Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    19. Kolovoz 2017. 09:28

Dr. sc. Erden Radončić, spec. ginekologije i porodništva tvrdi da je minimalan broj odnosa svaki drugi dan. "Najjednostavniji odgovor je - što više, to bolje, tako da su česte predrasude da ne treba imati češće odnose od svaka dva dana 'da se sjeme oporavi', što često čujemo kao pogrešno objašnjenje preporuke. U slučajevima normalnog nalaza spermiograma, nema potrebe od pauza, već sve prema individualnim mogućnostima i sklonostima", objašnjava ginekolog.

Pročitajte više na: https://klokanica.24sata.hr/zelim-dijete/planiranje-trudnoce/kako-najbolje-iskoristiti-plodne-dane-1444 - klokanica.24sata.hr

Ninnach
    19. Kolovoz 2017. 09:34

Evo, to sam ti ja pronašla, pa ako je za vjerovati tom doktoru, treba imati odnose što češće. Dobro da si postavila to pitanje jer i ja sam imala neke nedoumice oko tog. Puno čitam po internetu pa nailazim na svakojake informacije koje bi mogle pomoći kod oplodnje. Npr. Evo danas idem kupiti onaj maca prah što ga svi hvale da povećava plodnost pa ćemo i MM i ja piti na dnevnoj bazi. Kažu da je okus odvratan ali za bebicu ćemo sve pokušati hehe

• Lolypop
    19. Kolovoz 2017. 09:48

i ja čitam svasta, treba se ostavit interneta Hehe...a posto koristim trakice i kad vidim pozitivno tih par dana imam svakodnevne odnose...a do tada kako nam se da...a vidjet cemo i ja pokušavam 3-4 mj, a pročitala sam dosta i o tome da se sperma ne stigne obnovit u 1 dan....neznam, ako sada opet dobijem M Pokušat cu svako drugi dan s odnosima,  mene je nekako strah mixat to sve skupa, folnu pa taj maca prah pa ulje neznam malo sam skeptična iako ako ne upali jos koji mjesec sigurno cu uzest nesto od toga!

• vanjuška
    19. Kolovoz 2017. 11:07

Pozdrav svima,
    Malo sam u nedoumici pa se javljam.
    Dakle zadnju mengu sam imala 08.07.napravila 3 testa i svi pozitivni..Jucer bila na pregledu i na uzv se nista ne vidi, inace imam redovitu mengu.
    Danas bila na vadenju krvi bete..dobila nalaz al ne razumijem ga. Saljem vam nalaz..
    Nadam se da ima netko tko se razumije..Lp.

baarbaraa29
    19. Kolovoz 2017. 11:52

vanjuška

Pozdrav svima,
    Malo sam u nedoumici pa se javljam.
    Dakle zadnju mengu sam imala 08.07.napravila 3 testa i svi pozitivni..Jucer bila na pregledu i na uzv se nista ne vidi, inace imam redovitu mengu.
    Danas bila na vadenju krvi bete..dobila nalaz al ne razumijem ga. Saljem vam nalaz..
    Nadam se da ima netko tko se razumije..Lp.

Trudna si! Cestitke!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• vanjuška
    19. Kolovoz 2017. 12:03

Hvala ti na odgovoru!! Nadam se da zaista jesam.😉

Ninnach
    19. Kolovoz 2017. 12:47

Meni te lh trakice stizu drugi tjedan, naručila sam ih preko njuškala, valjda će biti ok..  Pijem folnu i sad tu macu i to je to. Moram priznati da ta maca ima užasan okus, jedva sam je popila uff, ali ok, preživi se. Ma sigurna sam da ćeš ti brzo ugledati taj plusić!! 

Ninnach
    19. Kolovoz 2017. 12:51

Čestitam Vanjuška! Trudna siiiiiii! Ja sam ti nedavno vadila betu, sve ispod 5 je negativno, a ti si dalekooooo iznad 5!

• Lolypop
    19. Kolovoz 2017. 13:06

Ja se nadam, i svi moji želimo držim figeee...:) :) 

• vanjuška
    19. Kolovoz 2017. 13:15

Ninochka

Čestitam Vanjuška! Trudna siiiiiii! Ja sam ti nedavno vadila betu, sve ispod 5 je negativno, a ti si dalekooooo iznad 5!

Nadam se da zaista jesam.U ponedjeljak idem s nalazom gin. Samo mi nije jasno da na uzv nista ne vidi...Jel mozda prerano....Rekla mi da ona uopce ne vidi trudnocu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.