc samo par kapi jeli moguce da je to od gljivica sve ili nesto drugo….pomalo sam zabrinuta…:(

Mislim da je neka urinarna infekcija, odi izvaditi kompletan urin sto prije i po mogucnosti Urinokulturu.
    Sumnjam da je od gljivica. Pij Uvin H caj i caj od brusnice, sto vise tekucine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.