Jutros sam radila test i pokazalo je jednu crtuu a druga se pojavila ali skrooz malo, jedva da se vidi.. kasni mi 8 dana..
Ali maloprije san izgleda dobila, ali mi nije kao prije, vec je svijetlo skrooz.. sta bi moglo znacit ?? 😘😘
Cure trebam savjet/mišljenje...
Znači zadnja menga je bila 13.07. i trajala pet dana. Odmah po završetku počela sam piti čaj vrkutu i akcija je bila svaki drugi dan a u plodnim danima svaki dan. E sad, u vrijeme očekivane ovulacije bila je neka blijeda sluz ali ne mogu tvrditi jel to ovulacija ili nije međutim evo danas kad kalendarski više nisam u plodnim danima mene jajnik razvaljuje do te mjere da me i donji dio te strane leđa boli i imam neki ultra gusti bijeli iscjedak u popriličnoj količini. Tog iscjetka inaće prije nisam imala nakon plodnih dana. Jel moguće da to vrkuta radi svoje ili nam se konačno možda posrećilo? Zbunjena sam do ibera...Na trenutak sam čak pomislila da nije danas ovulacija ali inaće znakovi ovulacije su mi bili drugačiji..drugačija bol..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Pozdrav drage cure.. Iako sam nova (tek sam se registrirala) čitam Vas i zaista se veselim svakom Vašem +
E sad, htjela bih se posavjetovati s Vama.. Napravila sam tri testa na trudnoću.. 03.06. odmah ujutro s prvom mokraćom (clearblue digitalni) kad ono + 1-2 tjedna piše .. da bih se uvjerila, ponovila sam test i popodne i clearblue digitalni mi je opet pokazao + 1-2, a intim plus - ..(iako sam ja i kod tog intim plus uledala blagu, blagu, najblažu crticu.. (Mm je npr.rekao da on ne vidi tu drugu crticu). Napominjem da mi menstr.treba stići tek 06.08. ali sam ja napravila ranije test jer nisam mogla čekati a i zbog simptoma (jaka bol u križima, probadanje lijevog i desnog jajnika i bol u trbuhu ali totalno drugačija nego kod klasičnog pms-a)..
Molim Vas za mišljenje
Ispričavam se na dužem postu..
Mislim da je kod tebe Jana T u pitanju.
Nema veze ako je svijetlija crta na tom trakica testu, jos je mala kolicina hcg - a i nije ni cudo da je tako svijetla.
Mozes uvijek izvaditi beta hcg iz krvi, to je najpouzdaniji test.
Sretno
Cure trebam savjet/mišljenje…
Znači zadnja menga je bila 13.07. i trajala pet dana. Odmah po završetku počela sam piti čaj vrkutu i akcija je bila svaki drugi dan a u plodnim danima svaki dan. E sad, u vrijeme očekivane ovulacije bila je neka blijeda sluz ali ne mogu tvrditi jel to ovulacija ili nije međutim evo danas kad kalendarski više nisam u plodnim danima mene jajnik razvaljuje do te mjere da me i donji dio te strane leđa boli i imam neki ultra gusti bijeli iscjedak u popriličnoj količini. Tog iscjetka inaće prije nisam imala nakon plodnih dana. Jel moguće da to vrkuta radi svoje ili nam se konačno možda posrećilo? Zbunjena sam do ibera…Na trenutak sam čak pomislila da nije danas ovulacija ali inaće znakovi ovulacije su mi bili drugačiji..drugačija bol..
Vrkuta kad se pije isusuje - znaci nema bas te plodne sluzi, tako da je sigurno to vrkuta kod tebe napravila.
Drzim fige da je ovaj put dobitan ciklus, ali ako nece biti u vrkutu pij i marulju, ona je upravo za tu plodnu sluz ali se marulja nikako ne pije iza O, znaci iskljucivo do O a vrkuta cijeli ciklus osim u vrijeme M.
Imam par pitanja,suprug i ja pokušavamo već godinu i pol na bebici i nikako da uspije.U 4mj.ove godine sam pila prvu terapiju klomifena od 5 do 9 dana nakon mene,nakon toga ništa.U 7mj.sam opet popila drugu terapiju klomifena ali sam dobila i duphaston od 17 do 25 dana ciklusa.Danas 5 dana nakon svega pojavilo mi se nešto kao menga.Ima li netko ovakvih iskustva?Hvala vam
Imam par pitanja,suprug i ja pokušavamo već godinu i pol na bebici i nikako da uspije.U 4mj.ove godine sam pila prvu terapiju klomifena od 5 do 9 dana nakon mene,nakon toga ništa.U 7mj.sam opet popila drugu terapiju klomifena ali sam dobila i duphaston od 17 do 25 dana ciklusa.Danas 5 dana nakon svega pojavilo mi se nešto kao menga.Ima li netko ovakvih iskustva?Hvala vam
Par dana nakon prestanka uzimanja Duphastona nastupa M....e sad, najbolje da napravis test pa ces znati da li je M ili T u pitanju !
Sretno!
Nova sam ovdje..imam putanje zadnju M sam imala 17.7 i trajala mi 5 dana al bila je jako cudna slaba....imam stalno osjecaj trudnoce..radimo na bebici...i danas napravim test negativan...dali je moguce da je sad prerano da pokaze posto bi trebala dobit sljedecu za 6 dana...hvalaaa
[/url
Nova sam ovdje..imam putanje zadnju M sam imala 17.7 i trajala mi 5 dana al bila je jako cudna slaba….imam stalno osjecaj trudnoce..radimo na bebici…i danas napravim test negativan…dali je moguce da je sad prerano da pokaze posto bi trebala dobit sljedecu za 6 dana…hvalaaa
Rano je za test ako mislis da si ovaj mjesec ostala T...ako mislis da si prosli mjesec ostala T onda je test pouzdan, tj.pokazao bi sugurno.
Pricekaj 12 do 14 dana nakon zadnjeg odnosa ili O i napravi test ! Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji