Vidim da imas i ti svojih muka hvala ti puno sta odgovoriš na svaki moj upit, zelim ti svu sreću!!!i idem kupit canesten hhe
Vidim da imas i ti svojih muka hvala ti puno sta odgovoriš na svaki moj upit, zelim ti svu sreću!!!i idem kupit canesten hhe
Hvala !
Sretno i tebi !
Pozdrav žene,
danas bila kod gin. po nalazu je rana trudnoca.Sutra ponovno vađenje krvi da vidimo dal se beta poduplala...Nadam se da je..
Pozdrav žene,
danas bila kod gin. po nalazu je rana trudnoca.Sutra ponovno vađenje krvi da vidimo dal se beta poduplala…Nadam se da je..
Cestitke !
Hvala Vam puno na podršci, sutra javljam rezultate..😘
Moja beta se poduplala 394 29.8 idem na ultrazvuk. 😉
Hvala Vam puno na podršci, sutra javljam rezultate..😘
Moja beta se poduplala 394 29.8 idem na ultrazvuk. 😉
Super !
Evo mene opet sa svojim "mukama" uzela sam canesten međutim sada me uzasno peče i imam nagon za mokrenjem a kad dođem na wc samo par kapi jeli moguce da je to od gljivica sve ili nesto drugo....pomalo sam zabrinuta...:(
Evo mene opet sa svojim "mukama" uzela sam canesten međutim sada me uzasno peče i imam nagon za mokrenjem a kad dođem na wc samo par kapi jeli moguce da je to od gljivica sve ili nesto drugo….pomalo sam zabrinuta…:(
Mislim da je neka urinarna infekcija, odi izvaditi kompletan urin sto prije i po mogucnosti Urinokulturu.
Sumnjam da je od gljivica. Pij Uvin H caj i caj od brusnice, sto vise tekucine.
Sortiraj odgovore
Najstariji