Visi li tko sto na ovom testu???dva jutros radila i oba su ista kao da nevaljaju!
I ja pokušavam vec par mj ostvariti t.i bas sam razmisljala o toj sluzi i malo googlala pa naišla na nekakav lubrikant koji je na prirodnoj bazi i "glumi" plodnu sluz i navodno je prijatelj spermicima..i tako svasta pozitivno sam pročitala o tome a zove se "pre seed" pa pogledaj….ali neznam nikoga tko je to koristio :///
Hey Lolypop uzela sam te neke kapsule ulja nocurka, kolegica je rekla da je ona hrpu te sluzi dobila nakon sto je njih pocela koristiti a kaze teta u ljekarni da su jako dobre jer stvaraju hormonalni balans i opcenito dobro djeluju na reproduktivni sustav zene i samu plodnost pa cemo vidjet, to i folna kiselina, ako ne budu funkcionirale onda cu dalje probavati..nema odustajanja!
I ja pokušavam vec par mj ostvariti t.i bas sam razmisljala o toj sluzi i malo googlala pa naišla na nekakav lubrikant koji je na prirodnoj bazi i "glumi" plodnu sluz i navodno je prijatelj spermicima..i tako svasta pozitivno sam pročitala o tome a zove se "pre seed" pa pogledaj….ali neznam nikoga tko je to koristio :///
Hey Lolypop uzela sam te neke kapsule ulja nocurka, kolegica je rekla da je ona hrpu te sluzi dobila nakon sto je njih pocela koristiti a kaze teta u ljekarni da su jako dobre jer stvaraju hormonalni balans i opcenito dobro djeluju na reproduktivni sustav zene i samu plodnost pa cemo vidjet, to i folna kiselina, ako ne budu funkcionirale onda cu dalje probavati..nema odustajanja!
Naravno da nemaa...ajd javi dojmove tog ulja pa ako je dobro probam i ja ...a folnu vec pijem dva mj. Vidjet cemo...u kojoj fazi ciklusa si sada? I kako se piju kapi...svaki dan ili....
Naravno da nemaa…ajd javi dojmove tog ulja pa ako je dobro probam i ja …a folnu vec pijem dva mj. Vidjet cemo…u kojoj fazi ciklusa si sada? I kako se piju kapi…svaki dan ili….
Sad trenutacno 1. dan ciklusa, danas dobila iako oskudno... pijem 2 dnevno pocevsi od danas(2000mg) to jest dvije kapsule i tako sve do ovulacije, nakon ovulacije se prestanu piti i onda pijuckam caj od vrkute do kraja ciklusa i naravno folnu cijeli ciklus( kod mene su ciklusi 24-25 dana). I ja tek prvi mjesec testiram ove metode, jedino folnu pijem vec mjesec dana pa cekamo da vidimo..svakako javim dojmove na kraju ovog ciklusa!
Petraa pratiš li ovulaciju trakicama i koliko pokušavate? .....ja sam počela pratit trakicama i primjetila da mi ovulacija seta svaki mj drugi dan...po nekoliko dana razlike tako da mislim da su korisne....
Lolypop nisam zasad pratila, tek prvi mjesec smo bili pokusavali ali ovaj ciklus sad cu probat cisto da vidim da li je onda kada mislim da je..inace su mi ovulacije malo bolne pa se po tome ravnam a ovaj mjesec cu bas vidjeti po tim trakicama da li sam se dobro ravnala
Cure,
Mislim da nema potrebe piti ulje nocurka od 1 dc, nego nakon zavrsetka M. Bar sam ja tako pila....
Petra javi dojmove onda...hvala mono...divna si! Jel tebi pomoglo ulje sta se tice sluzi...
Petra javi dojmove onda…hvala mono…divna si! Jel tebi pomoglo ulje sta se tice sluzi…
Ja sam imala kapsule ulje nocurka.i pomoglo je jer sam taj ciklus i vrkutu pila.
Ciklus s vrkutom bez ulja nocurka - uzas, ni kap plodne sluzi.
Petra javi dojmove onda…hvala mono…divna si! Jel tebi pomoglo ulje sta se tice sluzi…
Ja sam imala kapsule ulje nocurka.i pomoglo je jer sam taj ciklus i vrkutu pila.
Ciklus s vrkutom bez ulja nocurka - uzas, ni kap plodne sluzi.
Da da i ja sam cula da je najbolje kombinacija jer vrkuta sama po sebi smanjuje sluz pa je najbolje ulje piti do ovulacije a vrkutu poslije, tako mi teta u ljekarni rekla...svakako javim dojmove da vidimo jel valja to sta
Sortiraj odgovore
Najstariji