Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamadea
    09. Kolovoz 2017. 15:55

mono1111

Privare Profil

Nova sam ovdje..imam putanje zadnju M sam imala 17.7 i trajala mi 5 dana al bila je jako cudna slaba….imam stalno osjecaj trudnoce..radimo na bebici…i danas napravim test negativan…dali je moguce da je sad prerano da pokaze posto bi trebala dobit sljedecu za 6 dana…hvalaaa

Rano je za test ako mislis da si ovaj mjesec ostala T…ako mislis da si prosli mjesec ostala T onda je test pouzdan, tj.pokazao bi sugurno.
    Pricekaj 12 do 14 dana nakon zadnjeg odnosa ili O i napravi test ! Sretno

Hvala na odgovoru...ma mislim na ovaj mjesec.citam da je rano jos ..budem vidjela ak M ne dode ...onda cu ponovit test.

[/url

Petraaa
    09. Kolovoz 2017. 21:14

Pozdrav žene!
    Nova sam ovdje..hvata me panika pa bih vas molila za savjet, iskustvo, bilo sto! 😣 Suprug i ja poceli smo raditi na bebi...e sad situacija je ovakva..menstruacije uredne(ciklus 25 dana), ovulacija 12-13 dan( osjetim ju), suprug i ja smo imali odnose pocevsi od zadnjeg dana menstruacije( koja traje 7 dana), na dan ovulacije pa sve do 3 dana nakon ovulacije. E sada 8 dana nakon ovulacije na wc papiru sam ujutro vidjela sukrvicu( krv pomijesanu s iscjedkom) a sada navecer 2 smeđe flekice...od simptoma nista posebno, bolne i nabubrene  grudi i temp 37.2...👿 trebam dobiti 16.08...dolje vec 10ak dana neki cudan pritisak kao da cu svaki tren dobiti..eto ne znam sto ni mislila, trudnoca ili ne? Za testove je rano a zivci me daju mira 😮😦

mono1111
    09. Kolovoz 2017. 21:54

Petraaa

Pozdrav žene!
    Nova sam ovdje..hvata me panika pa bih vas molila za savjet, iskustvo, bilo sto! 😣 Suprug i ja poceli smo raditi na bebi…e sad situacija je ovakva..menstruacije uredne(ciklus 25 dana), ovulacija 12-13 dan( osjetim ju), suprug i ja smo imali odnose pocevsi od zadnjeg dana menstruacije( koja traje 7 dana), na dan ovulacije pa sve do 3 dana nakon ovulacije. E sada 8 dana nakon ovulacije na wc papiru sam ujutro vidjela sukrvicu( krv pomijesanu s iscjedkom) a sada navecer 2 smeđe flekice…od simptoma nista posebno, bolne i nabubrene grudi i temp 37.2…👿 trebam dobiti 16.08…dolje vec 10ak dana neki cudan pritisak kao da cu svaki tren dobiti..eto ne znam sto ni mislila, trudnoca ili ne? Za testove je rano a zivci me daju mira 😮😦

Cini mi se kao.implantacijskooo !
    Napravi test 12 dana nakon O....sretnoo

Petraaa
    10. Kolovoz 2017. 10:04

mono1111

Petraaa

Pozdrav žene!
    Nova sam ovdje..hvata me panika pa bih vas molila za savjet, iskustvo, bilo sto! 😣 Suprug i ja poceli smo raditi na bebi…e sad situacija je ovakva..menstruacije uredne(ciklus 25 dana), ovulacija 12-13 dan( osjetim ju), suprug i ja smo imali odnose pocevsi od zadnjeg dana menstruacije( koja traje 7 dana), na dan ovulacije pa sve do 3 dana nakon ovulacije. E sada 8 dana nakon ovulacije na wc papiru sam ujutro vidjela sukrvicu( krv pomijesanu s iscjedkom) a sada navecer 2 smeđe flekice…od simptoma nista posebno, bolne i nabubrene grudi i temp 37.2…👿 trebam dobiti 16.08…dolje vec 10ak dana neki cudan pritisak kao da cu svaki tren dobiti..eto ne znam sto ni mislila, trudnoca ili ne? Za testove je rano a zivci me daju mira 😮😦

Cini mi se kao.implantacijskooo !
    Napravi test 12 dana nakon O….sretnoo

Rijeci ti se pozlatile!! 😍🤗 treba izdrzati jos 4 dana ali nema mi druge...cekamooo

Ugolina
    10. Kolovoz 2017. 21:23

Ja sam radila test na dan ocekivane m, pluscina vidljiva iz aviona, znaci i dan dva tri prije bi isto pokazalo

Ugolina
    10. Kolovoz 2017. 21:24

Otiso mi post! A vecer prije na gacama tak roza kapljica,nes bezveze, jos sam plakala jer sam kao dobila,drugi dan smede isto kap,nes bezveze.. Znaci,valjda bilo implant

Petraaa
    12. Kolovoz 2017. 08:34

Evo mene opet..sve mi se cini da ce  ipak doci na vrijeme ako ne cak i prije 16.08...htjela sam praviti test u ponedjeljak, dva dana prije menstruacije ali mislim da nema smisla samo ce biti razocarenje jer opet neka svijetlosmeda flekica na gacicama a sve mi to smrdi na spotting pred mengu i danas zuckasti iscjedak...a nista od slijedeceg mjeseca pocinjem piti ulje nocurka i vrkutu jer mi se cini kao da nemam te plodne sluzi kad bi ju trebala imat 

• Lolypop
    12. Kolovoz 2017. 16:43

I ja pokušavam vec par mj ostvariti t.i bas sam razmisljala o toj sluzi i malo googlala pa naišla na nekakav lubrikant koji je na prirodnoj bazi i "glumi" plodnu sluz i navodno je prijatelj spermicima..i tako svasta pozitivno sam pročitala o tome a zove se "pre seed"  pa pogledaj....ali neznam nikoga tko je to koristio :///

• Lolypop
    12. Kolovoz 2017. 16:46
    Evo ovako izgleda
    Evo ovako izgleda
  • tea08
    13. Kolovoz 2017. 16:47

Cure , pomoc oko simptoma molim vas ! Daklr, imam neki glup osjecaj u ustima i osjecaj mucnine. Kao da mi sve stoji u grlu. Osjecam se kao da cu se razboliti. 7 dana nakon ovulavije je bio gust bijeli iscjedak, sad me trbuh muci kao pred menstruaciju. Menstruacija bi trebala biti za 8 dana dana. Kakva su vasa iskustva ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.