Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    17. Kolovoz 2017. 18:07

Bok svima! Ovdje sam prvi put. MM i ja planiramo bebu. Počeli smo na njoj raditi tek unatrag 3mj no još nam se nažalost nije posrećilo. Krenuli smo onako optimistično kako će to nama od prve uspijeti, no naravno da to nije bio slučaj. Trenutno imamo jednu vrlo čudnu situaciju, a to je da meni kasni 10 dana, a testovi pokazuju negativno. Vadila sam i betu, koja je takodjer bila negativna. Vještice i dalje nema, sutra idem na UZV da vidim u čemu je problem i gdje je zapelo. Naravno da se unatoč svim negativnim testovima ja i dalje nadam da sam možda nekim čudom trudna ali kako nemam ama baš nikakvih simptoma trudnoće, sumnjam u to. Eto, htjela sam ovo podijeliti s nekim. Želim vam svima koje iščekujete rezultate plusiće velike ko kuća! Lp

• Lolypop
    18. Kolovoz 2017. 12:57

A joj ..pa dali se ikad dogodilo da ti M toliko kasni?...sretnoo

Ninnach
    18. Kolovoz 2017. 13:14

Hm... Koliko pamtim, nije. Uvijek je redovita, svakih 28 ili 29 dana. Uglavnom danas idem na pregled u privatnu polikliniku s obzirom da je moja dr. na godisnjem, a i ne mogu više živjeti u neizvjesnosti. S obzirom da sam u zadnje vrijeme počela odlaziti redovito u gym, pripisujem izostanak i tome. Uglavnom, ne želim više nagadjati, idem po konkretne odgovore. Ako ništa drugo, da mi barem kažu u kojoj sam fazi ciklusa i kada se opet mogu baciti na posao . Puno sam čitala i vidim da se drugi trude mnogo dulje i ne gube nadu, pa sigurno neću ni ja koja sam tek počela raditi na bebaču. Javim poslijepodne što su mi rekli u poliklinici. 

• Lolypop
    18. Kolovoz 2017. 15:25

Imas pravo nebih ni ja cekala. Javi svakako..., ma naravno kazu do godine dana pokušavanja da je u redu, ako si mlađi od 35.bar je meni moj ginekolog tako rekao...

Ninnach
    18. Kolovoz 2017. 19:00

Vratila se ja s pregleda... Dobila sam duphaston tbl da pijem 8 dana. Mogućnost trudnoće automatski isključena zbog negativne bete. Na UZV sve uredno, ovulacija je bila, maternica zadebljana 10mm...Nažalost ništa od ovog mjeseca, čekamo sljedeću priliku. 

• Lolypop
    18. Kolovoz 2017. 19:11

Pa Zasto menga nije dosla hmmm...pa jel imas pms ili neki osjecaj da ces procurit...

• Lolypop
    18. Kolovoz 2017. 19:12

Bar znas da je bila ovulacija ...:)

Ninnach
    18. Kolovoz 2017. 20:34

Ni inače nemam izražen pms, pa tako ni sada. Nemam ni osjećaj da će doći, baš je čudno sve to. Taj dr kod kojeg sam bila kaže da se to može dogoditi eto tako samo od sebe valjda, zbog stresa ili promjene u stilu života. Ja jesam nešto malo pod stresom u zadnje vrijeme, a opet tko nije? Uglavnom, te će mi tablete izazvati krvarenje kroz tek 10-ak dana,pa možemo dalje u akciju! Da, srećom barem znam da su ovulacije prisutne. 

Ninnach
    18. Kolovoz 2017. 20:38

Pokušat ću malo ovih dana ne misliti uopće o svemu tome(ako bude moguće), opustiti se i možda se onda stvari poslože

• Lolypop
    19. Kolovoz 2017. 09:05

Da...iako tesko je ne mislit bas...a jos jedno pitanje jer ni sama neznam sto je pametno...odnosi svaki daaan ili ipak svako drugi...jedan gin mi je rekao svaki i sto češće a drugi svako drugi dan..pa neznam sto je pametno....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.