Nova sam ovdje..imam putanje zadnju M sam imala 17.7 i trajala mi 5 dana al bila je jako cudna slaba….imam stalno osjecaj trudnoce..radimo na bebici…i danas napravim test negativan…dali je moguce da je sad prerano da pokaze posto bi trebala dobit sljedecu za 6 dana…hvalaaa
Rano je za test ako mislis da si ovaj mjesec ostala T…ako mislis da si prosli mjesec ostala T onda je test pouzdan, tj.pokazao bi sugurno.
Pricekaj 12 do 14 dana nakon zadnjeg odnosa ili O i napravi test ! Sretno
Hvala na odgovoru...ma mislim na ovaj mjesec.citam da je rano jos ..budem vidjela ak M ne dode ...onda cu ponovit test.
[/url
Pozdrav žene!
Nova sam ovdje..hvata me panika pa bih vas molila za savjet, iskustvo, bilo sto! 😣 Suprug i ja poceli smo raditi na bebi...e sad situacija je ovakva..menstruacije uredne(ciklus 25 dana), ovulacija 12-13 dan( osjetim ju), suprug i ja smo imali odnose pocevsi od zadnjeg dana menstruacije( koja traje 7 dana), na dan ovulacije pa sve do 3 dana nakon ovulacije. E sada 8 dana nakon ovulacije na wc papiru sam ujutro vidjela sukrvicu( krv pomijesanu s iscjedkom) a sada navecer 2 smeđe flekice...od simptoma nista posebno, bolne i nabubrene grudi i temp 37.2...👿 trebam dobiti 16.08...dolje vec 10ak dana neki cudan pritisak kao da cu svaki tren dobiti..eto ne znam sto ni mislila, trudnoca ili ne? Za testove je rano a zivci me daju mira 😮😦
Pozdrav žene!
Nova sam ovdje..hvata me panika pa bih vas molila za savjet, iskustvo, bilo sto! 😣 Suprug i ja poceli smo raditi na bebi…e sad situacija je ovakva..menstruacije uredne(ciklus 25 dana), ovulacija 12-13 dan( osjetim ju), suprug i ja smo imali odnose pocevsi od zadnjeg dana menstruacije( koja traje 7 dana), na dan ovulacije pa sve do 3 dana nakon ovulacije. E sada 8 dana nakon ovulacije na wc papiru sam ujutro vidjela sukrvicu( krv pomijesanu s iscjedkom) a sada navecer 2 smeđe flekice…od simptoma nista posebno, bolne i nabubrene grudi i temp 37.2…👿 trebam dobiti 16.08…dolje vec 10ak dana neki cudan pritisak kao da cu svaki tren dobiti..eto ne znam sto ni mislila, trudnoca ili ne? Za testove je rano a zivci me daju mira 😮😦
Cini mi se kao.implantacijskooo !
Napravi test 12 dana nakon O....sretnoo
Pozdrav žene!
Nova sam ovdje..hvata me panika pa bih vas molila za savjet, iskustvo, bilo sto! 😣 Suprug i ja poceli smo raditi na bebi…e sad situacija je ovakva..menstruacije uredne(ciklus 25 dana), ovulacija 12-13 dan( osjetim ju), suprug i ja smo imali odnose pocevsi od zadnjeg dana menstruacije( koja traje 7 dana), na dan ovulacije pa sve do 3 dana nakon ovulacije. E sada 8 dana nakon ovulacije na wc papiru sam ujutro vidjela sukrvicu( krv pomijesanu s iscjedkom) a sada navecer 2 smeđe flekice…od simptoma nista posebno, bolne i nabubrene grudi i temp 37.2…👿 trebam dobiti 16.08…dolje vec 10ak dana neki cudan pritisak kao da cu svaki tren dobiti..eto ne znam sto ni mislila, trudnoca ili ne? Za testove je rano a zivci me daju mira 😮😦
Cini mi se kao.implantacijskooo !
Napravi test 12 dana nakon O….sretnoo
Rijeci ti se pozlatile!! 😍🤗 treba izdrzati jos 4 dana ali nema mi druge...cekamooo
Ja sam radila test na dan ocekivane m, pluscina vidljiva iz aviona, znaci i dan dva tri prije bi isto pokazalo
Otiso mi post! A vecer prije na gacama tak roza kapljica,nes bezveze, jos sam plakala jer sam kao dobila,drugi dan smede isto kap,nes bezveze.. Znaci,valjda bilo implant
Evo mene opet..sve mi se cini da ce ipak doci na vrijeme ako ne cak i prije 16.08...htjela sam praviti test u ponedjeljak, dva dana prije menstruacije ali mislim da nema smisla samo ce biti razocarenje jer opet neka svijetlosmeda flekica na gacicama a sve mi to smrdi na spotting pred mengu i danas zuckasti iscjedak...a nista od slijedeceg mjeseca pocinjem piti ulje nocurka i vrkutu jer mi se cini kao da nemam te plodne sluzi kad bi ju trebala imat
I ja pokušavam vec par mj ostvariti t.i bas sam razmisljala o toj sluzi i malo googlala pa naišla na nekakav lubrikant koji je na prirodnoj bazi i "glumi" plodnu sluz i navodno je prijatelj spermicima..i tako svasta pozitivno sam pročitala o tome a zove se "pre seed" pa pogledaj....ali neznam nikoga tko je to koristio :///
Cure , pomoc oko simptoma molim vas ! Daklr, imam neki glup osjecaj u ustima i osjecaj mucnine. Kao da mi sve stoji u grlu. Osjecam se kao da cu se razboliti. 7 dana nakon ovulavije je bio gust bijeli iscjedak, sad me trbuh muci kao pred menstruaciju. Menstruacija bi trebala biti za 8 dana dana. Kakva su vasa iskustva ?
Sortiraj odgovore
Najstariji